חצלול ראשון!

limilu

New member
חצלול ראשון!

אתמול בצהריים, הלכתי לישון, ושוב הייתה לי אזעקת שווא [חלמתי שאני מנסה WILD, והייתי צריכה להזכיר לעצמי כל הזמן שזה חלום, ולא באמת האמנתי בזה]. אבל אחרי זה, חלמתי שאני הולכת ברחוב עם אמא שלי, ושהיא אומרת משהו על האקס שלי. זה נשמע לי נורא מוזר שהיא מדברת עליו, ושניה אח"כ הרגל שלי שקעה במדרכה. ניסיתי לעבור דרך תחנת אוטובוס אחת [מעץ], והצלחתי!
אז ניסיתי לגרום לדברים להופיע, אבל אני עוד לא טובה בזה, אני מניחה שאני צריכה להתאמן קודם עם דלתות. מרוב מאמץ לגרום לדברים להופיע, אבדה לי הצלילות, והתעוררתי. [ניסיתי בטעות "כשאני אפתח את העיניים יהיה פה עץ" ><] שכחתי הכל מהטכניקות של הגברת הצלילות, וזה מבאס.

silverhawk

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קודם כל - מזל טוב על החצלול הראשון!
ועכשיו לעצות - להבא אני ממליץ בחום שתשלבי בדיקות מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות במהלך החלום. זה ימנע את איבוד המדיעות וישפר את החצלול עשרות מונים. ולא הבנתי על מה את צריכה להתאמן עם דלתות...

limilu

New member
תודה ../images/Emo9.gif

כן, אבל מרוב התרגשות שכחתי מזה לגמרי. זה היה מוזר. המ, שהמון אנשים אמרו שהם הצליחו לגרום לדברים/אנשים להופיע, ומישהו הציע להשתמש בדלתות, כי אנערף.

נבני

New member
מזל טוב אחות שלו!

מה איתך סילברהוק? זוכר ת' שם שלי באפלה או משהו חחח (אנא אחד מהקודמים שהיו פה) אחלה פורום תמשיכו ככה, סילברהוק תספר להם על הקטע עם ג' יפית :) ביי ביי (תזכיר לי איך קוראים לך, ברח לי השם)

silverhawk

New member
בטח שזוכר ../images/Emo13.gif

לאן נעלמת אתה? ותצטרך להזכיר לי לאיזה מהקטעים אתה מתכוון...
והשם הוא דודי.

נבני

New member
חחחח לקטע הזה:

הקטע שחשבת שיש לך חלום צלול שג'יפית עושה אצלך פרסומת :) טוב אני נשאר פה קצת

למעלה