חצלול סופ"ש

Wind Dragon

New member
חצלול סופ"ש

כן, מה אני אעשה, יש לי חצלולים כימעט רק בסופיי שבוע ]= לא נורא, בכל מיקרה, הייתי בקניון בקומה האחרונה שכל שאר הקומות מוצפות במים (עדיין לא צלול) ואז איזה ילד שאני מכיר היה אם בלוני חמצן לצלילה והוא אמר לי שאנחנו בקומנדו הימי של הילדים. ואז צללנו והגענו למקום כזה שהייתה בו ארווה ואז אמרנו לאיש שהיה בארווה שיביא לנו סוס או שניים והוא נתן לנו אופניים ואז קלטתי שזה חלום והייתי ברחוב כזה בלי מכוניות בכלל ורצתי על הכביש כדיי טיפה להרגיש את החלום... ואז ראיתי שיש בצד הכביש מיגרש כדורסל והתחלתי לרוץ בספיד ואמרתי לעצמי "אני רוצה לעוף" ולא הצלחתי... וניסיתי עוד פעם... ואז עשיתי בדיקת מציאות כי הייתה פירסומת על העמוד כדורסל... ואז היתעוררתי ]= בכל מיקרה היה נחמד כי הרגשתי את הסביבה

salingre

New member
שיטה שעזרה לי לעוף

קשה לי לעוף מהקרקע- אני קופץ גבוה ומשם עף- לי זה עוזר מאוד אולי בסופי שבוע אתה ישן יותר וכך הגוף פחות עייף בשלב מסוים אז אתה חולם יותר זמן ויש לך יותר זמן להבין שאתה בחלום.. וגם החלומות יותר מציאותיים ומגוונים כשהגוף פחות עייף.. נדמה לי שקוראים לזה שנת REM אז שהגוף לא עייף שנת הREM שלך יותר ארוכה או משהו כזה

silverhawk

New member
לא בדיוק

בקצרה, השינה מחולקת למחזורים כני כשעה וחצי כל אחד. כל מחזור מחולק לארבעה שלבים (יש המחלקים לחמישה), כאשר השלב האחרון הינו שלב החלימה הידוע גם כשלב ה - REM - RAPPID EYE MOVEMENT בעקבות העובדה שהעפעפיים נפקחים ונעצמים בו במהירות. ככל שישנים יותר זמן, כך חלקו היחשבי של שלב הREM עולה, ולכן גובר גם הסיכוי לזכור חלומות ולחצלל. ובנוגע לתעופה, קיים קישור בקישורי הפורום לשירשור טיפים לתעופה

silverhawk

New member
../images/Emo49.gif

האם זכרת להשתמש בבדיקות מציאות ובשיטות להגברת הצלילות?

למעלה