חצלול קטן...

לקשמי

New member
חצלול קטן...

אחרי ניסיונות רבים היה לי היום חלום צלול קטן וממש לא רציני. אני אפילו לא זוכרת מה היה לפניו ואחריו, אני רק זוכרת שהייתי עם מישהי (לא זוכרת עם מי) והחלטתי לעשות בדיקת מציאות, למרות שהכל נראה לי מציאותי להפליא, בכל זאת החלטתי לנסות לעוף ולהפתעתי הצלחתי! והבנתי שזה חלום והתחלתי לעוף מהר ובהתלהבות אבל באיזשהו שלב החלטתי לנחות ולעשות דברים אחרים כמו למשל לדבר עם התת מודע שלי וכו' אבל בזמן הנחיתה הכל היטשטש והרגשתי שאני מתעוררת למרות שניסיתי למנוע את זה. למעשה זאת הייתה התעוררות שווא, התעוררתי לחלום אחר אבל החלום האחר כבר היה חלום רגיל... בכלל שמתי לב שבחלומות צלולים אני חייבת להיות מאוד פעילה (למשל לרוץ או לעוף ממש מהר) כי אם אני מגיעה למצב פסיבי, למשל עומדת במקום או יושבת או אפילו הולכת לאט, זה מביא להתעוררות. גם לכם זה קורה? יש דרך להגיע למצב שאני אוכל להיות פסיבית בחלום ולא להתעורר ממנו?

v a l e n t i n

New member
נסי להתרכז באיזה חפץ

אם זה היה קורה לי, הייתי רץ, עובר לריצה קלה, הליכה מהירה, הליכה רגילה, ולבסוף מתיישב ומנסה לשמור על הריכוז..

silverhawk

New member
לא קרה לי

אצלי דווקא פעילות מוגזמת עשויה להוביל לאיבוד המודעות ושקיעה בחלום. מעניין. הפעם ניסית להשתמש בשיטות להגברת הצלילות?

למעלה