חצי OFF מה מספר הפורום? כי היה לי רעיון לססמא...
R RossandRachel New member 5/7/05 #4 אוקיי יש לי רעיון ממש נחמד... גם לי וורוניקה מארס פותרת 1199 תעלומות ביום
B buffgirl New member 5/7/05 #5 אני אישית שונאת את ../images/Emo80.gif|מיוחדת| הדברים האלו. בהתחלה הם היו חמוּדים והכל, אבל כולם התחילו להשתשמש בהם וזה נהיה כזה.. לוידעת. בעע. אישית, אני מעדיפה משהו יותר מתוחכם, אבל עוד לא חשבתי על משהו, אז פשוט שמתי את מה שיש לי עכשיו: (Veronica Mars is WAY smarter than me! (1199
אני אישית שונאת את ../images/Emo80.gif|מיוחדת| הדברים האלו. בהתחלה הם היו חמוּדים והכל, אבל כולם התחילו להשתשמש בהם וזה נהיה כזה.. לוידעת. בעע. אישית, אני מעדיפה משהו יותר מתוחכם, אבל עוד לא חשבתי על משהו, אז פשוט שמתי את מה שיש לי עכשיו: (Veronica Mars is WAY smarter than me! (1199
B buffgirl New member 7/7/05 #11 כן, אבל לוידעת.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת| השיטת שילוב הזו לא מצואת חן בעיני. מי שאוהב אותה מוזמן להשתמש בה
כן, אבל לוידעת.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת| השיטת שילוב הזו לא מצואת חן בעיני. מי שאוהב אותה מוזמן להשתמש בה
M Mrs Brightside New member 7/7/05 #12 ../images/Emo109.gifנצל"ש..יש כאן ../images/Emo58.gif תראו איזה רקע יפה יש לי
M Mrs Brightside New member 7/7/05 #14 ../images/Emo109.gifלא יודעת../images/Emo7.gif לא לוקחת סיכונים
M monika bing New member 7/7/05 #15 זה ספוילר למי שהתחיל לראות את הסידרה רק עכשיו בשידורים החוזרים (זה כאילו תמונות מפרק מתקדם..חח)
I inbula New member 8/7/05 #18 כן,אבל יש כאלה שהתחילו לראות רק עכש רק עכשיו... מהשידורים החוזרים, אז זה ספוילר בשבילם...
I inbula New member 8/7/05 #19 נצל"ש... בכל מקום יש סירטונים של לוגן וורוניקה, לא שזה רע... אבל יש מישהו אולי שיודע אם יש אתר שיש בו סירטונים של דאנקן וורוניקה?... כי אני אשמח שיהיה לי אחד כזה במחשב... תודה מראש
נצל"ש... בכל מקום יש סירטונים של לוגן וורוניקה, לא שזה רע... אבל יש מישהו אולי שיודע אם יש אתר שיש בו סירטונים של דאנקן וורוניקה?... כי אני אשמח שיהיה לי אחד כזה במחשב... תודה מראש
I inbula New member 8/7/05 #20 טוב... הסתדרתי לבד ומצאתי אתר מעולה! אז מי שבא לו גם סירטונים של ורניקה ודאנקן (אני יודעת שאני במיעוט פה... ) אז הנה-סירטונים שמעריצים עשו וקטעים מהסידרה נ.ב. שלא תחשבו שאני לא אוהבת את לוגן וורוניקה יחד...
טוב... הסתדרתי לבד ומצאתי אתר מעולה! אז מי שבא לו גם סירטונים של ורניקה ודאנקן (אני יודעת שאני במיעוט פה... ) אז הנה-סירטונים שמעריצים עשו וקטעים מהסידרה נ.ב. שלא תחשבו שאני לא אוהבת את לוגן וורוניקה יחד...