חצלול טרי :)

חצלול טרי :)

אחרי תקופה באמת ארוכה בלי חצלולים (איזה 4 חודשים, שזה הכי הרבה שהיה לי עד עכשיו) ההשקעה השתלמה וחלמתי אחד חביב הלילה.
אני זוכר שהלכתי עם חברה שלי ליד איזה כביש פקוק. אחת המכוניות שעברה לידי היתה מכונית שפעם היתה של ההורים שלי, לפני שנים. כשהסתכלתי פנימה ראיתי את אמא שלי כמו שנראה לפני 10 שנים בערך. הקשתי על החלון אבל היא לא שמעה אותי ונסעה הלאה. כשסיפרתי את זהה לחברה שלי הבנתי שזה כנראה מאוד לא הגיוני, וספרתי אצבעות. שש. שש?! אני חולם! מתוך אינסטינקס הרגעתי את עצמי והחלום ישר נהיה יציב יותר וחד. בהמשך סיירתי קצת באיזה בית שלפי החלום עמדתי לקנות יחד עם עוד כמה חברים (הצלילות לא היתה 100% ועדיין היית שבוי בתוך העלילה). עברתי דרך מראות בבית כמה פעמים, וסך הכל היה חלום כיפי, בטח אחרי כל כך הרבה זמן.

מטרות להמשך: להקפיד להזכיר לעצמי שאני חולם מדי פעם כדי למנוע ירידה בצלילות, לזכור את מה שרציתי לעשות בעירות ולעשות את זה. אה, ועוד חצלולים כמובן :)

Devani

New member
נשמע ממש נחמד!!

שאלה לי אלייך.. במשך 4 החודשים האחרונים בהם לא חלמת.. הקפדת לכתוב יומן ולעשות בדיקות מציאות?

כי אני מאז 2 החלומות הצלולים הראשונים לא מצליחה לחזור לזה. וגם מוצאת את עצמי ממש מתקשה בלכתוב יומן ולזכור חלומות, ולהתעסק בזה.
ואז פתאום פעם ביומיים-שלושה אני עסוקה בזה המון בתוך הראש שלי ונכנסת לכאן וקוראת.. אבל לא מצליחה להכניס את זה לגמרי לשגרה שלי.
טיפים מישהו?

makron2

New member
נשמע טוב...

כמו שאנחנו יודעים בדיקות והגברות+כתיבת החצלולים זה מתכון בטוח להצלחה.

אתמול היה לי קדם צלילות הסברתי לשתיי דמוייות בחלומות שונים איך מחצללים,אני גם מתקרב.

למעלה