חצלוללללללללל

Chaka M

New member
חצלוללללללללל

היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! היה לי עוד חלום צלול!! =] זה היה פשוט אחד ארוךךךךךךךךךךךךך אמיתייייייייייי וכיףףףףףףףףףףףףףףף =] מרוב שהייתי צלול, מתי שהתעוררתי עוד חשבתי שאני חולם ופשוט עברתי מקום.. עוד הייתי הורג את עצמי חס ושלום =/ אבל זה היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

LucidGuess

New member
איזה שמוק אתה, נו ספר כבר!! ../images/Emo46.gif

אתה ממש מרגיז!! Lucid

Chaka M

New member
מצטער =/

זה הכל אישי... מאוד אישי חשבתי שתתעצבן, אבל מה לעשות.. *מנסה להתכווץ שלא יראו אותו*

LucidGuess

New member
כככככככככככל החצלול היה אישי??

תגיד משהו, ככככככככככל.... החצלול הכל כך ארוך הזה היה אישי?? לא עשית שם שום דבר אחר חוץ מסקס?? רק סקס סקס סקס??? נו באמת, אני בטוח שהיו שם גם חלקים שהם לא אישיים שאתה יכול לספר אותם כאן, חוץ מזה מה איכפת לך לספר הכל? מישהו כאן מכיר אותך באופן אישי או יודע מי אתה ? מה איכפת לך לספר? Lucid

Chaka M

New member
מצטער אם זה הורס לך...

ואישי לא אומר סקס.. (אצלי בכל אופן) בכל אופן, ניסיתי גם לעשות דברים מגניבים. לא הצלחתי, למשל, לעוף...

אוף איתך!

בפעם הבאה שתחצלל תדאג שזה לא יהיה אישי. אני עדיין לא חיצללתי (איזה כיף זה להגיד את זה) אז אני לפחות רוצה לשמוע על כמה חצלולים (וווווווייייייייייי).

אני אספר לך על שלי!

וננה
היו לי שתי חצלולים שאני זוכרת בכל החיים שלי!!! אז ככה: חצלול אחד היה לי, שפתאום באמצע חלום רגיל, קלטתי שאני חולמת, ואמרתי שאני רוצה חצלול. אז ניסיתי לעוף ו... הצלחתי! אני עפתי במהירות אחורה, נצמדתי לאיזה קיר, ועכשיו הכל היה חשוך ומפחיד, והרגשתי כמו בטומב ריידר, ואני ממש פחדתי, אז ניסיתי להתעורר והראש שלי היה ממש נוקשה כשהרעדתי אותו כדי להתעורר. והחצלול הראשון שלי היה די מזמן, שכזה ריחפתי על איזה שביל ומסביב היה נוף מופשט כזה של כתמי צבע צבעוני, והחלטתי שאני חייבת לנצל את ההזדמנות ולחלום משהו אבל מכאן זה אישי.

LucidGuess

New member
אם מאד רצית יכולת לספר הרבה יותר

אני בטוח שאם לא היית כזה עצלן היית יכול לספר הרבה דברים על החצלול הזה גם בלי הדברים האישיים, יכולת לספר באיזו שיטה השתמשת כדי ליצור אותו, באיזו שעה זה קרה, מה היתה רמת הצלילות בחצלול, איפה מצאת את עצמך ומה ראית, איך החצלול הסתיים, לתאר איך ניסית לעוף ועוד מליון ואחד דברים לא אישיים שבטח עשית בחצלול כזה ארוך... אבל אתה מעדיף להיות כפוי טובה ולא לספר לנו כלום. לבריאות. LucidGuess

Chaka M

New member
הצלחת =]

שיכנעת אותי... אז ככה..: אני בבצפר שלי, אני לא יודע בזכות מה - אבל הבנתי שאני חולם. בלי שום שיטה, בלי כלום. זה היה מאודדדדדדד מציאותי. אבל מאוד! אני כ"כ לא הייתי בטוח שאני חולם.. יכלתי להשבע שלא.. הסתכלתי על השעון, והשניות הלכו אחורה... אבל עדיין היה לי ספק קטן שזה לא חלום מרוב שהכל היה מציאותי... הסתכלתי מאחורי, והייתה שם ילדה אחת. אני רוצה אותה, ואני לא אגיד יותר על זה. ישבתי איתה לשיחה, ארוכה מאוד מאוד מאוד (זה רוב החלום, וזה החלק האישי). אחרי זה, התחלתי להתקדם לכיוון הבניין שבו למדתי (הבצפר שלנו מחולק לכמה בניינים לפי שכבות). שהתקרבתי לבניין החלטתי שאני רוצה לנסות לעוף (כבר עפתי בחלום צלול אחד עד עכשיו). ניסיתי, ולא הצלחתי. חבל =/ זה היה יכול להיות ממש כיף... בכל אופן, נכנסתי לבניין, והחלטתי לנסות שיטה אחרת לעוף. עמדתי במקום, הפלתי את עצמי אחורה, ואמרתי שאני לא אפול, שאני אשאר באיזה זוית וככה אחרי זה אני אצליח לעוף. לא הצלחתי להשאר, אבל נחתתי לאט (מזל, כי החלום היה ממש אמיתי - אז בטח היה כואב לי =). התחלתי לעלות במדרגות לכיוון הכיתה שלי, ועברו שם כל מיני ילדים. פה כבר כן התחלתי את ה: "לא עשית שם שום דבר אחר חוץ מסקס?? רק סקס סקס סקס???" =] סתם, עליתי לכל מיני מקומות, ועשיתי .. אהמ... =]

