חצלול ראשון D:

Andy101

New member
חצלול ראשון D:

סוף סוף@#$% רצתי ברחוב ונפלתי ואיזשהו בחור בא לראות אם אני בסדר, הסתכלתי עליו והפרצוף שלו כל שניה השתנה אז הבנתי שאני חולמת והתעוררתי לשיתוק שינה (קורה לי כל פעם) בדרך כלל אני מפחדת ויוצאת מהשיתוק אבל הפעם החלטתי שאני אזרום עם זה, היתה לי הזיה של נוחכות בחדר שדיברה אלי וכעסה עלי, ניסיתי להמשיך את החלום ודמיינתי שאני מנשקת את הבחור שהפרצוף שלו משתנה וממש יכולתי להרגיש את זה, הנוחכות בחדר התעצבנה עלי עוד יותר וצעקה עלי, אחרי כמה שניות היא הקימה אותי בכוח מהמיטה וקשרה סביבי את הסדינים של המיטה מבלי לגעת בשום דבר או בכלל לזוז, פה כבר עזבה אותי ההרגשה של השיתוק שינה והבנתי שאני חולמת, צעקתי "זה החלום שלי, רדו ממני!" והסדינים קצת השתחררו ממני, צעקתי שוב והם השתחררו עוד קצת, התכוונתי להוריד אותם בעצמי אבל אז התחרטתי וצעקתי שוב והפעם באמת התכוונתי לזה: "רדו ממני!" והסדינים ירדו ממני לגמרי, הנוכחות בחדר הפכה לבחור ההוא ממקודם והפעם הפרצוף שלו לא משתנה, הוא חייך אלי חיוך חמוד אז חייכתי אליו בחזרה, לקחתי לו את היד ויצאתי איתו מהדירה ואז התעוררתי. זה היה בסך הכל דקה או פחות אבל זה היה ממש כיף ^^

ravehor

New member
קצר אבל לעניין!

עשית פה צעד גדול - התגברות לראשונה על שיתוקי שינה ופחדים. אני מאמין שסוף שכזה - אפילו שזה חצלול - מתכוון למשהו. זה נשמע מאוד אופטימי, יצאתם מהדירה מחזיקים ידיים ומאושרים, וזה מעיד שעברת בהצלחה את מה שעשית קודם לכן (ההשתחררות מהשיתוק). אחרי שפרצת את המחסום הראשון, סלולה בפנייך הדרך לחצלולים נוספים (במיוחד מתוך שיתוקי שינה) וכדאי לך לעבוד על הנושא הזה. היה שווה או לא? :p

מזל טוב!!

הדרך לחצלול הראשון היא לרוב הכי ארוכה, וממנה ההמשך טוב יותר. ההתגברות על הפחדים בחלום הזה מעוררת התפעלות. לוקח הרבה אומץ לעשות צעד כזה, ונראה שהוא פתח לך את השער לחלומות צלולים נוספים. בהצלחה בהמשך!

Andy101

New member
תודהD:

והיום גם השני להלהלה אני הולכת להרוג את היטלר D:

למעלה