חצי

QueIronia

New member
חצי ../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif

ביום שלישי נסעתי ב
וכהרגלי דחפתי לרדיו-דיסק איזה דיסק של ג'ניפר (בד"כ Rebirth, הפעם זה היה JLo). הגעתי עד לשיר 4, כלומר WOS. הנסיעה נגמרה והחלטתי לחת איתי את הדיסק ליעד שלי. הגעתי לאן שאני צריך, דחפתי את הדיסק למערכת שהייתה שם ושמתי מ- AIF. זה ניגן אותו כמו שצריך ואז זה עבר ל- Carino (מן הסתם
) ואז זה התחיל לקפוץ. הוצאתי את הדיסק מהמערכת מהר וגיליתי שחצי ממנו הפך להיות בצבע זהב בהיר. כל הלמטה היה מלא שריטות ובקיצור הלך העותק של ה
של JLo. מזל שהוא היה צרוב. עכשיו צריך לצרוב שוב. בינתיים אין JLo ב
. ד"א, לא כתבתי את זה סתם - רק רציתי לומר שאל תשימו דיסקים מקוריים ב

QueIronia

New member
ד"א, זה מזכיר לי מקרה אחר...

יום או יומיים אחרי שיצא Rebirth נסעתי לר"ג לצילומים של רץ נהדרת ולקחתי את הדיסק (המקורי) יחד איתי. החנתי את ה
והשארתי שם את הדיסק. חזרנו לחניון ולא מצאתי את ה
. ואז אמרתי ליגאל -
הדיסק שם
הוא כמובן התעצבן שאין איך לחזור הביתה ושה
לא נמצא, בל לא משנה (דרך אגב בסוף מצאנו אוטו בשורה הבאה של המכוניות
) זהו. אין עוד סיפורים על הדיסקים וה

QueIronia

New member
אני ב../images/Emo73.gif שמתי את כל הדיסקים

בצרוב חוץ מ- TIMT שלא שווה לבזבז עליו שקל על דיסק לצריבה. גם ככה אני אעדיף לדרוס אותו מאשר באמת לשמוע אותו רצוף. כשאני שומע כל שיר בנפרד זה בסדר ואפילו כיף, כי יש בו שירים טובים, אבל אני לא בעונש שאני צריך לשמוע את כולו ברצף
. וגם יש לי שם את כל השירים מפורטו-ריקו, אבל באיכות לא מדהימה (מצד שני גם הרמקולים והרדיו-דיסק ב
לא בדיוק איכותיים
)

אה נכון

שכחתי את IGBAR, השיר הכי טוב באלבום אחרי סטיל
ואת השאר אני לא אוהב...
ואם אתה אוהב את כל השירים שציינו אז מה בדיוק נשאר לך לא לאהוב?! DEAR BEN?!

QueIronia

New member
יש שניים ספציפיים שאני לא סובל../images/Emo70.gif

Dear Ben ו- The One. וגם את I've Been Thinkin אני לא מחבב אבל אני לא שונא בכלל. כבר כתבתי פה פעם- הדיסק עצמו כמכלול הוא בדיחה גרועה של ג'ן ושל Sony, אבל כשירים אחד-אחד הם דווקא טובים (כמעט כולם...). בכלל, לא הבנתי במה פשענו שהגיע לנו לקבל לא רק גרסא אחת של TO, אלא 2

QueIronia

New member
נ"ש../images/Emo26.gifאתם צורבים לחברים דיסקים

של ג'ני
זתומרת אם מישהו/י שאתם מכירים ירצה שתצרבו לי את אחד הדיסקים של ג'ן אתם תסכימו

ברור

לא יצא לי לעשות כזה דבר, אבל אם מישהו יבקש אני בכיף אצרוב לו! העיקר שמישהו מהחברים שלי סופסוף יעריך אותה!

QueIronia

New member
הדתיים האלה. לא מעריכים מוזיקה

איכותית. רק קינדרלך
(בצחוק, כן? גם החברים שלי לא בדיוק מתים על ג'ניפר). אני צרבתי את Rebirth לשתי ידידות שלי + לאחותי + ל
ואת On The 6 צרבתי לאחותי וגם הכנתי לה איזה אוסף של ג'ניפר.
(כן, כן, גידלתי חובבת JLo מגודלת בבית
...)

קינדרלעך רולזזזזזזז

אחד מהילדים לומד איתי בביצפר ועוד אחד גר לידי ואנחנו לומדים אצל אותה מורה לפסנתר... ריספקט!

QueIronia

New member
מש מרגש. אני עומד לבכות

תיכף. כשאני חושב על זה, גם המורה שלי לנהיגה לא התלהב ממנה אף-פעם. כשאני חושב על זה לעומ', האנשים היחידים שאני מכיר שבאמת נהנים ממנה זה אני, אחותי ושתי הידידות שלי שצרבתי להן את הדיסק ואולי עוד איזה מישהי אחת שלמדה איתי. וגם איזה מישהישפעם עשתה קריקטורה של הפרצוף שלי ואמרה לי שהיא לא מתה על ג'ן אבל לזכותה ייאמר שהיא אימפריה ושבדיסקים שלה השירה מוקפדת, גם אם היא לא עם הקול הכי מדהים...

QueIronia

New member
וממתי אתה מנגן על פסנתר../images/Emo35.gif

אני הייתי רוצה לנגן על סקסופון. כן, כן, סקסופון. כל פעם שאני שומע את GR החשק הזה חוזר לי. רק לדעת לנגן את הפתיחה של השיר הזה (עד איפה שג'ן מתחילה לשיר) יהיה ענק
תגיד, אתה יודע לנגן את הפתיחה של AGAIN בפסנתר

עכשיו התחלתי

את השנה העשירית שלי
ולא, ניסיתי להשיג את התווים של AGAIN אבל לא מצאתי
... ולפי שמיעה הצלחתי רק את ההתחלה!

QueIronia

New member
חבל. ../images/Emo4.gif

איזו התמדה אבל עם הנגינה. כל הכבוד
אני ניגנתי חצי שנה עם אורגן, שנה וחצי על גיטרה וויתרתי על הפן המוזיקלי בחיי (מבחינת נגינה...)

למעלה