חצלול שהיה הלילה...

makron2

New member
חצלול שהיה הלילה...

בדרך כלל אני מתעצל לכתוב(אתם תבינו למה)אבל מידיי פעם אני יעשה זאת - אתמול היה לי חצלול ארוך(20-30ד) עם רמת מודעות מעולה לאורך כל החצלול.

הצלילות החלה לאחר ששמתי לב שאני מתעורר בבית של ההורים שלי למרות שעברתי משם,מייד שקיבלתי את הצלילות אמרתי לעצמי יאללה באלאגן והחלטתי להתחיל מתעופה קלה לכיוון הים(אני גר באילת),יצאתי לחצר של הוריי ומייד ראיתי "חבר" מפעם שאני כבר דיי מתעב(בכנות)מייד שלחתי את האמסטף שלנו עליו(הוא "מלווה" אותי מידיי פעם)הכלב קפץ עליו

לאחר מכן טיפסתי על הפרגולה עשיתי בדיקה למרות שהייתי בטוח במהות המצב והתחלתי לעוף,מייד הגעתי לחלל ושם היה מעיין עיר עתידית מרחפת ובאו שניי רובוטים ענקיים לקראתי,קפצתי למסקה שהם בהם להגן על העיר והם החלו לתקוף אותי עם קרניי לייזר,לאחר קרב קטן השמדתי אותם ועפתי לעיר.

עפתי דרך מנהרות מלאכותיות מוארות והגברתי את המהירות,הרגשתי שתוך כדיי כך המוח שלי גדל ונוצרים לי חיבורים חדשים(זה היה קצת שונה)בכל אופן הגעתי למקום שבו פגשתי מעיין יצור דיי דמוי אדם הצבע מוזר והוא בירך אותי והוביל אותי למקום שיש בו מכונה שהוא נכנס אליה ושיגר את עצמו,מייד נכנסתי למכונה וניסיתי גם,התעסקתי עם הכפתורים אבל זה היה מכשיר דיגטלי והתפקוד שלהם מוזר בחצלול בדרך כלל,לפתע המכונה שינתה צורה למשחק של פינבול אז שיחקתי קצת וזה עבד דיי טוב.

אחרי קצת פינבול המכונה שוב הפכה לטלפורט ו"שוגרתי" למקום אחר הגעתי לאזור שהיה שם מישהו שאני מכיר מהתיכון הוא שיחק כדורסל קליעה למטרה במכונת משחק עם סל כזאת ואמרתי לו שלום וזרקתי כדור לסל מייד לאחר מכן הוא הפך למייקל ג'ורדן והתחלנו לשחק משחק נגד קבוצה של שחקני אפרו אמריקאים,שחקנו קצת ומשום מה תפסתי את השחקנים כמו כדור סל וזרקתי 2-3 שחקנים למעיין סל/חור בקיר ואז הם נעלנו והופיעו שתי דמויות חדשות האחת באגס באני והשני מעיין חזיר בצבע ורוד,שחקנו קצת כדור סל ואז זה הפך למעיין מאבק מרדף שכזה ורדפנו אחריהם לפינה של המגרש ומשם למעיין מקלחות של האימונים,החזיר התעוות והפך למעיין חזיר אבל שכאילו סובבו לו את הראש כמו שסוחטים סמרטוט של ספונג'ה,הסתכלתי לכיוון אחר וראיתי את באגס מחזיק משהו כמו מצית.

כל העניין כבר היה לי קצת מוזר אז החלטתי לעזוב,עליתי במדרגות שהיו שם,במדרגות שהיו דומות למדרגות של רכבת תחתי רק קצרות יותר היו הרבה אנשים שהתעלמו ממני וכמעט ונתקלו בי,התעלמתי והמשכתי.

שעליתי למעלה שמעתי את הרעש של ההמולה ומחאתי כף,הרעש השתתק ואז מחאתי שוב כף והרעש המשיך,הגעתי למעיין רחוב/טיילת עם בניינים משתיי הצדדים וראיתי מישהו שהזכיר לי קצת את בוב דילן,דיברנו קצת וסיפרתי לו על שיר שאני אוהב ואז צצה לה גיטרה ביד שלו,התיישבנו ליד בית קפה שכזה עם כמה ילדות בצד והוא התחיל לנגן שיר שדה קצת לשיר של אריק קלפטון "ליילה" - התרגשתי מאוד והזלתי דמעה.

