חצי שנה לנקמת הסית'!

Obi Dan Kenobi

New member
חצי שנה לנקמת הסית'!

ובכן, עברה חצי שנה מאז שיצא "נקמת הסית'" לאוויר הקולנוע, עם ריח הפופקורן. אז כעת, הגיע הזמן לשקוע בנוסטלגייה, וספרו - כיצד הרגשתם באותו יום מיוחד? מה היה החלק האהוב עליכם בסרט? מה היה החלק הלא אהוב? כיצד הרגשתם אחרי הסרט? וכיצד הרגשתם לפניו, בשעה שלפני ההליכה לבית הקולנוע? מה הייתם משנים בסרט? מה הייתם מורידים, מה הייתם מוסיפים?

the Sithari

New member
הו הנוסטלגיה

אני זוכר שבאתי עם כל החבר'ה לקולנוע ב5, לבכורה. אבל ההתחלה כל כך נהרסה לנו, המקרין החכם עשה הרבה טעויות וראינו תמונה כפולה, תמונה על תמונה ובלי סאונד, אחרי שצעקתי עליו כמו מטורף ואחרי שהגיע מישהו מוסמך יותר התחלנו לראות. הממ... בכיתי כשמייס וינדו מת, כשהרגו את כל הג'דיים ובסוף הקרב במוסטאפאר (ולא, אני לא פוסי, פשוט ממש נכנסתי לסרט...) מה הייתי משנה? הייתי משנה את המראה של פלפטין קצת אחרי שחישמלו אותו, לפני שהוא הרג את מייס.. הוא נראה כמו שילוב מוזר בין ג'וק לג'ון קליז ממונטי פייטון (תראו ותיווכחו לדעת שאני צודק!)

AceMagician

New member
אחחחח

ללכת ביום רביעי בחצות לסרט
אני זוכר שאני ממש נמשכתי לסצינת הפתיחה. עם המוזיקה והחלליות...
לא עוד... אויייי והציפייה!!! היא הרגה אותי!!! לא לדעת איך הכל קורה! לדעתי - היה כיף יותר לחכות בשביל הסרט מאשר עכשיו, כשאין משהו ממש גדול כמו סרט כזה טוב לחכות לו. טוב, נשאר לי לחכות לנארניה, קינג קונג, אקס-מן 3, צופן דה-וינצ'י, אייון פלוקס, ועוד...

the Sithari

New member
V for Vendetta נראה טוב

שווה לחכו לדעתי, אפילו אם לא בהתרגשות כמו בROTS

Count Dafooku

New member
הציפייה שהתגשמה

הלכתי בציפייה לראות את כל הקצוות נסגרים, לראות את כל מה שהוביל לסיפור שאנחנו נזרקים אליו בפרק 4, איך הפכו הזמנים מ-"לפני הזמנים האפלים, לפני האימפריה" למציאות שלוק נולד אל תוכה. ציפיתי לראות את אנקין נשרף והופך לסייבורג. קיבלתי. קיבלתי בדיוק את זה. פרצתי בבכי כשהגיעה תהלוכת הלוויה של פאדמה. הכי אהבתי את קרב החלליות בפתיחה ואת הקרב של אובי-ואן עם גריבוס. לא הייתי מוריד שום דבר. אבל רציתי לראות את יודה נוחת בדייגובה (כפי שאכן רואים ב-DVD הבונוס).

alonSW0

New member
אחח..... יום שפשוט לא שוכחים....

אחרי ספירה אחורנית של הימים במשך חודשיים הגיע היום! התחיל נורא עם מתכונת בפיזיקה
והסתיים בפרצי בכי בלתי נשלטים בהקרנת הבכורה... אני, שגר בחלק הכי צפוני של הארץ (איפשהו ליד עיר הקטיושות), נאלצתי לגרור כמה חברים עד כרמיאל (שעה וקצת נסיעה, לא צחוק) בשביל להיות מהראשונים ששומעים את מנגינת הפתיחה של מר ויליאמס בארץ... שעתיים וקצת של צמרמורות, שאחריהן מבינים שאין יותר למה לחכות
קרב הפתיחה בחלל היה אחד הרגעים הטובים, אבל הבכורה שמורה ל"פקודה 66"- הנפילה הגדולה של המסדר. פשוט אחד הקטעים היותר מרגשים שיצא לי לראות על המסך בגדול(גם מחוץ לעולם מלחמת הככבים). החלק הלא אהוב ושאותו הייתי משנה הוא מהלך העיניינים לאורך הסרט- לקראת הסוף יש הרגשה שהסרט נכנס לFF (כאילו עוד רגע הסרט סוגר שעתיים וחייבים לסגור את הבאסטה)... הכל קורה מהר (מידי), מבלי להתעכב על הפרטים הקטנים שייקשרו אותנו לסרט הרביעי- מתי יודה מגיע לדייגובה?! קצת יותר אובי וואן על טטואין, ועוד רבים אחרים... מהיום הזה התחלתי להתפלל, כל לילה, שלוקאס יישב ויוציא "גרסת במאי" מלאה ולא מקוצרת, של הסרט שחותם את הטרילוגיה שיצר במשך 30 שנה

alonSW0

New member
חחחחח.. אתה מבטיח?!

כי בניגוד לשאר ההמצאות השונות והמשונות שהוא מוציא, הוציא, ועוד יוציא, הדבר הזה מתבקש ואפילו רצוי..... אבל בכך לוקאס יוצר את הבעיה המוכרת שלו- אם עכשיו אנשים מתלבטים אם לקנות DVDים נפרדים או לחכות למארזים, תוסיף לזה גרסת במאי נפרדת (לסרט הזה), גרסאות במאי עתידיות ל5 האחרים, גרסה שכוללת את גרסאות הבמאי +גירסאות מחודשות +גירסאות ישנות +ספל תה חתום ע"י פרנק אוז... ואז יגיע תורו של המארז המפואר ביותר (שייצא עוד נגיד, 20 שנה?) שייכלול את כל הסרטים בתלת מימד עם אפשרות אינטראקטיבית לקחת חלק בעלילה........ לפי דעתי פשוט התעללות ממדרגה ראשונה במעריצים!

Darth Tomer

New member
כבר חצי שנה??

אני זוכר שרציתי ללכת לסרט אבל לא היה לי איך להגיע לשום בית קולנוע, ובסוף הלכתי עם בן דוד שלי. החלק האהוב זה "פקודה 66" והקרב בין אנאקין לאובי-וואן. לא חושב שהייתי מוריד חלק מסויים... אחרי הסרט היה ממש כיף, אבל קצת התבאסתי שלא יהיה יותר מזה...

advanced soul

New member
כן, נוסטלגיה בהחלט...

התלבשתי בכוונה בשחור - כמו אנאקין - חולצה שחורה ומכנסיים שחורים. כמובן שנהנתי בסרט חבל"ז, הלכתי הביתה כמו רובוט - לא זוכר אפילו איך הגעתי הביתה. יש המון קטעים מדהימים, והבתי את דמותו של גריוואוס עם התנועה והקול המיוחד, התרשת עם דיאלוגים של פדמה מול אנאקין וכמובן קרב אנאקין מול אובי, גם המשפט "כך מתה הדמוקרטיה - במחיות כפיים". כמובן התרגשתי לראות את ויידר, וגם את אלדראן הדברים היחידים שהצטערתי: לא הייתה סצינת נחיתה של יודה על דגובה. מאט מדי ויידר. חבל שאין תקריב של כוכב המוות

למעלה