חצלול+שאלה

One Drop

New member
חצלול+שאלה

אחרי איזה כמה חודשים שלא הייתי פה, חזרתי לשוטט לפני שבוע ככה והיה לי היום חצלול בלי שום הכנות. זה היה הזויי ברמות אז אני לא אפרט >< רק שמה שממש אהבתי זה שהייתי מודעת באיזה 99% לחצלול כשבחצלולים אחרים אני יודעת שאני חולמת אבל אני לא עושה הרבה בנידון. נממ היה גם קטע שפתאום הכל הפך למטושטש וראיתי את העולם כמו דרך משקפיים מלוכלכות שנרטבו חח אז צעקתי הגבר בהירות וזה השתפר. אז יש לי שאלה, לפני איזה שנתיים הייתי בהופעה חזקה רצח וכשחזרתי הבייתה באמצע הלילה הייתי עייפה וכשהלכתי לישון הרגשתי שאני נופלת כמו לפני הירדמות אז אם אני הולכת לישון ממש ממש עייפה, אני יכולה לנצל את זה כדי לחצלל? או שקודם יהיו לי את כל שלבי השינה כרגיל? כי תהיה לי הזדמנות שבוע הבא במטר המטאורים ב12אז חשבתי לעצמי לעשות WILD או MILD מה שיצא יומטוב

One Drop

New member
בליל ה12 באוגוסט, שזה הלילה בין שלישי לרביעי

יהיה מטר מטאורים שזה מלא כוכבים נופלים, זה לא מסוכן וזה ממש יפה :) ויהיה הפעם יחסית הרבה, מטאור כל 2-3 דקות! אז שווה לצפות נממ קצת מידע בפסקה הראשונה חח http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579680,00.html אתה יכול לקרוא גם בויקיפדיה

YossiF22

New member
הבטיחו פעם שעברה מטר מטאורים רציתי

והיה ביזיון פעם ב129 שנה נפל מטאור וזה היה די מעפן.. נקווה שהפעם זה לא יהיה ככה.

One Drop

New member
חחח אממ לא, ב29 גם היה וצפיתי עם חברים

אבל בקושי היה משו וראיתי איזה 6 כי גם ככה לא ממש התעמקנו, עשינו בעיות במקום חח
כה, ומה עם החצלול שלי? אתמול נכנסתי לפה עם שאלה ושכחתי בגלל כל הכוכבים האלה

One Drop

New member
אחרי שנכנסתי לפורום קריסטלים ואבני חן, נזכרתי

יש כמה אבנים שמגבירות את כל הקשור לחלומות, זכירתם, פתרונם וגם לחלימת חלומות צלולים. זכירה וחלומות צלולים - סלסטייט, סלסטין Celestite, Celestine הגברת חלומות - מלאכיט-אזורייט Malachite-Azurite פתרון וזכירה - קייניט/ קיאנייט - Kyanite הגברה, זכירה, חיצלול - ג'ייד (אבן-ירקן) Jade אין לי ממש ניסיון עם אבנים וחלומות יחד אבל תמיד כדאי לנסות.

One Drop

New member
בכל חנות שאנטי חח תמיד יש שם כל מיני אבנים

וקטורות ומי יודע מה עוד. תבדוק באזור שלך

silverhawk

New member
לא בהכרח

באופן כללי, מחזורי השינה מגיעים בתבנית די קבועה (אם כי תמיד יש חריגים). אבל את בהחלט יכולה לנסות.
ומטרי מטאורים הם בהחלט שווים.

למעלה