חצי
פיספוסים!

חצי ../images/Emo32.gif פיספוסים!

יו.. עוד מעט יכריזו איזה קטע זוכה!! הקטע שבאמת מגיע לו לזכות - זו הילדה שצוחקת! זה קטע כזה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! אני הקלטתי את זה ונקרע כל פעם מחדש!!! זה כזה קורעעעעעעע!!!!

אוווווווווווווף!!!!! זה כזה לא פייר

הילדה החמודה שצחקה זכתה מקום 2!! אווף זה כזה לא פייר!!!!!!!!!!!!!1 רק הילד הקטן המעתצבן שמזהה מכוניות ניצח! וזה בכלל לא היה מצחיק!!

maya567

New member
לא ראיתי. דווקא רציתי לראות מה זאת

הילדה הצוחקת, אבל בשל היותי מהיחידי סגולה שלא לוחצים 22 כל פעם שהם פותחים טלוויזיה (אני דווקא לוחצת 10), לא ראיתי.

maya567

New member
נצל"ש Fahrenheit 9/11 שרף את הקופות

אם כבר יש פה דיבורים על מכירות וכאלה, מייקל מור עשה 22.5 מיליון דולר בסופ"ש בארה"ב, כשהסרט מציג ב-868 אולמות בלבד
(לשם השוואה, הסרט השני בסופ"ש, הסרט החדש "White Chicks - שדווקא נשמע משעשע - עשה קצת פחות מ-20 מיל' כשהוא מציג בכ-2000 אולמות יותר). מדהים. בארץ בטח יציגו את זה רק בסינמטק.

מטר9

New member
מייקל מור הוא גאון

החל מרוג'ר ואני (שאגב, הייתה לי עליו שאלה בבגרות) עד לבאולינג לקולומביין (שלקחו אותנו להקרנה אישית במגמה) ועכשיו גם פרנהייט 9/11... אני מקווה שיציגו אותו בסינמטק כי הביה"ס שלי פשוט צמוד אליו ויקחו את המגמה שלי לזה בטוח (אותי לא, כי אני כבר סיימתי אבל הבנתם את הכוונה...)

yes REAL

New member
סביר להניח שבארץ זה ייצא גם להקרנות

מסחריות. אישית, אני לא אוהב את מייקל מור. הוא בריון, והדבר הכי רחוק שיכול להיות מדוקומנטריסט אמיתי. אני לא מקבל את הגישה שלו שגורסת שהוא צריך להיות גס רוח ובריוני בדיוק כמו האנשים שהוא יוצא נגדם, כי אז האמירה שלו מעומעמת. אני גם לא חושב שזו חוכמה גדולה לבוא, להדחף בלי שבכלל נקבע ראיון לאיזה משרד ממשלתי, לצרוח שניים שלושה משפטים פרובוקטיבים, להיזרק החוצה ואז למחות על אי הנגישות של הממשלה. "באולינג לקולומביין" (את פרנהייט לא ראיתי) הוא סרט שצריך היה להיות סרט חשוב, אבל הוא רצוף קלישאות ואי דיוקים, כמעט כמו כל סרט "מטעם". אפשר להגיד שבמידה מסויימת מור הוא לא דוקמנטריסט, כי אם תועמלן מודרני. בכל אופן, "פרנהייט" ישודר בעתיד ביס, בינתיים יס+ יקריןם את "באולינג לקולומביין" ביולי , כמו כל סרט אחר של מור ששודר שם. ואם חשקה נפשכם בסרט דוקמנטרי כיפי (ובאמת מעורר מחשבה) נסו את Super size me, סרט ביכורים דוקומנטרי של מורגן ספורלוק שבודק את השפעת הג'אנק פוד על הגוף. במשך חודש ימים הוא אוכל רק 3 ארוחות ביום - וכולן ארוחות של מקדולנלד'ס. את ההשפעות ההרסניות על הגוף שלו, על חיי המין שלו על מצב הרוח שלו - הסרט מצליח לתעד בצורה משעשעת אבל נוקבת. מומלץ בחום.

יס ריל שאלה לא קשורה כל כך לפורום..

אבל אתה ביס ואולי יש לך מושג מתי כבר עולה לשידור פרוייקט Y 2?

yes REAL

New member
ממש לקראת סוף יולי יתחילו לשדר את

פרקי האודישנים, כך שבראשון לאוגוסט יתחיל הפרוייקט עצמו. האמת שאני לא ממש צפיתי לפרוייקט 2 הצלחה מזהירה, אבל אחרי שרואים את הוילה החדשה והמרשימה וכל האופרציה (מצלמות במקומות שלא תאמינו בכלל) ואת המקצוענות, ואת הפקת הלקחים משנה שעברה - יש מצב שזה יהיה לא רע בכלל.

Aviad1987

New member
הבטיחו, אז מה? ../images/Emo9.gif

בכל מקרה אני חושב שאם ביס הפיקו לקחים חשובים מהעונה השעברה (והיו המון לקחים) היא יכולה להיות להיט לא פחות מהראשונה.

58581

New member
שאלה ל-yes real

רשמת שפרוייקט y יתחיל כמה ימים לפני אוגוסט. יש תאריך מדויק? ועוד שאלה- המתמודדים ייכנסו לוילה ב-1 לאוגוסט או לפני?

yes REAL

New member
אין לי מושג מתי הם נכנסים, ואני גם

לא בטוח שYTV רוצים לחשוף את הפרטים האלו כרגע, אז אני לא מברר איתם אפילו.

58581

New member
שאלה לyes real

מאיפה המידע שהפרוייקט יתחיל באוגוסט והאודישנים בסוף יולי?

ran110

New member
מה שאני לא מבין זה איך אנשים משלמים

שלושים ומשהו שקל(או כמה שזה עולה בארה"ב) כדי לראות תעמולה פוליטית, זה בערך כמו ללכת לקולנוע לראות תשדירי בחירות. ולגבי הסרט, הוא תורם עוד יותר להורדת הפוליטיקה לשפל המדרגה כאשר ההתמקדות היא על נושאים אישיים ולא על עמדות

למעלה