חצי

slide2129

New member
חצי ../images/Emo32.gif

כיצד מזמינים מחשב מחו"ל? האם מי שהזמין השתמש במאסטופ? (כי פשוט הרוב, אם לא כולם, לא שולחים לארץ) והכי חשוב, האם מאסטופ נחשבים לאמינים? ***זאת כמובן בלקנות דרך האינטרנט.

Lady T

New member
אני הזמנתי מחו"ל. מדל לצורך העניין

השתמשתי במאסטופ והיה בסדר לגמרי אין לי שום תלונות חוץ מזה שהאתר שלהם קצת לא מעודכן אם אתה רוצה לדעת מה עם החבילה שלך אז להיות איתם כל הזמן בקשר... אני התקשרתי כל יום..

יאיר B

New member
אני חושב שיש איזה מאמר ממישהו שקנה

נייד מלנובו והביא אותו לארץ דרך מסטופ. תסתכל במאמרים (ואולי תמצא עוד כמה דברים שיעניינו אותך).

Lady T

New member
ממש ממש לא

אם יש לך כרטיס אשראי בינלאומי (או פייפאל) זה ממש שטויות.. לא קראתי את המאמר אבל היות ואני הזמנתי - קלי קלות הבעיה היתה לשלם על המחשב שלי (xps 1530 dell) סכום של 1800 דולר... בארץ הוא היה עולה לי כפול אם לא יותר (מחשב עוצמתי בחרתי לי
) ממה אתה חושש?

Lady T

New member
בכיף.רק שים לבחור אחריות בינלאומית

זה שווה את הכסף ואם אתה לא בטוח אם היא בינלאומית, דבר עם החברה האמריקאית יש להם צ'טים עם נציגי מכירות ככה שלא צריך אפילו להתקשר

Tx155

New member
האם גם בארץ השירות ינתן באתר לקוח+תיקון מהיר?

אם אני רוכש נייד של Dell בחו"ל (USA) עםאחריות מסוג NBD, האם גם ארץ אזכה לשירות באתר הלקוח ותיקון המחשב תוך יום עסקים אחד ? תודה !

RoyBO

New member
לא יודע , אבל אתה תקבל שירות אצל יעל בהרצליה

שירות מלא= שירות מעבדה טכנאי+חלקים ללא תשלום

Tx155

New member
בסדר...אבל האם האחריות עדיין למשך 3 שנים ?

או שמקצרים גם בתקופת האחריות..? תודה !

RoyBO

New member
האחריות היא לכמה זמן שרכשת. לא יודע לגבי

שאר השירותים.

daphne86

New member
רק בארה"ב..

בהנחה ויש לך תקלה בנייד והם לא מצליחים דרך השתלטות מרחוק לעלות על הבעיה ולסדרה, שולחים לך טכנאי הבייתה. בארץ כמובן זה לא תופס, אבל לפחות האחריות היא מלאה שזה שע' טכנאי וחלקים, הבאסה זה להגיע עד להרצליה (לאנשים שגרים רחוק בכל מקרה). אגב למישהו היה ניסיון עם יעל? איך הטכנאים שלהם? סתם מעניין...

Tx155

New member
בסדר...אבל האם האחריות עדיין למשך 3 שנים ?

אופס...התכוונתי לשרשר כאן מלכתחילה :) תודה !

ypm

New member
ישנה אפשרות להגדיל בשקל תישעים .

כן כן מס' השנים תופס בישראל ישנה אפשרות גם להרחיב אחריות בארץ (לא כל כך עושים זאת, אך זו אפשרות עתידית)

ypm

New member
לא חייבים להגיע, יש חברות שילוח

וללקוחות דל שרכשו בארץ המשלוחים ללא תשלום

למעלה