חצלול משוגע

חצלול משוגע

יש יתרונות לשינה מקוטעת אני מניח.
חלמתי שאני נמצא עם אחותי באיזה מקום, לא זוכר בדיוק. הכל ממש מוצק, מרגיש כמו המציאות. משום מה אני בודק, וסופר שבע אצבעות על יד אחת. מוזר, אבל אני עדיין מתקשה להאמין שזה חלום. הכל מרגיש מציאותי כל כך, יותר מהרגיל. אני מנסה לעוף, אבל אפילו ריחוף קצר אני לא מצליח להפיק. במקום אני מגלה לאחותי שזה חלום, ובו זמנית מודע לכך שזה דבילי.
-קטע מעורפל- אני ליד אגם גדול, ומחליט לנסות לעוף שוב. הפעם אני מצליח בלי בעיה, ועף חלק מעל האגם. הנוף מדהים ומלא בפרטים. הכל בהיר, כמעט מסנוור, ואנימחליט לצלול לתוף המים.
אני צולל ומרגיש את המים ניתזים סביבי. הקרקעית מכוסה חצץ שמערבל סביבי ומערפל לי את הראייה. אני מבין שהחלום מאבד יציבות ומתמקד בפרטים (מתבונן בהם בריכוז) כדי לייצב אותו.
החלום המשיך ונקטע כשהתעוררתי מדי פעם. בכל חזרה לשינה נזכרתי לבדוק מציאות שוב, כך שזה בעצם היה רצף ארוך של הרבה חצלולים. לא קורה כך יום. Jackpot !

אגב, אני חייב לומר שכיף להתעורר בבוקר, לקרוא על ההתקדמות והשאלות של כולם פה ולספר קצת משלי. ברוכים הבאים לכל החדשים, ובהצלחה לכולם

ShalevAH

New member

יא מאניק אחד, בגלל ההודעות שלך אני משתוקק יותר ויותר לחצלל

היום זכרתי שתי חלומות שונים! אחד מהם היה כחול

כמה חבל שלא ביצעתי בדיקת מציאות...
רק מתאר לעצמי איזה אושר גדול זה היה לגלות שזה חלום באמצע האקט.
אבל היא הייתה כל כך יפה שלא התרכזתי בשום דבר אחר

יודע מה... אולי עדיף

תחשוב שזו היתה המציאות והיית עוצר באמצע ובודק. מעניין מה היתה התגובה...

בכל מקרה סחתיין על הזיכרון המשתפר. גם חצלולים אפשר לחלום ולשכוח, אז טוב שאתה משפר את הנושא.

למעלה