חצלול שני ברצף

EshedI

New member
חצלול שני ברצף ../images/Emo13.gif

כמובן ששוב התעוררתי כמה שניות אחרי שגיליתי שאני חולם, אבל הדרך שבה גיליתי את זה די נחמדה אז למי שמעוניין
. כתבתי את זה כמו תסריט כי לא רציתי להחמיץ פרטים... "עכשיו התור שלכם להגיע" אמר הקריין. משפחה יוצאת מכיוון שדה התעופה אל תוך שטח ארה"ב. אני מועבר לעיר קטנה. שעת צהריים. כבר הייתי שם פעם בחלום. אישה הולכת לפני ברחוב. היום יום ראשון וכולם בכנסיה. היא עוברת על יד מוכר שהיה מחוץ לחנות שלו. הוא שחום, בלי חולצה ונראה הינדי או משהו. היא לוחצת לו את היד. אני ממשיך ללכת ופונה ימינה. אני בתוך בית מפואר. כנראה הכנסיה ואני הולך בפנים. אני עובר את המנקה שלובשת בגני מנקות רגילים. יש שם מן בד קטיפה כזה עם צלב כרס, אבל משום מה זה לא מפחיד אותי. אני ממשיך ללכת ובהמשך המזדרון אני רואה חדר ואני ממשיך ללכת. אני רואה את אלדר, הילה ושחף (הם אחים). אני בטוח שאני איתם בחול והם מדברים. אלדר יושב על שולחן כלשהו והוא שואל אותי "תגיד, אולי אתה חולם?" ואני אומר לו "לא לא אני לא...". אני חושב לרגע ואומר לו "יודע מה, חכה אני אבדוק." אני מסתכל על ספרון קטן, מן פנקס (נארה כמו פנקס קבלות) שהיה על אחד השולחנות שם. יש עליו איזה מספר ואני מבצע בדיקת מציאות. הם מסתכלים עלי ומחכים לתשובה. הבדיקה מצביעה על כך שאני חולם. אני המום מהמציאותיות של החלום, מסתובב אליהם ואומר: "כן... אני חולם...". אני חושב על לייצב את החלום, ומתעורר. <משהו פה עובד. זה כבר החצלול השני שלי ברצף. או שיומן החלומות עוזר לי מאוד, או ששיטת הענישה היא שיטה מצויינת. אני חושב שהחיבור בינהם מנצח.>

EshedI

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אבל למה שאני אדפוק את הראש בקיר? הנה, היה לי חצלול התת מודע שלי יודע שאם הוא לא יתן לי חצלולים, הוא יקבל בתחת, עכשיו אני רק צריך ללמד אותו לא להתרגש

למעלה