חצי שעה....

razzrazz

New member
חצי שעה....

אני חוזר כבר, עוד חצי שעה, ואני במיטה, מחכה, חושבת על מה יקרה שיבוא, מתמלאת ביצר, בתשוקה, המגע, הליטוף,החום, הרטיבות, נמסה.... הוא עדיין לא בא, ממ..מתהפכת על הגב, נאנחת, נמתחת, שיגיע, שיכנס מתחת לסדין, שינשק, ילקק, ייגע, יחדור, אך.... הוא עדיין לא בא, רגשות מתערבבים, תשוקה מהולה בציפייה, תשוקה מהולה בעצב שזה שתשוקתי אליו לא בא.... עוד מחכה....

רז המתוקה ../images/Emo24.gifוהבנה.

נוגעת לא נוגעת מצפה ומחכה מיחלת רק לך שתבוא ותיגע היא כמו אש תבער מוכנה ומזומנה רק לך רק לך אולי תבוא כבר?? יש לך כתיבה מדהימה את כל הצער הגעגעוע היא מכילה ומפנימה מתוקה שלי מאחלת לך ים של הצלחה בהכל ובפרט באהבה

MM זו אני

New member
RZ RZ RZ המקסימה

למי את כל כך מחכה ומצפה??? בטח שאני לא אקבל על זה תשובה רק דבר אחד אני בטוחה שיבוא יום ויהיה איזה איש אחד (לא מחייב שהוא אפילו סתם אדם) שיהיה ערוך ומוכן לקבל אותך ואת כל הים אהבה שיש בך ואז הוא יהיה המאושר ביקום כלו ואת תהיי מאושרת כי תהיי שיכת לו. בשם האהבה מבקשת ממך: צאי מבין ההריסות תמשכי לכתוב זה עושה לך, ולנו טוב. שבוע טוב מתוקה

Your Blue Angel

New member
מזכיר לי משהו,רק שאני חיכיתי שבועות

נכנסת לי לראש, לנשמה. הלהבת את חושיי בצורה מדהימה. מה שעשית לי בטלפון לא עשו לי במציאות לעולם... ואז אתה נעלם. להשיג אותך אני לא יכולה...מוותרת ומנסה לשכוח את מה שהיה. עכשיו התקשרת אלי שוב. וקולך מעורר אותי ... ושוב רטוב... נשימתך המואצת אותי כל כך מרגשת.. הלחישות והמילים את חושיי מטריפים. רוצה לחבק ולהרגיש אותך קרוב אבל אם נפגש זה לא ייגמר טוב. בינתיים בעידודך אצבע החדרתי . גניחה חרישית נפלטה מגרוני...נשימה עמוקה ממך.... הזרמים בגופי כל כך חזקים! אני צריכה אותך עמוק בפנים! גמרנו יחד. אתה פעם אחת ואני ארבע פעמים. נשימותינו מתאחדות, כבר לא צריך מילים. (ושוב נעלם...ודמעות זולגות על הפנים.)

Your Blue Angel

New member
אגב להשלמת הסיפור

הוא היה לפעמים מבקר ,נמצא איתי לגמרי.. ואז שוב נעלם לחודש לפעמים יותר ..ושוב חוזר ושוב נעלם..זה היה מורכב.. זה הי המתסכל זה היה עצוב, זה היה מבלבל ..היו שם הרבה דברים.. אבל עכשיו הוא כאן ושלי ובמיטה לידי. מחייך אלי ומבטיח שלא יוותר עלי לעולם.

razzrazz

New member
../images/Emo24.gifמדהים....

איזה סוף לסיפור-מדהים!! מאחלת לך הרבה אושר, שמחה בשבילך! רז

Your Blue Angel

New member
תודה מקסימה

את מיוחדת, רגישה, אוהבת, חמה, סקסית ומוכשרת (ובטח עוד המון דברים שעוד לא גיליתי עליך) ויגיע הבחור המיוחד שמתאים לך, שיעריך אותך, שתטריפי אותו והוא אותך ושתהיה לכם אהבה גדולה. מאמינה שזה יקרה ומאחלת לך מכל הלב שהזה יקרה בקרוב... החיים מלאי הפתעות.

MM זו אני

New member
אנג'לינה איזה מדהים

כתיבה יפה אבל מה חשובה הכתיבה אין כמו הסוף המופלא מאחלת לך שתהיי מאושרת כל ימי חייך והאהבה תשאר לנצח בוערת בנשמתך ובחלציך

Your Blue Angel

New member
תודה תודה!

מאחלת לך אושר רב, אהבה ותשוקות אינסופיות עם אהוב ליבך לנצח נצחים...

למעלה