חצי

יחבוקית

New member
חצי../images/Emo32.gif

מישהו יודע איזה קווים מגיעים לצילומים של אנ"ה
שלי

lishhhh

New member
תלוי מאיזה כיוון

אבל אני עולה על קו 1 ואחרי זה קו 20... ועוד יש הרבה ללכת....

יחבוקית

New member
יש ליד הבית שלי קו 1../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני באה מאזור קריית אונו

mati88

New member
קרית אונו?!?!

ה=קריית אונו? איפה שקיציס גדל וגר וההורים שלו גרים שם? (משמע הוא בא לשם מידי פעם סביר להניח) ואת משם? ואת רואה אותו הרבה?! את מוחרמת!!

יחבוקית

New member
אממממממ.....

אני לא גרה שם... אני גרה קרוב לשם.... פשוט רוב האוטובוסים שמגיעים לצילומים הם מקריית אונו... למרות שאני שם המון אף פעם לא ראיתי אותו
אבלללללללללללל אם מישהו יודע פחות או יותר באיזה אזור.. או את השם של הרחוב אני יוכל למצוא!

אמממ..מצטערת להגיד,

אבל נראה לך שאם היה לנו את הכתובת של ההורים של קיציס מישהו כאן היה נותן לך אותה?!?!?!?!? לא רק שלאף אחד מכאן אין מהסיבות ש: 1- לא עניינינו איפה הם גרים! 2- זה סופר חדירה לפרטיות!! גם אם היית משיגה בסוף איכשהו את הכתובת, מה היית עושה?! הולכת לחכות לו בחוץ?!? מצלצלת בכניסה ובורחת? (טוב נו, הגזמתי עם זה...) מטרידה את ההורים שלו *רק בגלל שיכול להיות וקיציס נמצא שם*?? מצטערת שההודעה יצאה אולי *טיפה* מגעילה, זה פשוט נורא מרגיז שיש כזו חדירה לפרטיות. את "מנת-קיציס-פרידמן" שלנו אנחנו מקבלים פעם בשבוע מהם בימי חמישי, ובאמת שהם הכי נחמדים בעולם וחשוב לנצל כל שנייה. אבל בכל זאת...יש גבול!

פIלי

New member
זהו! החלטתי שהפעם אני נוסע באוטובוס

מוות לנהגי המוניות. (אני מתכוון בתוך תל אביב) אני יודע שקו 28 עובר שם בסביבה, אבל לוקח לו מלא זמן והוא עובר פעם בשעה. למי יש הצעות יותר אטרקטיביות?

למעלה