חצי איזה עוד סדרה אתם אוהבים חוץ מבטיפול? סדרה שאתם מחשיבים לאיכות.. ולמה?
ע ענבץ בץ New member 27/10/05 #1 חצי../images/Emo32.gif איזה עוד סדרה אתם אוהבים חוץ מבטיפול? סדרה שאתם מחשיבים לאיכות.. ולמה?
N noliey New member 27/10/05 #2 עוד סידרה פליסיטי היא סידרה איכותית למדי מבחינתי, לפחות חלק גדול ממנה. אני אוהבת את הדמות של פליסיטי, אמיתי וכנה
עוד סידרה פליסיטי היא סידרה איכותית למדי מבחינתי, לפחות חלק גדול ממנה. אני אוהבת את הדמות של פליסיטי, אמיתי וכנה
H hilulit1 New member 28/10/05 #35 בהחלט פליסיטי וגם ד"ר האוס וגם שבתות וחגים.לא נזכרת כרגע במשהו מיוחד אחר. ולמה? כי הן דיי מציאותיות והשחקנים יודעים לשחק.
בהחלט פליסיטי וגם ד"ר האוס וגם שבתות וחגים.לא נזכרת כרגע במשהו מיוחד אחר. ולמה? כי הן דיי מציאותיות והשחקנים יודעים לשחק.
ע ענבץ בץ New member 27/10/05 #4 לי יש אובססיה לסדרה הכי ואוו שלצערי היו לה רק 9 פרקים והיא נגמרה ויש בה גם את אשכנזי החתיךךךךךךך וגם את איילת המוי מוכשרת כן ניחשתם נכון! חדר מילחמה ! מיי לאב!!!!!!!
לי יש אובססיה לסדרה הכי ואוו שלצערי היו לה רק 9 פרקים והיא נגמרה ויש בה גם את אשכנזי החתיךךךךךךך וגם את איילת המוי מוכשרת כן ניחשתם נכון! חדר מילחמה ! מיי לאב!!!!!!!
N noliey New member 27/10/05 #5 חדר מלחמה צודקת! שחקנים מוכשרים! אבל עם יד על הלב.... "בטיפול" לוקחת את כולן...
ע ענבץ בץ New member 27/10/05 #10 חמל בתחום שלה ובטיפול בתחום שלה... אהההההה איזה כייף נכון שחמל זאת פשוט סדרה ממש מדהימה!!!!!!!!1 והסחקנים כל כך חמודים שלא נדבר על הטסריאתי חח מי הזוג האהוב עלייך בסדרה?
חמל בתחום שלה ובטיפול בתחום שלה... אהההההה איזה כייף נכון שחמל זאת פשוט סדרה ממש מדהימה!!!!!!!!1 והסחקנים כל כך חמודים שלא נדבר על הטסריאתי חח מי הזוג האהוב עלייך בסדרה?
מ מרק בצל New member 27/10/05 #6 אני מת על תמונות יפואיות (לא שהיא איכותית, אבל יש בה משהו משעשע מאוד) אהבתי פעם 20 פלוס, חדר מלחמה הייתה מצוינת וחבל שנגמרה, הטקסטים שם היו שנונים בטירוף... בתור ילד אהבתי "החיים"
אני מת על תמונות יפואיות (לא שהיא איכותית, אבל יש בה משהו משעשע מאוד) אהבתי פעם 20 פלוס, חדר מלחמה הייתה מצוינת וחבל שנגמרה, הטקסטים שם היו שנונים בטירוף... בתור ילד אהבתי "החיים"
ע ענבץ בץ New member 27/10/05 #11 החיים זה הסדרה של המדע נכון? יש עוד אחד שאוהב חמל איזה אנשים מגניבים יש פה... מה הכי אהבת?
מ מרק בצל New member 27/10/05 #13 כןןןןןןןןןןן החיים זו סידרה שהיא בעצם בתוך הגוף אני מוכן לראות את כל הפרקים מחדש!
ע ענבץ בץ New member 28/10/05 #16 חחחחחחחחחחח הראו לנו את זה בשיעורי מדעים זה הדבר הכי מצחיק בעולם ואנחנו מאז כל הזמן שרים: החיים החיים החיים החייםם.... חחחחחחחחחחחח צחוקים לא ידעתי שמישהו זוכר את זה.. יפה לך
חחחחחחחחחחח הראו לנו את זה בשיעורי מדעים זה הדבר הכי מצחיק בעולם ואנחנו מאז כל הזמן שרים: החיים החיים החיים החייםם.... חחחחחחחחחחחח צחוקים לא ידעתי שמישהו זוכר את זה.. יפה לך
S S m e l l y Cat New member 28/10/05 #17 יש את זה בלוגי[ערוץ 81]../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif
ל לילי נמר New member 28/10/05 #27 חחח... אני אהבתי את זה מאאאאאוד "אלה החיים שבזכותם אנו קיימים, כל יום מתחדשים הם, אין בהם רגע דומם..."חחחח.. לינוי
חחח... אני אהבתי את זה מאאאאאוד "אלה החיים שבזכותם אנו קיימים, כל יום מתחדשים הם, אין בהם רגע דומם..."חחחח.. לינוי
ט טלינקה5 New member 27/10/05 #8 אין כמו "שבתות וחגים" שלי ז"ל... ויש גם את "לואיס וקלארק","שיקגו הופ", "אלי מקביל" ועוד שאני אוהבת אבל לא בהכרח מחשיבה איכותיות...
אין כמו "שבתות וחגים" שלי ז"ל... ויש גם את "לואיס וקלארק","שיקגו הופ", "אלי מקביל" ועוד שאני אוהבת אבל לא בהכרח מחשיבה איכותיות...