חצי
...

AeroSlash

New member
חצי ../images/Emo32.gif...

למי שמעוניין ולא יודע היום מ-14.00-16.00 ב-VH1 ש תוכנית: "20 שירי הרוק הגדולים", ומשעה 18.30 עד 19.30 יש קלאסיקות רוק משנות ה-80.

AeroSlash

New member
ועוד משהו..

שמתם לב שבדירוג של שירי רוק-אהבה I Don't Want To Miss a Thing דורג במקום הראשון..

בינג

New member
כן, נמאס כבר

השיר הזה לא יורד מהמצעדים וזה מעצבן. זה נותן תחושה לאנשים שאירוסמית זה, ואני אגיד את זה כמו שישראלים אומרים: "ארמגדון זה שיר טובב!! שולת!!!"(בכוונה עם "ת'", אני לא טמבל...) וזה מעצבן, כי אירוסמית' זה הרבה יותר מ I Don't Wanna Miss A Thing ...

AeroSlash

New member
למה אתם חושבים שאוהבים אותו כל כך..

כי הוא שיר טיפוסי של אירוסמית', בגלל זה כל האנשים הסנובים שבקושי מכירים את הלהקה אוהבים את השיר ועוד אומרים שהוא הכי יפה שלהם (כשבמקרה הטוב שמעו אולי שיר אחד או שניים)... אני אוהבת את השיר הזה אבל באמת שזה לא שיר אירו אמיתי...

ב א ל ק י

New member
סטיבן אמר בעצמו שהוא לא יודע

מה מסמל את ארוסמית אם זה LAST CHILD WALK THIS WAY CRYIN או HOLE IN MY SOLE

SaintJohn

New member
זה מה שיפה בזה

ולזה סטיבן התכוון. עבור כל מעריץ יש שיר אחר שמסמל בשבילו את אירוסמית'. יש להם קשת רחבה מאוד של סגנונות שהשתנו מתקופה לתקופה ומאלבום לאלבום, והרוח של הלהקה חיה ונושמת בכל אחד מהם. אני אישית אוהב את IDWTMAT פחות משירים אחרים (הרבה פחות), אבל זה לא מונע ממני להתרגש כשאני שומע את השיר ברדיו ולהגביר את הרדיו. פשוט כיף לשמוע אותם שרים כל דבר.

למעלה