חצלול חצלול חצלול!

• פותח הנושא N1A
  • פורסם בתאריך

N1A

New member
חצלול חצלול חצלול!

היום היה לי ראשון! אז ככה; לנושא הזה התודאתי לפני המון המון זמן, שנתיים שלוש בערך. אבל מה, עצלנית שכמותי, לא רשמתי כלום. כמובן שזכרתי שני חלומות לפחות כל לילה, והיו לי כמעט חצלולים, אבל הפעם היה לי ממש! בהתחלה הייתי פה הרבה (לפני שנתיים) אבל זה לא הלך אז חשבתי לעצמי שכולם רמאים וזה קונספירציה אחת גדולה ואם זה לא הולך לי זה לא הולך לאף אחד וזהו. אבל זה הלך :) אני חושבת שההכרה שזה חלום באה לפני שאמרתי לעצמי שזה חלום. בדר"כ זה הפוך, לפי מה שהבנתי. אצלי זה היה ככה "ואו, אני יכולה לעשות מה שאני רוצה. אה, זה חלום" הבעיה שלי עד עכשיו בחלומות זה שלא ידעתי מי אני. כאילו, אם באמצע החלום הייתי נזכרת מי אני לא הייתה לי בעיה לדעת שזה חלום, אבל לא נזכרתי =\ עדייו יש לי בעיה,בכל מקרה: זה היה ממש לא יציב. כאילו מישהו אמר לי -"טוב, את כ"כ מתעקשת, הינה לך חלום. אבל אל תגעי בכלום. אה, ניסית לעשות משהו, מצטערים. ביי ביי" כל עוד זזתי (עפתי!) זה בסדר, ברגע שניסיתי להביא בן אדם הכל החשיך, והתעוררתי. אבל בו בזמן עדיין ישנתי ופשוט חיכיתי לעוד אחד. היו לי שלושה, אבל לא יציבים, וזה די מבאס. שמעתי פעם שלשפשף ידים עוזר, וזה אכן חזר אחרי החושך השלישי, אבל עדיין מטושטש ובאיזשהו שלב נרדמתי באמת. נו, שיהיה. לילות יהיו עוד הרבה :)

silverhawk

New member
../images/Emo6.gifמזל טוב!

שיעשעת אותי עם עניין הקונספירציה, וזה בסדר, את לא לבד בקטע הזה. אבל עכשיו את אחת משלנו...
(זה הסמים שהחדרנו לך, כמובן, אבל שמרי את זה לעצמך...). אני מאמין שההתעוררויות החזורות ונשנות נובעות מהתרגשות. כאשר את מגלה כי את חולמת, הדבר החשוב ביותר הוא לשמור על רוגע, ולאחר מכן להשתמש בשיטות להגברת הצלילות ובבדיקות מציאות. שפשוף הידיים שהזכרת היא אחת מן השיטות הללו, אך ישנן שיטות נוספות (כגון סיחרור, התמקדות בחפץ וכו', את מוזמנת לקרוא עליהן בשאלות הנפוצות ובאתר של אלון ברמן). עלייך למצוא את השיטה או השיטות שעובדות לך. בהצלחה בהמשך, ושוב מזל טוב!

הסיחרור תמיד העיר אותי.

אני לא ממליץ עליו. אבל בעצם.. יכול להיות שזה רק אני? למישהו פה זה הועיל מתישהו?

silverhawk

New member
כן, לי זה עזר מספר פעמים

אבל שוב, בהחלט ייתכן שעליך זה לא ישפיע או אפילו יעיר אותך - מדובר בעניין מאוד סובייקטיבי.

N1A

New member
../images/Emo13.gif לא לא...

לא התרגשתי. אני בן אדם כ"כ לא לחוץ, שלפעמים אני חושבת שאני מתה. אני לא יודעת למה זה קרה, אני חושבת שזה בגלל שאני לא הייתי בטוחה ביכולת שלי לעשות מה שאני רוצה, כאילו לא הייתי ממש בטוחה שזה באמת שלי. לא הצלחתי לעשות עוד אחד, אבל זה יקרה, זה יקרה (אני לא מנסה לשכנע את עצמי!)

silverhawk

New member
השקיעה חזרה בחלום משמעותה שאיבדת

את המודעות. על מנת למנוע את זה יש להשתמש בשיטות להגברת הצלילות. דווקא תמשיכי להגיד את זה לעצמך (בעיקר לפני השינה). משפטים מכוונים הוכחו כיעילים ביותר.

sh00sha

New member
אה כע מזל טוב!

סורי על השרשור הלא נכון אבל הייתי חייבת להגיד לחציל המחצלל: ברוך שובך!!! איפה היית???? התגעגענו!!!!!

sh00sha

New member
הנה לך צומי !! ^_^ !!

ממש התגעגענו עכבר!!! נראה שאתה נכנס קצת לעניינים... אני ממש מקווה שתישאר כי כמו שכבר הזכרתי אנחנו צריכים עוד מומחים לפורום!! בכל מקרה ממש התגעגענו!!! =) !

למעלה