חצי

• פותח הנושא kitt
  • פורסם בתאריך

kitt

New member
חצי ../images/Emo32.gif

אנשים מהעבודה באים עם בקשות של תתקין לי את זה, תעזור לי עם זה על מחשבים פרטיים מהבית, מה דעתכם בנושא? אני בעיקרון נגד זה, אבל בבעיה עם להגיד לא, לא נעים..... מה עושים?

H N 1

New member
אין לא נעים

אם היית רופא, הם גם היו באים אלייך עם שאלות על הילדים שלהם? זאת העבודה שלך והפרנסה שלך, אל תתבייש להגיד לא.

טופי

New member
אמנם נעים מת מזמן

אבל הכל תלוי מה מי ואיך. יש אנשים שאין לי בעיה לסדר להם מה שהם רוצים ולייעץ, או לפנות לפורומים מתאימים. ויש אנשים שלא בא לי לשמוע אפילו. הכל עניין של יחס, אם אלו עובדים שיש לי יחסים טובים איתם, אז בכיף, אם אלו כאלה שלא, לא. לדעתי לקחת כסף על התקנת מה"פ זה לא טוב, אבל אם מפרידים בין הרמה המקצועית לרמת החברים לא צריכה להיות בעיה. רק צריך לזכור שברגע שנגעת, אותם "חברים" יכולים להאשים אותך שקילקלת להם.

achokler

New member
ואם זה היה הפוך

נניח חשמלאי שהיית מביא לו קומקום לתקן היה עושה את זה? או היית מביא לפקידה שתקליד לך את הסמנריון שלך? או מבקש מהמכונאי שיבדוק לך את האוטו. אם זה מצב של יד רוחצת יד אז הכל בסדר, אם זה חד צדדי אז תשקול מחדש.

ipaq1

New member
פשוט

לא לא ולא. בשביל זה יש עבודות פרטיות אחרי עבודה. לפעמים אפשר לעזור עם זה עוזר לפוליטיקה ולאינטרסים בעבודה. אבל אם אין אינטרס או פוליטיקה להגיד לא חזק. תאמין לי שכולנו עוברים את זה. בהצלחה

kitt

New member
אני יודע שכולם עוברים את זה ואני גם

בדעה שלא, סתם רציתי לשתף ולראות מה אחרים חושבים. אני עוד יותר מזה בדעה שאפילו המחשב של המנכ"ל בבית הוא שלו ולא צריך לעניין את אנשי הIT בחברה, ובמקום הקודם בו הייתי ידעו שלא שולחים אותי לכאלה דברים.

צוללן27

New member
לפי דעתי מניסיון רב עם התופעה

א. להגיד מראש שאתה לא אחראי על התוכנה ועל התופעות שלה. ב. יד רוחצת יד תמיד טוב ג. אינטרסים אישים לא מעבר לזה ד. רצון טוב והכי הכי חשוב רק אם יש זמן ויש חשק לא מעבר לזה. לא לפי הסדר אבל אלו חמש השקלים שלי בנושא

למעלה