LucidGuess

New member
מגניבשייין!! ../images/Emo9.gif

היה קשה אבל סוף סוף הצלחנו להוציא ממך משהו אחרי הרבה יסורים... שמע נשמע ממש מגניב! אתה יכול אולי לפרט איך בדיוק ההרגשה לדבר עם דמות חלומית בחצלול עם רמת צלילות כזו גבוהה? איך זה בדיוק לשבת ולדבר עם מישהו שאתה יודע שהיא לא אמיתית? על מה דיברתם? הדברים שהיא אמרה היו הגיוניים או שהיא סתם דיברה שטויות? היא נשמעה אינטיליגנטית? נשמע ממש אחלה! ושאלה שלא קשורה, תגיד למה אתה אף פעם לא מצליח לעשות פרצופים בשום הודעה שלך?? למה כל הפרצופים שלך גם בכותרות וגם בתוכן של ההודעות יוצאים לך תמיד סימנים כמו - =] , =/ איך הצלחת כל כך להסתבך עם פרצוף כל כך פשוט בהודעה? ללמד אותך איך שמים פרצוף או אייקון בהודעה? באמת שזה לא קשה, אם תרצה נלמד אותך. Lucid

Chaka M

New member
שלום =]

לא, אני לא אוהב סמיילים שהם תמונות... תודה על ההצעה, אבל אני יודע איך =] אני מעדיף סמיילים שהם טקסט, כמו שאני מעדיף שאתה תכתוב בטקסט ולא תכתוב ב GIMP ותעלה את התמונה... האמת, אני מעדיף אפילו סרטים שהם בטקסט (ראיתי גרסא שלמה של סטאר-ווארז בטקסט =) היא אמרה דברים מאוד הגיוניים, והיא הייתה מאוד אינטיליגנתית. כמו במציאות. שאלתי אותה את השאלות הכי אישיות שכבר ידעתי עליה, והיא ענתה עליהם את התשובות הנכונות, ואז שאלתי דברים שלא ידעתי עליה. היא ענתה תשובות מסויימות, שלפי מה שהבנתי ממשהו שקראתי פעם - התת מודע שלך לומד את הבנאדם ויכול לספק לך תשובות אמיתיות מאוד, או מאוד קרובות. שוב תודה על ההצעה =]

Chaka M

New member
& BTW

=] = סמיילי שמח =\ = סמיילי עצוב (וגם =/ זה עצוב) =) = סמיילי שמח שבא שאני סוגר סוגריים

אלונגו

New member
התת מודע שלך

ישנם פסיכולוגים הטוענים כי התת מודע שלך מסוגל לקרוא את התת מודע של האנשים הקרובים אלייך, אלו שאתה פוגש הרבה ומדבר איתם. לא של כל מי שאתה רואה ברחוב. הטענה הזו לא מבוססת, למיטב ידיעתי, אבל גם לא הופרחה מעולם... בכל מקרה - מזל טוב ואחלה חלום! בהצלחה בחיצלול בעתיד ועם ההיא...

LUCID DREAM

New member
אחלה חלום../images/Emo70.gif

אבל יש משהו שאני לא מבינה - מה הבעיה להגיד "עשיתי סקס"
- אתם רומים קבוצת תמיכה בשביל זה
- אתם יודעים - אפשר להקים פורום בשם: "קבוצות תמיכה" (סתם בצחוק
) לי למשל לא תהיה בעיה להגיד אם אני אעשה סקס בחלום - בכל זאת זה רק חלום...

Chaka M

New member
זה לא כ"כ נכון...

כאילו, זה עדיין לא ממש נחמד להגיד את זה. זה כמו שמישהו שאת לא מכירה יכתוב "הבאתי ביד היום" (אני לא מביא ביד - אז זה חוסך לי את זה =)))

Brurya

New member
זה עדיין חלום..

למשל, אם באמת קרה לך משהו אישי בחלום אתה לא תכתוב את זה במחברת? כלומר, חברות שלי מפשפשות לי במחברת לפעמים ואני עדיין כותבת דברים אישיים אם יש כאלה.. ולי אין בעיה לומר שעשיתי ביד! הנה עשיתי ביד עשיתי ביד עשיתי ביד נ.ב. לא באמת עשיתי ביד.. חחח מאושרים? ברוריה

Chaka M

New member
אלונגו צודק\ת...

או שלא תרשמי, או שלא תתני להם להסתכל..

למעלה