חצי שנה...

the wild wind

New member
חצי שנה...

עוד כמה ימים יש לי ולחבר חצי שנה... ויוצא שהוא סוגר באותו יום, אז אני רוצה לעשות איתו משהו בסופ"' לפני- משמע סופ"ש הבא.. רעיונות מישהי? אין לי מושג מה אני יכולה להביא לו\ מה לעשות ביחד איתו... כי בתכלס מספיק לנו רק לשבת ולדבר בלי לעשות שום דבר מיוחד ושנינו נהנים :p. נורא כיף לנו ביחד..כשהוא נמצא כמובן... אבל אני רוצה משהו שהוא יזכור, משהו מגניב ממש... תודה ^^

גם אני שברתי ת'ראש../images/Emo10.gif

ממש עכשיו היה לנו חצי שנה ביחד.. והוא היה בצבא.. עלה לי רעיון נחמד אבל הוא גילה שאני עושה לו הפתעה ככה שאני לא אעשה לו את זה חח. בכל מקרה, חשבתי לשים לו בחדר שלו לפני שהוא חוזר צלחת כזאת עם כיסוי גדול כסוף (כמו בסרטים וכשמרימים יש מתחת איזה כבד אווז משהו
), ובצלחת יהיה ספגטי אחד בודד, חתיכת מלפפון, חתיכת עגבניה, קוביית שוקולד/פירור מעוגייה, ויהיה מצורף פתק: "רוצה עוד? בוא עכשיו לרח' XXX בלי שאלות מיותרות
" ואז לחכות לו בבית עם ארוחה משהו משהו
קיצר, הרעיון נפל כי הוא הורס הפתעות. אבל אני בכל זאת מכינה לו עוגיות מזל (כי זה סופר חמוד בעיני
) ובפנים יהיו כל מיני משפטים מפגרים, משימות, משפטים על אהבה...
וגם הכנתי לו מחזיק מפתחות עם תמונות שלנו כי המפתחות תמיד עליו (או שהוא יחבר אותו לפק"ל כיסים או משהו), וככה הוא יזכור שאני תמיד איתו לא משנה מה.. לפעמים הוא שוכח שאוהבים אותו בבית והוא מתבאס לאללה.. חשוב להזכיר להם שאנחנו ועוד הרבה אנשים כאן בבית אוהבים אותם
וגםםםםםם הכנתי לו כזה רצף של תמונות (סתם השתעשעתי בפוטושופ) בסגנון הזה (רצוי שיהיו תמונות מפגרות שלכם ביחד
)
(אם את צריכה עזרה אני מוכנה לעזור..
) וכתבתי למטה: "אהבה זה להיות מטומטמים ביחד"
פשוט לדעתי תמונות זה הדבר הכי אישי והכי נוגע ללב... גם שירים וזה, אם את אוהבת לכתוב. בכל מקרה, המון מזל טוב ובהצלחה במציאת הפתעונת

Lost Lullaby

New member
אני גם בעד תמונות

אם יש לך תמונות מהחצי שנה שאתם ביחד [או יותר, אם אתם מכירים לפני] תפתחי את כולן, סדרי באלבום יפה בסדר כרונולוגי... לדעתי זה ממש נחמד, ואני ממש מסכימה עם טל שתמונות זה תכלס הדבר הכי אישי כי זה לא כמו לקנות משהו, זה אשכרה את והוא והזכרונות, ולפעמים רואים תמונה שבכלל לא זוכרים שצולמה ונזכרים בדברים... :) בעיקרון היה לי רעיון שממש אהבתי אבל שלי לא רצה לחגוג אז בסוף לא עשיתי [ולא אכתוב כאן
הממ. אבל אשלח לך במסר אם את רוצה] מישהי כאן [סליחה שאני לא זוכרת:$] עשתה 'קופסת פיצוץ' או איך שקוראים לזה... וזה גם היה ממש מתוק לדעתי
בכל אופן- מזל טוב! ובהצלחה P:

Lost Lullaby

New member
אשמח לקבל פידבאק ../images/Emo3.gif

~צומיסטית~ סתםנו, אויל עוד אשתמש בזה בעתיד, מה, איך זה? :<

מקסים ביותר...../images/Emo13.gif

תעשי, אני בטוחה שהוא יאהב... אני עשיתי למישהו שיצאתי איתו פעם דבר כזה, יצא ממש חמוד. לנוכחי אני כנראה גם אכין פעם משהו כזה אבל מושקע כמו שצריך...

Clueless Maiden

New member
מה שאני חשבתי עליו

ליומולדת של חבר שלי זה ספא. יש חבילות זוגיות כאלה שעולות כמה מאות שקלים אבל זה נשמע ממש רומנטי וכיף. חוץ מזה, מגיע לשניכם. הוא כנראה חוזר כולו תפוס מהצבא, לך היה ביתספר\עבודה\סתם לחכות לו בבית שזה גם לגמרי דורש הרגעה מיוחדת. בנתיים הדבר הכי זול מצאתי היה ב400 שקל לזוג. אז כן, זה יותר יקר מתמונות, אבל זה נשמע די מיוחד.

OgaliO

New member
גם לנו יש .. אני עושה לו ..

ממ מביאה לו מתנת 6 חטאים (חצי שנה = 6 חודשים .. חטא לכל חודש) (שבוע לפני כן יש לי יומולדת ואני יודעת שהוא יפציץ .. ) גרגרנות - ממ איזה עוגה או משו עם שוקולד כעס - ספר בדיחות על הצבא - "במקום לכעוס על צה"ל .. תצחק עליו" גאווה - מן מסגרת לתמונה, שבמקום תמונה אחת, יש כמה אחת על גבי השנייה עצלנות - כרית עם הדפס או משו בסגנון תשוקה - שוקולד למריחה + שמן עיסוי חמדנות - ארנק (חייב להחליף את הבילבונג המכוער שיש לו .. ) ממ ואני כותבת לו מכתב, כי זה הכי חובה שיש
ובטח נצא לאנשהו .. או שנכין ארוחת ערב ביחד .. לא יודעת
שמעי, יש כ"כ הרבה רעיונות שיכולים לעזור לך בפורום ימי הולדת ומתנות (588)..

למעלה