חצלול ללא בייצים...

khamala

New member
חצלול ללא בייצים...

אני נמצאת בחדר עם אחותי ועוד כמה בחורות שאמורות להעביר לנו הרצאה בנושא מסוים. משום מה אני מבינה שאני חולמת, ואז אני מחליטה להקניט ולהתקיל את הבחורות שם. אני פונה לאחותי ואני אומרת לה שאנחנו נמצאות בחלום, נראה שהיא לא ממש מאמינה לי, אז אני אומרת לה "או קיי אז הבחורות שנמצאות כאן בחדר אמורות להעביר לנו הרצאה, מאוד מעניין...( בציניות) על איזה נושא אנחנו בדיוק הזמנו הרצאה, לאחותי אין תשובה, וגם לבנות בחדר אין. אני ממשיכה לתחקר בנוגע לשתי הבנות האלו כמו בלשית, ומשאירה את כולן חסרות תשובה ובנימת ניצחון אני ממשיכה לחדר הבא. אני נמצאת בסלון כששם יש טלוויזיה ועוד כמה אנשים מתכנסים לידה. יש לי סיוט מאז שאני קטנה, היום כבר לא ממש שיש שם מישהי בטלוויזיה , אני מכנה אותה " דודה מוציאה מהפה" כי כשהייתי ילדה, היה נראה לי ששדרנית טלוויזיה ערביה מוציאה כל מיניי דברים מהפה. ידעתי שהיא יכולה להופיע גם הפעם, אבל זה בשליטתי כי זה חלום צלול. אני מסתכלת על הטלוויזיה שמחליפה צבעים ( שוב פעם המוח הרשע שלי מנסה להפנט אותי.. :p) ואני מנסה לכבות את הטלוויזיה בעזרת הנפת יד ופקודה.כמה פעמים ניסיתי וזה לא עבד... מה קורה לצלילות בחלומות שלי??? :(

ravehor

New member
לא רע

לא צריך לצפות שכל החצלולים יהיו בצלילות גבוהה, יש גם כאלה. בכל מקרה, נסי לעבור על החלומות שלך מהלילה יותר בפירוט כדי לשפר את איכות הזיכרון והחוויה של החלומות הבאים.

למעלה