חצלול, איזה כיף

Gevakumon

New member
חצלול, איזה כיף

וואי כבר המון זמן לא היה לי חצלול, לא היה מעניין יותר מדיי ככה שאין ממש מה לספר, דיי זרמתי עם החלום ולא שיניתי אותו, כי אהבתי אותו כמו שהוא :) אבל מה שכן ניסיתי להאריך אותו כמה שאפשר, היה ממש מגניב.

Gevakumon

New member
אה, אגב, איך הגעתי לחצלול

כמה פרטים בחלום לא הסתדרו עם המציאות (למרות שאלו לא היו פרטים קריטיים, לא ראיתי פילים מרחפים או משהו, סתם בחלום היה יום חמישי וקרה משהו שאמור לקרות ביום שישי
), וגם נראה לי שהתעוררתי כמה פעמים, אני לא בטוח אם התעוררתי לתוך חלום אחר או לתוך מציאות בכל מקרה כשהתעוררתי לשניונת וקלטתי שזה היה חלום ישר חזרתי אליו ואז הבנתי שזה חלום. גם סיפרתי לאנשים שזה חלום, והם הגיבו דיי באדישות

Gevakumon

New member
ושחכתי,

לפני השינה שכנעתי את עצמי שיהיה לי חלום צלול
עוזר!

Snow Girl

New member
מגניב... :)

גם לי היה היום חצלול!! עשיתי ווילד הפעם... לא יכולתי לחכות שוב עד שיהיה לי לבד :) גם אצלי אין ממש מה לספר... חוץ מדבר אחד: היה לידי שולחן והיה עליו בקבוק מים והסתכלתי עליו ממש מקרוב וזה היה כזה מדהים! ראיתי את ההשתקפות של היד ושל השולחן וניסיתי להתמקד בבקבוק והכל היה ממש חלק! ראיתי יותר טוב משאני רואה במציאות!

Gevakumon

New member
Um כמו שאמרתי, אין ממש מה לספר

זה היה חלום מאוד ארוך שהתחיל כחלום רגיל ואז קלטתי שהוא צלול, הייתי בחלום עם חברה שלי, שבמציאות אני רואה אותה פעם בשבועיים (
!), ככה שלא הייתי צריך לשחק יותר מדיי עם החלום, הייתי מאושר ממנו כמו שהוא... מה קרה בו, אממ, הייתי בבית שלה, כשקלטתי שאני בחצלול ירדתי מהר למטה לספר לה, לא הייתי בטוח, אז אמרתי שנראה לי שאני בחלום, והיא לא הייתה נרגשת מדיי, מצד שני היא גם לא הייתה אדישה לגמרי, אז הסתכלנו על הנוף, והוא איכשהו השתנה, היו שם עצים ועוד משהו שהפכו לזוהרים נראה לי, אני לא ממש זוכר, אני זוכר שזה הדהים אותי... התעוררתי בהרגשה ממש אדירה, כמו התעוררות מכל חצלול (מה אני מדבר, היו לי ממש מעט...
) קיצקצ היה פיצוץ. בהצלחה לכם עם החצלולים שלכם!

למעלה