חצי
פנטזי NBA

Or Amit

New member
חצי ../images/Emo32.gif פנטזי NBA

כמו שניר כתב לכם, אנחנו מעוניינים לפתוח ליגת D-Leaue לפנטזי שתהיה מורכבת מהגולשים כאן. אני אנהל את הליגה, כשגם ניר (OrEl74) ושגיא (עבוד בהונג קונג) הביעו נכונות להשתתף במידה וזה לא בא על חשבון גולשים נוספים. כרגע אנחנו מונים 10 אנשים, עם שניים נוספים בסימן שאלה (STEVE NASH ו-airamir), פתיחת הליגה כרוכה בהצטרפות של שישה גולשים נוספים לפחות. אני מעוניין לסגור את הרשימה עד יום רביעי הקרוב (שאחריו אני יוצא למילואים+חופש למשך כ-10 ימים). רשימת הגולשים שאישרו את השתתפותם (למעט ניר, שגיא ואני) עומר ו King LBJ TheMrM שמוליק בן סימון sting back in black Baby kobe Ploral Reaction חשוב לציין שאני (ושאר המשתתפים) מצפים להשתתפות מלאה מצד האנשים שנרשמים, כל אדם שפורש באמצע הרי תופס מקום של אחד אחר שהיה מעוניין בהצטרפות לליגה ופוגע בחוויה של המשתתפים האחרים. תחשבו טוב אם אתם מוכנים להתחייב לכך עד אפריל (כלומר למי שעושה בגרויות חורף ו\או מתחיל למידה למגנים\בגרויות\מבחנים בכללי). ההשתתפות אינה גובה זמן רב (לכל היותר חצי שעה ביום, כמובן שאפשרי גם יותר, אבל זה בערך המינימום). מי שרוצה להרשם, נא לשרשר את להודעה הזו או לשלוח לי במסר. אם מישהו מהגולשים שכבר נרשמו מתחרט - נא להגיב לכאן גם כן.

TheMrM

New member
זו ליגת הפנטזי הראשונה שלי

אז אפשר לדעת מה יהיו החוקים + הדרכה קצרה? (רק כמה שורות, את השאר אני מאמין שאלמד תוך כדי...)

OrEl74

Well-known member
מנהל
תשלח לאור מסר ותקבל לינק לקומונה

שם כבר נסביר לכם הכל

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלינק לא יפורסם כאן

תקבלו לינק במסרים.

Or Amit

New member
אנחנו כבר 14

מה שאומר שאנחנו ממתינים לעוד שניים (אם כי יש סה"כ 6 מקומות פנויים). כל המעוניין - להגיב פה או במסר אלי.

ThEgReEnKiNg

New member
אני הייתי רוצה להשתתף

תמיד שמעתי על פנטזי , אבל פעם לא השתתפתי ואיני יודע מה עושים. אם זה גם טוב תוסיף אותי , אם אין כוח לטירון תשאיר אותי בחוץ
.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא נראה לי שיש לך סיבה לדאוג ../images/Emo13.gif

זאת ליגה שנפתחת במיוחד בשביל הצעירים שלא מכירים את התחום. כמעט כולם פה חדשים בעניין ואלה שלא חדשים נמצאים פה בעיקר בשביל לעזור.

Or Amit

New member
יש לך מסר

עם לינק לקומונה. יש שם הסברים והכל תרגיש חופשי לפנות אלי בשאלות במסרים או דרך הקומונה

Or Amit

New member
יש לך מסר

עם לינק לקומונה והסברים שם. אתה מוזמן לפנות אלי במסרים גם כן אם יש שאלות

OrEl74

Well-known member
מנהל
זאת ליגת ראש בראש לא רוטיסרי ../images/Emo3.gif

בתור אחד שהשתתף בעונה שעברה בליגת רוטיסרי אני יכול להעיד שראש בראש זה הרבה יותר מעניין.

Or Amit

New member
../images/Emo45.gif

דבר ראשון, הליגה הזו היא ליגה שעובדת לפי החוקים של הליגה השניה (או הראשונה) ועל כן היא ראש בראש. רוטיסרי מעניינת הרבה פחות, ולו רק בגלל שאין לך מאצ'אפ מול שחקן מסויים או קבוצה מסוימת.

למעלה