מייד עברתי למקום נוסף שהוא רחוב בעיר שלי שיורד לכיוון הים וזה היה זמן לילה,התקדמתי קצת בירידה ופתאום ראיתי מסך ענק של מקרן והתחיל בו קליף וידאו של בארי וויט,התחלתי קצת לרקוד ריקודים של שנות השישים,אני יציין שאני לא יודע לרקוד בגרוש והריקוד היה ממש מעולה התת מודע הזה מפתיע כל פעם מחדש,עליתי לבמה ראיתי עוד קצת את הקליפ ואז ראיתי מהצד באות איזה 2 רקדניות אפרו אמריקאיות ואז התעוררתי,שהתעוררתי עשיתי בדיקה קטנה ואז שמתי לב שהדמות ששרה הייתה בארי ווייט אבל השיר היה של טום ג'ונס

http://www.youtube.com/watch?v=jcw23OLgV3o

הייתי קצת בהלם,בדגול החצלול היה חגיגה קטנה לנשמה.

gover1

New member
המשך

הפסקה הזאתי שכתבתה :"
אחרי קצת פינבול המכונה שוב הפכה לטלפורט ו"שוגרתי" למקום אחר הגעתי לאזור שהיה שם מישהו שאני מכיר מהתיכון הוא שיחק כדורסל קליעה למטרה במכונת משחק עם סל כזאת ואמרתי לו שלום וזרקתי כדור לסל מייד לאחר מכן הוא הפך למייקל ג'ורדן והתחלנו לשחק משחק נגד קבוצה של שחקני אפרו אמריקאים,שחקנו קצת ומשום מה תפסתי את השחקנים כמו כדור סל וזרקתי 2-3 שחקנים למעיין סל/חור בקיר ואז הם נעלנו והופיעו שתי דמויות חדשות האחת באגס באני והשני מעיין חזיר בצבע ורוד,שחקנו קצת כדור סל ואז זה הפך למעיין מאבק מרדף שכזה ורדפנו אחריהם לפינה של המגרש ומשם למעיין מקלחות של האימונים,החזיר התעוות והפך למעיין חזיר אבל שכאילו סובבו לו את הראש כמו שסוחטים סמרטוט של ספונג'ה,הסתכלתי לכיוון אחר וראיתי את באגס מחזיק משהו כמו מצית."
ממש מזכירה את הקליפ של i belive i can fly בגלל הבאגס באני והכדורסל עם האפרו אמריקנים XD
בסך הכל יפה מאוד

makron2

New member
תודה רבה לך - זה שיר שאני מאוד אוהב...

R.KELLY - BELIEVE I CAN FLY
if i can see it;then i can do it
if i just believe it,there's nothing to it

מתוך פס הקול של SPACE JAM

ממש שיר של השראה - שמעתי אותו לפניי פחות משבוע ושרתי לעצמי אותו.
אחרי שכתבת על זה שמעתי אותו שוב
,השקפת עולם שלמה בשיר 1
http://www.youtube.com/watch?v=XGXc48PZc9E

ז"א יש לך תשומת לב מעולה לפרטים - פרט אחד שלא הזכרתי הוא שהבחור שהכרתי מהתיכון הוא בעל עור שחום וגבוהה,בחלום הוא נראה עוד יותר גבוהה - בכל החלום הזה הקישורים מדבר לדבר ברורים ומדהימים.

נשמע חלום מגניב :)

אתה מתכנן דברים מראש או שפשוט זורם עם מה שבא באותו הרגע?

makron2

New member
כן בהחלט היה חצלול מגניב....

בעבר הייתי בקטע של לתכנן דברים מראש אבל נגמרו לי הרעיונות,פעם אחת שמתי לעצמי רשימה של 5 מטרות לביצוע וביצעתי את כולם בחצלול אחד,אחר כך המשכתי לבצע מטרות כמו "לעצור את הזמן" להריץ את החצלול אחורה וקדימה לזמן דמויות להתמודד עם פחדים ועוד...כמה פעמים ניסיתי להפתר מהמשקפיים דרך ריפוי פיזי בחצלול אך זה נכשל.

הגעתי למסקנה שהכי חשוב לי זה לשמור על המודעות לאורך החצלול יחד עם חקירה של הסביבה יחד עם שליטה וזרימה מתי שבא לי. - רוב הפעמים קורים דברים מעניינים.

למעלה