חצלול שני שלי!!!

KEiN

New member
כולכם טועים טעות מרה

הלבוש הכי סקסי זה: שלוש שכבות טי-שירט עליהן שתיי חולצות ארוכות, מעיל חורף של ילד בן שלוש, מעיל פרווה בצבע בורדו דם, שבע שכבות מכנסיים ולא לשכוח גרביים ושתיי כובע גרב ומסכת סקי. ולעשות חורים במקום הנכון... ותשכחו מהבית הזה של החלומות-הכי טוב זה בחוץ,בשיחים-בחיק הטבע עם הזחלים והבמבי הקטן הזה שעומד שם בצד ובוהה- כמו חיות!

Napoliya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif

sleeper11

New member
חצלול שני שלי!!!

אחרי חודש שלא היה לי. אתמול קמתי באמצע הלילה בערך 4 וישבתי סתם על המחשב עד 5 וחזרתי לישון קמתי ב 10 יצאתי מהבית ובאמצע הנהיגה נזכרתי !!! היה לי חלום צלול!!!. בחלום הייתי שוב ליד איזה חוף והתחלתי לרחף מעל המים וההרים שהיו ליד. באיזשהו שלב התחלתי להרגיש שאני מאבד את שליטה אז עשיתי את מה שהציעו לי פה בפורום שזה לשטוף את הפנים במים, זה עזר!!!. המשכתי לרחף ואז נזכרתי שבעצם רציתי לנסות לעשות פעם SEX בחלום צלול. אז דבר ראשון שעשיתי זה להתרכז על שיבנה לי קודם בית. עשיתי את זה וממש ראיתי איך הבית ממש מתרומם מהאדמה WOW DUDE!!! . אחרי זה התרכזתי על שתבוא איזו מישהי שאני מכיר אבל במקומה באה מישהי אחרת. אמרתי באסה לא נורא, והתחלתי לעשות את מה שצריך... ודווקא אחרי שכבר התחלתי להוריד לה את הבגדים אני שומע רעש .... ומתעורר :( FUCKING SHIT!!

Chav

New member
יא נפל!

להפשיט אותה? היא יכולה לבוא ערומה, בשניה היא יכולה לאבד את כל הבגדים שלה... איזה בזבוז של זמן :)

KEiN

New member
לא היה לי חצלול אבל אני מניח...

שמספיק שתעצום את העיניים ותגיד לעצמך: כשה אני יפתח אותן יעמוד מולי הביית שתמיד רציתי. ובאמת כמו שאמרו פה - להפשיט זה בזבוז זמן...!! אבל מהו הזמן בחלום??!!

אם אתם שואלים אותי אז..

לדעתי להפשיט זה לא בזבוז זמן.. זו רק דעתי..אני הייתי מעדיפה שיבוא גבר עם בגדים ושאני יפשיט אותו מאשר שיבוא ערום! זה עושה את זה יותר מעניין, ויותר סקסי...והתשוקה גוברת... זו דעתי לפחות!

למעלה