חצלול ראשוןןןןןןןןןן [או שלא?!????]

etgershon

New member
חצלול ראשוןןןןןןןןןן [או שלא?!????]

אני מבולבל בצורות מטורפות מהלילה הזה. אוקיי נתחיל בזה שבכמה ימים האחרונים יש לי בחלומות מודעות ממש ממש קטנה של אני יודע שאני חולם, עכשיו, הלילה היה לי חלום מוזר, באמצע חלום קיבלתי שוב את המודעות הזאת אבל הפעם רציתי לפתח אותה, אמרתי לעצמי, אני מפתח אותה ופתאום כל צבעי הזירה שבא הייתי שינו צבעים במהירות ופתאום הסתדרו בצורה מציאותית ביותר;!!!, אני הלכתי ברגליים כבדות כמו שתמיד יש לי בחלומות ואמרתי לעצמי שאני רק חולם ושיבטל לי את הרגליים הכבדות!, והכל הסדתר, אמרתי לעצמי שאני רוצה לעוף וריחפתי קצת, בסוף רציתי לזמן דמות מסויימת אז עצמתי עינים, ושאני פותח פוף אני במיטה, התעוררות כוזבת... אני ברוב טיפשותי לא ביצעתי בדיקת מציאות ומה שאני זוכר אחרי זה שחלמתי בלי מודעות שאני כאילו מספר לחברים שלי על החלום הצלול שהיה לי, מה שאומר חלום צלול בתוך חלום רגיל... עכשיו אני ממש מבולבל, בנוסף בזמן החצלול הרגשתי שאני שומע רעשים במחוץ מה שאומר רעשים מהחלום הכללי.... מישהו מוכן להסביר לי מה קרה בעצם?!?!?

nofaroos4

New member
זה היה חלום צלול שנגמר עם התעוררות שווא, בה ח

חשבת שאתה מתעורר ובעצם המשכת לחלום רגיל ואיבדת את הצלילות,אבל לפני זה בהחלט זה היה חלום צלול. יש לי התעוררות שווא כמעט בכל חלום צלול. לכן אתה צריך לתרגל בדיקות מציאות בכל פעם שאתה מתעורר או נזכר ומדבר על חלום, גם אם כביכול ברור לך שזה לא חלום. בהצלחה

etgershon

New member
חח תודה

היייתי ממש מבולבל, אשמח לשמוע עוד תגובות או טיפים. דרך אגב זה היה אדיר!!!!!!!!!!!!!! [החצלול הראשון]

etgershon

New member
אואה

החתימה לפחות לפני שנתיים, אף פעם לא חשבתי לשנות אותה ולא התייחסתי אלייה. תשונה [=

Bluescale

New member
מזל"ט!!!!!!!!!!!

בהצלחה בבאים

למעלה