חצלול קצר ומוזר

חצלול קצר ומוזר

הלילה ישנתי כמות לא ריאלית של זמן (משהו כמו 13 שעות. לא יודע איך זה קרה). תמיד כשאני ישן עד כדי כך הרבה יש איזה חצלול שם באמצע.

אני בבית של ההורים שלי, וקולט שיש משהו מוזר עם הגוף שלי, ושזה לא מאוד מציאותי. סופר אצבעות, ומגיע ל... 16! כל היד שלי היתה מלאה באצבעות כמו איזה מרבע רגליים מעוות, כל אצבע דקה ושברירית כמו מחוש (בעעעע). השאר קצת מטושטש.

בחלום אחר- אני מסתובב עם ידידה, ומוצא שש פחיות של רדבול (נראה לי. הן היו כחולות וארוכות בכל מקרה). אני מתיישב על הפחיות, ומתחיל לעוף. היא הולכת למטה, ואני מעליה, בין הגגות והעצים. לאט לאט אני מגביה, עד שאני בגובה בו הנפילה תהרוג אותי בוודאות. אני זורק למטה שתיים מהפחיות (שנופלות במקום לעלות למעלה. מאוד הגיוני), ואז מתחיל לרדת מהר, ונוחת בשלום. *קטע מטושטש* אני מדבר עם חבורה של ילדים, ושואל אותם איך יכול להיות שעפתי על הפחיות. חלק אומרים לי שזה בגלל שלחצתי עליהן, וחלק אומרים שזה בגלל ההבדלים בלחץ האטמוספרי (בעעע מה לעזאזל אני ממציא בחלומות??), אבל התשובה הנכונה שאני נותן להם- זה אפשרי כי זה חלום. ואפילו לא קלטתי שאני יכול לעשות דברים :/ חצלול ברמה של בוץ.

אל על2

New member
חחח

16 אצבעות?? איך היה לך מקום לכולם ?!

יכול להיות שאתה מושפע מהפרסומות של רדבול כי "רד בול נותן לך כנפיים!"
חחח (אולי אתה סהרורי ואתה ריחפת באמת על פחיות ?)

יכול להיות שחצלולים זה דבר מדבק?

ספרנו1

New member
מגניב
כמה שנים כבר את חווה חצלולים?האם יש

מגמה של שיפור ברמת השליטה שלך בחלומות? בתדירות שלהם (שהבנתי שמושפעת מגורמים רבים נוספים כמו לחץ בחיים, שעות שינה) ? משהו אחר?

שמח בשבילך

אני בעניין כבר

מגיל 16 בערך, כלומר 8 שנים סך הכל.
אין ספק שיש שיפור, אבל זה מאוד תלוי בתקופות. לפעמים אני משקיע וממש בעניין, ואז יש לי 1-3 חצלולים בשבוע (לפעמים יותר), ורובם עם איכות מעולה וכו.
יש תקופות פחות מושקעות (עכשיו למשל) בהן אני מתעסק יותר בדברים אחרים ורק שומר על בדיקות מציאות (ויומן לעיתים). בזמנים כאלו יש לי הרבה פחות חצלולים והם פחות איכותיים, כמו זה שהיה הלילה.

למעלה