חצי
מי זה ה- Stig?

מיצו

New member
חצי ../images/Emo32.gif מי זה ה- Stig?

יודעים כבר, או שלא? לצערי אני לא עוקב אחרי Top Gear בצורה מסודרת.

גיZמו

New member
בפרק אחד בעונה האחרונה הם הביאו

את מייקל שומאכר וטענו שהוא הסטיג. אבל, בעקבות איזה משפט שהיה בבריטניה עם איזה חברת הוצאה לאור שרצתה להפיץ ספר בשם "מעללי האדם בחליפה הלבנה" (בעונות הראשונות היה להם סטיג אחר והוא היה לבוש בחליפה שחורה) אז הם טוענים שמייקל שומאכר הוא לא הסטיג האמיתי אלא דיסאינפורמציה מכוונת של ה BBC. תאמין, לא תאמין, לפי רמת הנהיגה זה נראה כמו מישהו בהחלט ברמה של מייקל שומאכר.

sentinel

New member
מהיכרותי המעטה עם ה-bbc יש לי השערה

לדעתי הם מלבישים את מוטיב הד"ר על ה-stig. קרי, כל עונה-שתיים פשוט מחליפים.

TShavit

New member
אף אחד לא באמת חשב שזה היה שומאכר.

זו היתה בדיחה. ולא מדובר סתם בחברת הוצאה לאור: הסטיג, האיש והאגדה עצמו, רצה להוציא ביוגרפיה, ובמסגרת הדיון המשפטי מול ה-BBC שרצו למנוע את זה (והפסידו) נחשפה זהותו - בן קולינס, נהג מירוצים (כמובן) בעברו.

TShavit

New member
לא לא, אתה מדבר על מישהו אחר.

הסטיג המקורי (השחור) הוחלף בסטיג הלבן לאחר שזהותו נחשפה - פרי מקארתי. זה היה מזמן, אזור 2003. הסיפור שאני מדבר עליו חדש לחלוטין, מעכשיו.

Super Max

New member
אותי=אותו ../images/Emo3.gif

אותי זרקו מקורס טיס עוד לפני שלב הגיבושים

רותםב

New member
אולי כל פעם זה מישהו אחר, כי הקודם מת...

כמו פרנקנשטיין ב"מירוץ" המוות" למי שראה

kangal

New member
מוסיף ../images/Emo207.gifעל ../images/Emo32.gif -> הזדמנות שנקרתה בדרכי

מחר אני במרכז לזמן מוגבל בשעות הבוקר. אם יש מישהו שמעוניין בבירה, אני סוחב איתי גם כך צידנית לטובת כתבת מסויימת, אז על הדרך. מי שמעוניין - יש כרגע שני סוגי סטאוט (בירה בסגנון של "גינס" למי שלא כל כך בעניינים) שאני לוקח איתי, לצערי רק בקבוקי חצי ולא שליש... מי שרוצה - אנא במסרים. אני פורש, אבדוק בבוקר מה העניינים. צ'ה
מנהלים - אם לא מתאים - מיחקו.

למעלה