חצי

Or Amit

New member
חצי ../images/Emo32.gif

שני דברים - הראשון, שמשחק החוליה החלשה ימשיך היום בצהריים, אני לרוב פחות זמין למחשב בסופ"ש. דבר שני - אם זה מעניין מישהו, אתמול ראיתי באאוטלט של סקאל ספורט בשפיים גופיות דרים-טים (רפליקה) של אייברסון (מספר 4) בצבע אדום ב-60 ש"ח ל-1 ו100 ש"ח ל-2 (מדובר בריבוק, בסקאל, אין חשש לזיוף). בנוסף הייתה שם אחת אותנטית ב-180 ש"ח או ב-150 אם קונים פריט נוסף מהמבצע.

רק אייברסון?

שאלה מפונקת משהו, אבל בכל זאת.....יוחזר AI לרשימת הגדולים לאלתר!

Or Amit

New member
אני ראיתי רק AI

לפחות מהגופיות של הNBA היו שם גם גופיות של נייק וריבוק, אבל לא של "שחקנים".

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת סטטיסטיקות על הפורום ../images/Emo13.gif

הפורום הוקם ב-22/1/08, כלומר לפני 76 יום. בעשרת ימיו הראשונים נכתבו בפורום 1104 הודעות והשתתפו בכתיבה 79 גולשים. בפברואר נכתבו בפורום 3086 הודעות ע"י 103 גולשים. במרץ 4028 הודעות ע"י 102גולשים (מי המניאק שהבריז אהה???) מיותר לציין שחלק נכבד מההודעות האלה שייך לניחושים שעברו דירה בינתיים, מעניין כמה הודעות יכתבו באפריל ללא ההימורים
הגולש "הפטפטן" ביותר הוא לא אחר מאשר תמיד אני שכתב עד עכשיו מעל 700 הודעות, לצורך העניין אני שני עם פחות מחצי מכמות ההודעות שלו והבאים בתור (עבוד ו-cache) כתבו בערך חצי ממני. הפורומים המועדפים על גולשי הפורום הם: כדורסל כדורגל WWE ווינר (אנחנו מגדלים פה דור שלם של מהמרים כפייתיים!!) מכבי תל אביב כדורסל. טוב, אני יודע שזה לא כזה מעניין אבל סתם בא לי לשתף אתכם בעניין

ג'יזאס!

ולא החשבת את ההודעות של הסוכן... אני והפה הגדול שלי
עכשיו תעשה סטט' של פריסת ההודעות על פני היממה !

המטרה באפריל

לעבור אלף אישיות, בלי הניחושים איך אומר אליקו אנחנו צריכים להיות יותר אגרסיביים בהתקפה

אני באמת אומר את זה ? ../images/Emo3.gif

טוב לדעת. לא זכור לי שאמרתי 'אגרסיביים בהתקפה'. נראה לי שזה היה 'אגרסיביים בהגנה', אבל ככה זה, אחרי עשרות משחקים המאמן מתחיל לשכוח מה הוא אמר לשחקנים במחצית המשחק של הקאמבק הכי גדול בהיסטוריה.

למעלה