חצי |OFF| מעוררת השראה

אני ראיתי את העונה הספציפית

ותוך כדי הצפיה עלו בי כמה מחשבות:

1. אני מקנאה ומעריכה את האומץ של המתמודדים להיחשף במערומיהם (כמעט).
2. אני לא אוהבת את הצד התחרותי של התוכנית. אני יודעת שזה ריאליטי וזה מה שמוכר - אבל גם מה שמעצבן. ירידה במשקל צריכה להגיע ממקום של שלווה
ולא ממקום מתוח (אחת הסיבות לאכילת יתר). במקום להיות עסוקים בעידוד הדדי, היו עסוקים ביצירת קשרי הזדמנות על מנת להמשיך בתוכנית..
3. קרן ואחיה היו פעם אחת בעלייה משמעותית במשקל ושבוע אחר כך היתה ירידה משמעותית עוד יותר - דבר שגרם למאמנים לחשוב שהם רימו עי שתיית מים מרובה
בשבוע של העליה (שבוע שבו היו חסינים), וגרם לאיבוד ההערכה של המאמנים - במקום שהכי צריכים אותו.
4. הירידה הדרסטית במשקל רצויה לתוכנית - כי ככה זוכים, אבל היא לא רצויה לבריאות. זו הסיבה שקרן היתה צריכה לעשות את הניתוח הנלווה להסרת עודפי עור.

בסופו של דבר היא יפהפיה ואני מקווה בשבילה שהיא תצליח לשמור.
נתקלתי בקטעי וידאו שלה בתור מנחת תוכנית בערוץ החיים הטובים. בקטעים האילו היא ביקרה באלומות, בכל פעם ראיינה מישהו אחר.
מקווה שלמדה משם משהו.

שותפה לרוב מחשבותייך בנושא

ספציפית ראיתי מספר פרקים וספציפית את הפרק בו הם "עלו" מאסיבית ושבוע לאחר מכן "ירדו" בסביבות 8-9 ק"ג כל אחד

ברור לי שהיא בחורה
שלא הייתי רוצה בקרבתי
אני כן מעריכה מאוד את ההישג שלה ומאחלת לה כל טוב.

לא הירידה הדרסטית היא הסיבה לעודפי העור
אלא היקף הירידה.
יש מידת אלסטיות מסוימת לעור והיא תקפה אצל כל אחד עד % מסוים ממשקל הגוף
מידת האלסטיות מושפעת רבות מגנטיקה, גיל, סוג העור, ומעט מהתעמלות.
יש היקף ירידה מסוים, מעליו כבר שום דבר לא יועיל וחובה ניתוח כדי להעלים את עודפי העור,
וזה המקרה אצלה. היא הורידה יותר מ- 50% ממשקל הגוף, כשהיא כבר בגיל 30+.

תראי, גם לי יש לא מעט להוריד

אם נתרגם את זה לאחוזים - כ40%

אני דווקא מקווה שעם תזונה טבעית וירידה מתונה (לא יותר מחצי קג לשבוע) - הגוף יתקן את עצמו.

למעלה