חצי
פרסי האמי:

dj roy

New member
איזה באסה העורץ ים ריל נסגר מחר :(

איזה באסה שהוא נסגר רק בחופש הגדול הבא הוא יחזור אבל הפורום ימשיך עוד לעבוד? אגב נהנתי מכמה סדרות ביס ריל : הישרדות 7,8- אין מה להגיד סידרה פצצה כמו כל העונות עדן לנצח- גם סידרה מצויינת אהבתי כמו פרדייז הוטל אחוזת ה טירוף-גם אהבתי סידרה יפה מגניבה הארוס השמן שלי- סידרה שאיתהבתי בה קשות במיוחד ברנדי אבל למה 5 פרקים איזה קצר אבל נהנתי.

ברור שהפורום ימשיך, אין קשר בין

פעילות הערוץ לבין הפורום. אם תדפדף קצת בארכיון של הפורום תראה שהוא נפתח לפני שנתיים.

חצי ../images/Emo32.gif פרסי האמי:

מחר(ב2:00 בלילה שבין יום ראשון לשני). וההימורים בעיצומם, YNET מהמר שהשוליה תיקח את פרס הריאלטי, אני מהמר וומש רוצה שהירדות או המירוץ יקחו את הפרס. לגבי השחקנית - הכי מגיע לג'ניפר אניסטון! הלינק

fsss

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo50.gif../images/Emo41.gif

|
yaron mathil mahar kadaz!!! shifshuf naim!!! sorry .. my computer does not working well.. so i wrote in english.. GOOD LUCK YARON!!!!

Boran

New member
הסדרות המועמדות:

"אמריקן איידול" "הישרדות" "המירוץ למיליון" "השוליה" "לאסט קומיק סטנדינג" רואים שיפור בעולם הריאליטי, מאחר ובשנה שעברה היו רק 3 מועמדים בקטגוריה. לדעתי על לק"ס ועל א"א אין מה לדבר. הייתי מהמר על השוליה, בין השאר כי זה חדשני וחדש, עונה ראשונה סוחפת, והישרדות והמ"ל כבר ידעו הרבה עונות.

maya567

New member
סוס מנצח לא מחליפים

אני מהמרת על המירוץ למיליון. ריאליטי איכותי זה לא מילה גסה.

amitooshacham

New member
נצל"ש שרשור געגועים לליצן../images/Emo151.gif

שרשרו את הגעגועים שלכם לירון הליצן שעוזב אותנו מחר לקורס ארוך ומייגע של.. משהו בצבא.

למעלה