חצלול ר&#

etgershon

New member
חצלול ר&#

לפני שתי לילות הלכתי לישון מוקדם כי הייתי צריך לקום לטיול, אז הלכתי לישון בערך ב-10 וקמתי בשעה חמש בבוקר כדי להתכונן לטיול, ולפני שהתכוננתי התחלתי לכתב את החלומות שהיו לי הלילה ביומן חלומות (בשלב הזה עוד לא זכרתי שהיה לי חצלול), התחלתי לכתוב קטעים שאני זוכר ביומן חלומות, ואז התחלתי להיזכר, רק שיש בעייה אחת אני לא בטוח שזה היה חצלול!! שמעו זה היה ככה: פרצתי לאיזה בית כדי לגנוב איזה כלבה (חלום הזוי), ותפסו אותי ואז אמרתי לעצמי לא יכול להיות שתפסו אותי, אני יודע לצאת מהחלום, ואז פתאום הבנתי אני חולם!!!!!!, וזה היה דיי מציאותי ויפה אבל הבעייה שאני לא יודע עם מה שהיה לי אחרי זה היה חלום רגיל שבו אני עושה דברים של חלום צלול או חלום צלול כי בלי שום קשר לזה שהבנתי שאני חולם זכרתי גם שאני באיזה עולם ומעקם ברזלים ומתלהב מעצמי למרות שלא הצלחתי לעוף,ואנשים התלהבו אותי אבל הצלילות הייתה נמוכה, אתם יכולים לשער מה קורה שם לעזאזל? דרך אגב בלילה זכרתי איזה 5-6 חלומות!

b e n k i d

New member
לדעתי

קודם כל זה בטוח שהייתה בחלום צלול לפחות בהתחלה וזה מישום שידעתה שאתה בחלום מה שלא בטוח זה מה קרה בהמשך לפעמים קורה שאנחנו חולמים חלום צלול ובגלל כל מיני סיבות הופכים חזרה את החלום לרגיל אז יכול להיות שזה מה שקרה לך חשוב להזכיר לעצמך תמיד שאתה בחלום צלול ולהשתמש בכל מיני תכניקות כמו שפשוף ידים או פקודות כדי להשאר במודעות... יום נעים

etgershon

New member
תודה (כנס)

חח אחי זה לא היה לי כל כך מיוחד מסיבה אחת מפני שהייתי קטן יותר אז שהיה לי סיוטים או כאלה וזה היה לפני שידעתי על חלומות צלולים, היה לי מן יכולת כזאת לצאת מהחלום ואני ידעתי שאני חולם ולא ידעתי מה אני יכול לעשות עם זה וזה קרה שוב שנכנסתי למצב שאני רוצה לצאת ממנו ורציתי לצאת מהחלום ואז הבנתי א-נ-י ח-ו-ל-ם!! וככה זה המשיך!

למעלה