חצי
משחק חביב

FreakOfNature

New member
חצי../images/Emo32.gif משחק חביב

הגיע הזמן שלעדי החיילת שלנו, יהיה כינוי נורמלי. לא עוד מישהי111. את כמר לא כזו אנונימית, אז כדאי שיהיה לך כינוי שמשקף. אז אני מתחיל בלהציע שמות, אתם תוסיפו, ועדי תבחר את הכינוי המנצח, הולך
1. שולת המוקשים (בהשראת מדי החאקי שאת לובשת ותלבשי בשנתיים הקרובות) 2. אכלנית עגולה וכפייתית (את זה רק עדי תבין... ואם את לא מבינה, אז תחשבי על איך שקראתם לאוהל שלכם בטירונות) 3. שמנמנה בירוק (גם זה קשור לצבא, אבל הכל בצחוק! כבר אמרתי לך מה דעתי על זה שאת חושבת שהשמנת...) 4. בלונדינית במצלמה (זה לא קשור לכלום, סתם בגלל שזה נשמע סוטה... ואיך אפשר לתאר את הפורום שלנו טוב יותר מאשר "סוטה"
)

FreakOfNature

New member
חשבתי על כינוי ששם את כולם...

הנה הכינוי המנצח: זו שמנצלת מינית את מנהל הפורום

מישהי 111

New member
אם כבר.. אז אכלנית עגולה, צהובה

וכפייתית. אבל למה שמות כאלה מכוערים???? אם כבר עדי! חחח... גם אני חשבתי פעם להחליף ואז אמרתי לעצמי "להה..." ואם אני אכנס לפורום אחר? אני שוהב אהיה אנונימית מבחינתם.... נחשוב.. רק אם באמת תהיה הצעה מגונה...

מישהי 111

New member
אתה חי בסרט רע, אח שלי!

מתי ניצלתי אותך? כן, מודה אני דיי גרועה נושא של בנים כי אני יכולה לצאת עם כ"כ הרבה במקביל מבלי לתכנן את זה בכלל, אבל מעולם לא ניצלתי אותך... אנסטסיה הייתה באיזה משהו לא יודעת כי ישנתי והתעורתתי מההודעה שלך ששלחת יל משהו "צ'ארט" יכול להיות? אז היא הייתה מקום חמישי עם לפט אווט סייט אלון. וואי משגעים אותי היום!!! לחץ!!!!!!! קיצר צריך לחשוב על שם טוב. וואי, חבל שהם לא יודעים את השם משפחה שלי ככה זה היה הניק!

מישהי 111

New member
יש לי! איך לא חשבתי על זה!

על הניק שלי במסנג'ר..... "פריקי דיקי". זהו סגור!!!! גם חברה שלי קוראת לי דיקי או עדיקי ואז זה גם מתקשר לשם שלי וגם אנסטסיה. ענק!

למעלה