חצלול מפתיע

חצלול מפתיע

למה מפתיע? כי לאחרונה אני לא מתאמן. תקופת בחינות ויש יותר מדי דברים על הראש (וצריך גם לתכנן את הטיול בחו"ל :)

מצאתי את עצמי בחדר, ואיכשהו הבנתי שאני חולם. הסתכלתי על אצבעות יד ימין וספרתי שמונה. גם היד עצמה נראתה מעוותת וגדולה מדי.
אני זוכר שניסיתי לעוף, או לפחות לרחף מעט, אבל לא הצלחתי. זה מוזר, כי בדרך כלל אני עף בלי מאמץ כלל.
אני לא זוכר איך, אבל הופיעה שם דמות שהדריכה אותי, והדמות היתה כפיל מדוייק שלי. אני מנסה לזמן את עצמי בחלומות (עם מידה משתנה של הצלחה) כבר שנה בערך, והנה אני שם מדריך את עצמי איך עפים. למרות שהכפיל שלי הדגים שוב ושוב פשוט לא הצלחתי להבין. כל פעם קפצתי ונפלתי מיד, בלי ריחוף ובלי כלום (אולי הייתי צריך לחשוב מחשבות שמחות יותר?). ממש לקראת סוף החלום הצלחתי סוף סוף לקפוץ ולרחף בעדינות עד לנחיתה. הכפיל שלי חייך,והיה נורא גאה בי, ומיד אחרי זה התעוררתי.

אני ממש מקווה לפגוש אותי שוב בחלומות. לא ידעתי כמה עוזר זה שיש מדריך שעוזר ומלמד אותך.

חצלול המשך

ממש כאילו המשכתי מאותה הנקודה.
הייתי ברחוב שאני לא מכיר, וחשדתי שאני חולם. בדקתי בנייד, וראיתי שם שעות מוזרות כמו 88:81 או פשוט ציורים של דברים, והבנתי שאני באמת חולם.
ניסיתי לעוף (הרי בחלום הקודם לא הצלחתי כל כך), והפעם זה עבד. עפתי לאיזה דף עצום ועמוס חפצים וטיפסתי עליו קצת.
כשנמאס לי החלטתי לנסות את השיטה שלי לזימון כפיל- השיטה עם המראה.
כשהתחלתי לחפש מראה ראיתי אחת ליד הבסיס של המדף הענק, וירדתי לשם.
הבטתי במראה, וראיתי את ההשתקפות שלי. התקרבתי, שלחתי יד פנימה ושלפתי אותה. כשהיא יצאה היא כבר לא נראתה כמוני, אלא כמו ילד שאני לא מכיר.
החלטתי לנסות שוב. שלחתי יד, תפסתי את הבבואה... ושוב. דמות של ילד (שונה הפעם) שאני לא מכיר.
בפעם הבאה הסתכלתי במראה ולא היתה שם בבואה כלל, ופה כבר לא ידעתי כל כך מה לעשות. הסתובבתי עם הגב למראה והתרכזתי בבבואה של עצמי. לאט לאט הסתובבתי חזרה כך שראיתי את עצמי חלק אחרי חלק במראה, וזה עבד. עמדתי מול הבבואה האמיתית שלי. התקרבתי, שלחתי יד... ועזרתי לה לצאת מהמראה, וזה עבד!
שאלתי אותה בהתרגשות משהו (אני לא לגמרי זוכר, אבל אני חושב שזה היה קשור לירי בחץ וקשת. אין לי מושג למה או מה עבר לי בראש). בדיוק כשהיא התחילה לענות שתי הבבואות השגויות ממקודם באו ורצו לדבר איתי. הן רצו שאשחק איתן או משהו ודי הסיחו את דעתי. אני חושב שהלכתי איתן.. פה נגמר הזיכרון.
לפחות אני יודע שהזימון שלי עובד :)

למעלה