חצי

Lu Tze

New member
חצי ../images/Emo32.gif

אני רואה קוונטום ליפ (בכיכובו של קפטן ראצ'ר מיודעינו) (עד לכאן החלק של החצי, נעבור לחלק של ה-OFF) ומישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה קורה שם? למה הוא בעבר? מי שלח אותו? איך הוא הגיע לשם? מה הוא רוצה להשיג? מי זה הבנאדם עם הכובע המוזר שמחזיק מכשיר שחוזה את העתיד? ראיתי את הסידרה לפני הרבה זמן וכל מה שאני זוכר זה שזה קשור במסע בזמן, ושאנשים אחרים לא רואים אותו כמו שהוא, כי הוא "בתוך" מישהו אחר (מה שמסביר למה הוא לובש שימלה כרגע).

Esmena

New member
לינק שיכול לעזור ../images/Emo13.gif(ספויילר,דומני)

ד"א, עד למה שנאמר בשבוע שעבר וברייטינג באותו שבוע,לא ידעתי שהיא בכלל עדיין משודרת בערוץ 10. מה חבל שהשיבוץ כה לא נוח:)

Lu Tze

New member
לא ממש,

רק היה כתוב (חצי ספויילר לסוף קוונטום ליפ) שהסידרה נגמרת כך שהסוף נשאר פתוחה. אני שואל מכיוון שראיתי את הסידרה בצעירותי ואני רוצה לדעת איך היא מסתיימת.

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif לסוף הסידרה

בפרק האחרון הוא מגיע למעין פונדק דרכים כזה עד כמה שאני זוכר ושם הוא פוגש עוד הרבה סליידרים כמוהו ואז הוא מבין שיש בעצם איזו הכוונה עליונה לכל העסק ואז הוא ממשיך לגלוש לו

wranger

New member
זה הסוף?! ../images/Emo58.gif

דווקא ראיתי את הפרק האחרון לפני כמה שנים, וזכרתי פונדק דרכים שבו בפעם הראשונה הוא הסתכל במראה וראה איך הוא נראה באמת. אבל נדמה לי שאלה שהוא פגש בפונדק היו כל מיני אנשים שהוא היה "בתוכם" בכל מיני פרקים. ובסוף הפרק ההוא הוא גלש שוב, ואז הייתה כתובית על המסך שאמרה שד"ר סם בקט מעולם לא חזר הביתה. ואז בכיתי שבועיים. דרך אגב, מתי אמור להיות הפרק שהוא מזנק לתוך לי הארווי אוסוולד, הרוצח של קנדי? או שהיה כבר?

sysiphus

New member
פרק מבריק - ספוילר למי שלא ראה

סם בקט מגיע לבר של עיירת כורים. בעודו יושב על הבר הוא מזהה את עצמו במראה שמאחורי הבר. קצת יותר שיער אפור, קצת יותר קמטים, אבל זה הוא. ופתאום הוא גם זוכר הכל, את כל חייו עד עכשיו, כולל כל האנשים שדרכם חווה את החיים בשנים האחרונות. מה שלא הגיוני הוא שהשנה היא 1953, והיום הוא בדיוק יום הולדתו, והשעה אליה קפץ היא שעת הולדתו. אט-אט הוא מזהה אנשים בפאב הזה שלא אמורים להיות בו, כל מיני אנשים שקפץ אל תוך חייהם במהלך השנים. ואז, אט-אט, הוא מבין שהמקום הזה הוא לא מה שהוא נראה, אלא משהו שונה לחלוטין. כל השנים האחרונות הוא היה בטוח שהייתה איזושהי כוונה מסתורית, איזושהי יד מכוונת לקפיצותיו, אך המדע לא הצליח לשים ידו על אותה הכוונה מסתורית. סופו של דבר הוא שהברמן הוא אלוהים.... לא, הוא לא מת, הוא הגיע לצומת דרכים. אל (הברמן) מסביר לו שבכל זמן שהוא הוא היה יכול לבחור לחזור הביתה והיה חוזר, אבל היד המסתורית המכוונת לא הייתה של אלוהים, אלא הייתה של סם עצמו, שהבין שהוא עושה טוב ורצה להמשיך לעשות טוב לעוד אנשים. אז הוא גולש לתוך חייו של אל, החבר שלו (האחד שמופיע כהולוגרמה) ומציל את נישואיו לאהבתו הראשונה, ואז מופיע לה הכיתובית הדרמטית... Dr. Sam Becket Never Returned Home... מה שיפה, מעבר לרגשנות, הוא התסריט. מחד, לא כתבו תסריט שבסופו הוא שב הביתה וחי באושר ובעושר עד עצם היום הזה. מאידך, הרעיון עצמו, ובנוסף, העובדה שמשאירים את הכל פתוח לגבי הפרשנות לפרק - זה היה יכול להיות באמת "מפגש עם כוח עליון" שמכווין אותו לטוב, ויכול להיות שזה הכל היה בתוך הראש שלו.... וגם אם זה היה אותו מפגש עם כוח עליון, הברמן/אלוהים מסביר לו שהכח לעשות טוב וההכוונה לעשות טוב לא באה ממעל, אלא ממנו עצמו. ותחשבו על זה...

למעלה