חצלולון קטן

לקשמי

New member
חצלולון קטן

היה לי חלום צלול קטנטן, מהסוג של החצלולים שברגע שאני מבינה שזה חלום הכל מיטשטש ואני מתעוררת... החלום התחיל בזה שמצאתי את עצמי בחדר שלי (כאילו לא שמתי לב שנרדמתי והחלום כאילו היה "המשך" למה שהיה במציאות, כלומר שהלכתי לישון) והלכתי לכיוון המטבחון, (אני גרה בדירת חדר), כנראה כדי לשתות. פתאום אני רואה את המנורה של המטבח זרוקה על השיש ואני מבינה שהיא נפלה אבל מאחוריה היה טיפה אור. זה ממש מבאס אותי כי זה אומר שאין לי בכלל אור בדירה (כי גם המנורה הראשית שרופה) ואני חוזרת לישון. ואז "התעוררתי" מהחלום. נזכרתי בחלום הזה ולא הבנתי איך לא קלטתי שזה חלום, מה פתאום שהמנורה תיפול ואם כבר אז מה הקטע הזה עם האור שמאחורי המנורה? בעודי חושבת על כך, פתאום אני שומעת רדיו מהכיוון של המטבח. WTF??? ממתי יש לי רדיו במטבח ואם כבר, למה שהוא יפעל, הרי לא הפעלתי אותו. אני מחליטה לקום מהמיטה ולעשות בדיקת מציאות. אני קמה ומנסה לעוף. אני מצליחה קצת לרחף אבל באותו רגע לא בטוחה שאני באמת מרחפת או שסתם קפצתי גבוה. אז אני ניגשת לחלון של המטבחון, שהיה סגור ומנסה להעביר את היד דרך השמשה ומצליחה! ואז אני מבינה שאני חולמת ומנסה תוך כדי תעופה לצאת מהחלון ולהמשיך לחצלל. אבל כבר בקטע הזה, הכל חשוך ואני לא רואה כלום. ולמרות כל המאמצים שלי להמשיך את החלום, הכל מיטשטש בהדרגה ואני מתעוררת...

למעלה