חצי |OFF|

amityosovich

New member
חצי |OFF|

ב29.5 יש הופעה של לירון לב באוזן בר. מישהו רוצה לבוא?

Hawkgirl

New member
אוי זה מזכיר לי

שלפני כמה ימים השמיעו ברדיו שוב את הביצוע שלו מכוכב נולד ל"נבראתי לך" של שלמה ארצי. הקול שלו כל כך שונה מאיך שהוא מדבב את ג'יימס. כלומר, הקול שלו כל כך מתאים לג'יימס בטבעי, אבל הוא מחקה את הדיבוב האמריקקי ועושה אותו הומו ומוסיף לו פיץ' ]: אם הוא רק היה ממשיך לדבב אותו כמו בעונה הראשונה שהוא הצטרף לפוקי ]: ובכל אופן, אני לא חושבת שאבוא, לולז.

Piplup

New member
כןןןן לירון חייב לעשות את הקול שעשה לו בעונה7

בעונה 7 (הראשונה שלירון דיבב את ג'יימס) הוא עשה קול ממש כמעט -זהה- לקול של גיא נתיב! וזה היה כל כך טוב! אחר כך ב8 החליפו אותו במישהו שחיקה את המדבב האמריקאי ואחרי זה כשלירון חזר בקרוניקלס ועונה 9 פתאום גם הוא מחקה את האמריקאי... בעונה 4 רוקט הופכים לרציניים אז אולי זו תהיה הזדמנות לייעץ להם שג'יימס ישמע יותר נורמלי... זה יתאים למהפך של הדמות XD אבל יש עוד זמן עד אז... קודם שיסיימו עם העונה הנוכחית...

Hawkgirl

New member
תגיד...

בין העונות 7-8 הוחלפו אולי גם בימאים לדיבוב של פוקי..?

Piplup

New member
לא, יפה ביימה את 7 וגם 8

נראה לי שהיה איזה קטע של לירון בזמן של עונה 8 שהוא לא דיבב בכלל, לא רק בפוקמון... לא זוכר למה... בגלל זה גם את שיר הפתיחה שר איזה מישהו נוראי במקום לירון שבדרך כלל שר את הפתיחה בפוקמון

PBRMaster

New member
אתה צודק חלקית

שמעתי עכשיו את לירון מפרק בעונה 7, ובאמת קצת דומה לגיא נתיב, אבל שומעים קצת את הקול המקורי של לירון בהם. מי שמדבב בעונה הנוכחית (ה-12) את ג'יימס בעברית הוא גם לירון לב? כי אם כן, יש בהחלט הבדל.

Hawkgirl

New member
שי! D:

איפה את בימים אלו? את לא כותבת הרבה! O: התגעגעתי ]: תפסיקי לשחק בפארמוויל ותעברי לסיטיוויל! F5

Snake Bandage

New member
אה, סתם, נו, לימודים, את יודעת

חוץ מזה התחלתי לקרוא קומיקס רשת חדש והוא גורם לי לשכוח שיש עולם לפעמים. למה לי לשחק בסיטיוויל? בפארמוויל יש ליידי גאגא!!!

למעלה