חצלול חצלול חצלול!
היום היה לי ראשון! אז ככה; לנושא הזה התודאתי לפני המון המון זמן, שנתיים שלוש בערך. אבל מה, עצלנית שכמותי, לא רשמתי כלום. כמובן שזכרתי שני חלומות לפחות כל לילה, והיו לי כמעט חצלולים, אבל הפעם היה לי ממש! בהתחלה הייתי פה הרבה (לפני שנתיים) אבל זה לא הלך אז חשבתי לעצמי שכולם רמאים וזה קונספירציה אחת גדולה ואם זה לא הולך לי זה לא הולך לאף אחד וזהו. אבל זה הלך
אני חושבת שההכרה שזה חלום באה לפני שאמרתי לעצמי שזה חלום. בדר"כ זה הפוך, לפי מה שהבנתי. אצלי זה היה ככה "ואו, אני יכולה לעשות מה שאני רוצה. אה, זה חלום" הבעיה שלי עד עכשיו בחלומות זה שלא ידעתי מי אני. כאילו, אם באמצע החלום הייתי נזכרת מי אני לא הייתה לי בעיה לדעת שזה חלום, אבל לא נזכרתי =\ עדייו יש לי בעיה,בכל מקרה: זה היה ממש לא יציב. כאילו מישהו אמר לי -"טוב, את כ"כ מתעקשת, הינה לך חלום. אבל אל תגעי בכלום. אה, ניסית לעשות משהו, מצטערים. ביי ביי" כל עוד זזתי (עפתי!) זה בסדר, ברגע שניסיתי להביא בן אדם הכל החשיך, והתעוררתי. אבל בו בזמן עדיין ישנתי ופשוט חיכיתי לעוד אחד. היו לי שלושה, אבל לא יציבים, וזה די מבאס. שמעתי פעם שלשפשף ידים עוזר, וזה אכן חזר אחרי החושך השלישי, אבל עדיין מטושטש ובאיזשהו שלב נרדמתי באמת. נו, שיהיה. לילות יהיו עוד הרבה 
היום היה לי ראשון! אז ככה; לנושא הזה התודאתי לפני המון המון זמן, שנתיים שלוש בערך. אבל מה, עצלנית שכמותי, לא רשמתי כלום. כמובן שזכרתי שני חלומות לפחות כל לילה, והיו לי כמעט חצלולים, אבל הפעם היה לי ממש! בהתחלה הייתי פה הרבה (לפני שנתיים) אבל זה לא הלך אז חשבתי לעצמי שכולם רמאים וזה קונספירציה אחת גדולה ואם זה לא הולך לי זה לא הולך לאף אחד וזהו. אבל זה הלך