סביר להניח שבארץ זה ייצא גם להקרנות
מסחריות. אישית, אני לא אוהב את מייקל מור. הוא בריון, והדבר הכי רחוק שיכול להיות מדוקומנטריסט אמיתי. אני לא מקבל את הגישה שלו שגורסת שהוא צריך להיות גס רוח ובריוני בדיוק כמו האנשים שהוא יוצא נגדם, כי אז האמירה שלו מעומעמת. אני גם לא חושב שזו חוכמה גדולה לבוא, להדחף בלי שבכלל נקבע ראיון לאיזה משרד ממשלתי, לצרוח שניים שלושה משפטים פרובוקטיבים, להיזרק החוצה ואז למחות על אי הנגישות של הממשלה. "באולינג לקולומביין" (את פרנהייט לא ראיתי) הוא סרט שצריך היה להיות סרט חשוב, אבל הוא רצוף קלישאות ואי דיוקים, כמעט כמו כל סרט "מטעם". אפשר להגיד שבמידה מסויימת מור הוא לא דוקמנטריסט, כי אם תועמלן מודרני. בכל אופן, "פרנהייט" ישודר בעתיד ביס, בינתיים יס+ יקריןם את "באולינג לקולומביין" ביולי , כמו כל סרט אחר של מור ששודר שם. ואם חשקה נפשכם בסרט דוקמנטרי כיפי (ובאמת מעורר מחשבה) נסו את
Super size me, סרט ביכורים דוקומנטרי של מורגן ספורלוק שבודק את השפעת הג'אנק פוד על הגוף. במשך חודש ימים הוא אוכל רק 3 ארוחות ביום - וכולן ארוחות של מקדולנלד'ס. את ההשפעות ההרסניות על הגוף שלו, על חיי המין שלו על מצב הרוח שלו - הסרט מצליח לתעד בצורה משעשעת אבל נוקבת. מומלץ בחום.