חצלול רנדומלי

חצלול רנדומלי

גם אני עברתי (זמנית!) לחצלולים טבעיים בלבד. מערכת השעות שלי הורגת אותי :/

ובכל זאת- הלילה היה חצלול די חביב. הוא התחיל כחלום רגיל- הייתי באיזו מסיבה יחד עם אחותי. הגענו אליה כי ידענו שיש שם ערפדים והיינו צריכים לעצור אותם איכשהו (אני מבטיח שלם חגיגית שאני לא חובב Twilight, לא רואה באפי ולא שום דבר דומה. מה לעשות... לא שולט בחלומות הרגילים שלי). מתישהו הבנתי שהם הערימו עלינו, אז קראתי לאחותי וניסינו להסתלק. בדרך החוצה הם הפכו לבלתי נראים ותפסו אותנו ועוד חבורה של אנשים. ראיתי שיש גישה לואדי קרוב אז התחלתי לרוץ לשם, והגעתי לכביש. בערך בשלב הזה נהייתי מודע לכך שאני חולם. זה היה בלי בדיקת מציאות, אני פשוט זוכר את עצמי חושב "וואו זה חלום מבאס, כל הזמן רודפים אחרי ואני מפחד", אז ניסיתי לשנות אותו. הכביש היה ריק לגמרי, וגם מסביב היה ממש מונוטוני. מחוסר הפרטים הראייה שלי התחילה להיעלם, והבנתי שאני צריך לחדד את החלום. שפשפתי ידיים קצת וניסיתי לזמן קצת עלילה שתעגן אותי. הסתכלתי שמאלה, לכיוון היער שהיה שם, וניסיתי לזמן לשם אופנוע. מיד ראיתי שורות שורות של אופניים ואופנועים מחכים לי (די מדהים. זימון שהלך כל כך בקלות). הלכתי לשם והסתובבתי קצת. ניסיתי להתרכז וליצור אופנוע טוב במיוחד, אבל במקום זה נוצר שם מעין מסור עם הנעה סילונית שנראה סופר משוכלל. הוא התחיל לטוב, ותוך כדי תעופה נהיה משוכלל עוד יותר. החלום הסתיים תוך כדי שהוא מפגין כישורי לוליינות באוויר ואני צופה בו.
סך הכל דרך טובה עבור לשעון חורף :)

Yossssi1234

New member
היי

גם לי היה חלום צלול פעם אחת בחיים שלי אבל לא עשיתי כלום חוץ מטלקינזיס ומרוב התרגשות התעוררתי

וולפהרט

New member
מגניב!

גם עניין הזימון המהיר! אצלי זה אף פעם לא עובד...
לפי דעתי חצלולים ספונטנים הם הכי!

The 3rd Paradox

New member
מגניב ביותר!

העניין של 'לזמן' עצמים או אנשים הוא חזק. לפעמים הוא בא בקלות, ולפעמים צריך ממש להתאמץ.
אני הצלחתי לגרום לגל ענק בגובה של עשרות מטרים.
החלומות שלי קשורים למים לאחרונה, למרות שאני לא הטיפוס.

תודה :)

זימונים באמת לרוב דורשים יותר מאמץ, אבל כמו רוב הדברים אימון עושה את זה הרבה יותר קל.

אגב, paradox, אם יש לך הרבה חלומות על מים לאחרונה אתה יכול להשתמש בזה בתור עוגן. שימושי :)

למעלה