עכבר כחול מדבר
New member
חצלול! האח הידד!
אני לא אספר לכם את כל החצלול משני סיבות: 1. אני לא זוכר הרבה ממנו. לצערי אני עצלן ולא רושם חלומות, לכן אני זוכ רק חלקים ממנו. למרות שאלו חלקים לא מעטים
2. אני לא כל כך רוצה לספר לכם את כל החצלול כי היו בו הרבה דיאלוגים, ואלו דיאלוגים די אישיים. אבל אני אספר לכם כמה דברים די מעניינים: החצלול התחיל בתור חלום, אירוע משפחתי וכאלה.. מתחלף למין מקום משונה שבו בנות עובדות ברכבות ובהשקיית פרחים.. ואחר מצאתי את עצמי בגינה האחורית של הבית שלי, נוסע על האופניים ביחד עם החציל המחצלל. אני לא זוכר איך, אבל קלטתי שזה חלום. הוא המשיך לנסוע לו באופניים, ואני אמרתי לו "חכה רגע, תחזיק את האופניים שלי" ואז עליתי לגג, וניסיתי לקפוץ מהגג אל מעבר לגדר החוצה. לא הצלחתי, ונפלתי בתוך הבית. השתדלתי לשמור על קור רוח כדי לא להתעורר. ואז הוא שאל: "מה? אתה רוצה להגיד לי שזה חצלול עכשיו?!" אמרתי לו שכן. ואז שנינו קפצנו מעבר לגג מהחוצה והחצלול המשיך. לאורך כל החצלול קרו דברים מעניינים, הוא שיתף אותי בשיטות שלו, ואני שיתפתי אותו בשיטות שלי. הצלילות הייתה מאוד מאוד גבוהה, וגם המודעות, ואפילו דיברנו על זה שזה מגניב ששנינו מחצללים ביחד. אמרתי לו שאם זה נכון, והוא באמת מחצלל עכשיו, אז נפגשנו, ושבבוקר נדבר על זה, על החצלול. כי זה ממש מגניב שיש לנו חלום משותף. כל החלום השתדלתי להיוןת אדישף וגם הצלחתי. והצלילות הייתה ממש ממש ממש גבוהה. קשה לתאר במילים כמה מציאותי זה היה. אני מחכה שהחציל ישלח לי הודעה באיסיקו, ונברר אם באמת חיצללנו את אותו חצלול. היה קטע בחלום, שאני חושד שבו החציל איבד את המודעות והמשיך לחלום רגיל. בקטעע הזה המשכתי בחצלול לבדי, עד שבסוף החצלול, כשנכנסתי לרכבת והפכתי את עצמי לביצת תרנגולת מרובעת, התעוררתי. אני כותב את השורות האלה ממש ברגע שהתעוררתי. עכבר כחול מדבר
אני לא אספר לכם את כל החצלול משני סיבות: 1. אני לא זוכר הרבה ממנו. לצערי אני עצלן ולא רושם חלומות, לכן אני זוכ רק חלקים ממנו. למרות שאלו חלקים לא מעטים