חצי
- ציטוט של פואד

עופר ב.ה

New member
חצי ../images/Emo32.gif - ציטוט של פואד

אם כבר פתחנו את היום בהודעות חכמות - בכתבה בוואי נט הביאו מבחר ציטוטים של בורג ופואד לקראת הפריימריס. לא יכולתי להתעלם מהציטוט האינטליגנטי הבא: "הפוליטיקה הישראלית כל כך מכוערת שהיא סובלת גם נשים מכוערות. בישראל דווקא הנשים שהתמסרו לפוליטיקה הן, מה לעשות, לא בדיוק מלכות יופי".

טל קר

New member
תודה על הבאת הציטוט.

שנדע מי עומד מולנו. מזל שכל הגברים בפוליטיקה *רזים* ו*חתיכים* כדי שיהיה אפשר לשטוף עיניים (מה, לא זו הפואנטה בלבחור פוליטיקאי? שיהיה נעים לעין?). אולי בכל זאת כדאי לפואד לשנות את הפרמטרים שלו לבחירה אחרת גם שרה בלי תיק, ציפי ליבני, עוקפת אותו בהליכה. בעצם כשאני חושבת על זה, אני לא מכירה אישה אחת בפוליטיקה שלא עוקפת אותו בהליכה כולל גולדה.

ההערה שלך מזכירה לי

פרק ב"סקס והעיר הגדולה" שבו הבנות ישבו ודיסקסו מי היה הנשיא הכי שווה, וכולן חוץ ממירנדה דיברו על מראה חיצוני ואיך הן חושבות שהוא היה במיטה. רק מירנדה (ואני) היתה מזועזעת.

אמיר.

New member
איך הוא יודע ?????

בשביל להחליט - צריך להסתכל ... על זה הוא מסתכל ??? לא היה מזיק לו שיעור קצר בשמירת העינים... סתם שאלה.... הוא היה תא"ל, לא ? הצבא הזה לא דופק לחלק מהגברים את השכל ???

עוד חצי |אוף טופיק| (האם זה כבוד

להיות החצי השני של עופר אינני יודעת כי איני משתתפת כאן, אבל אני משערת שכן ושזהו מקום ראוי להודעתי) אני עקרת בית משועממת ומכוערת (סתאאאאאם, רק כדי לקשור את זה לפמיניזם) שאוספת ספרים למטרה חשובה: הקמת ספריית-קריאה עבור המכון ההמטואונקולוגי של תל-השומר. הספריה תשמש את המטופלים במכון על מנת להנעים את זמנו של הטיפול הכימותראפי. אז אם יש לכם ספרים שאתם יכולים ומוכנים לוותר עליהם (גם ספר אחד זה טוב
) אנא הכנסו ללינק המצורף שמפרט אילו ספרים מתאימים והשאירו לי הודעה : כאן, שם או באי-מייל שבהודעה. ולמרות ההומור - ההודעה רצינית בהחלט. ביי (חייבת ללכת להוריד שערות לפני שבעלי חוזר) פרח-תפוז

למעלה