חצי שנה בלי..

degas

New member
חצי שנה בלי..

אני נשוי שנה וחצי מאז שאשתי נכנסה להריון לפני חצי שנה לא עשינו סקס.. אני כבר מטפס על הקירות.. אותה זה בכלל לא מעניין. מה עושים?????????!!...

אם היא לא רוצה, מחכים בסבלנות.

בדר"כ דברים כאלה קורים בגלל סיבה מסויימת. אתה יודע למה היא לא רוצה? תנסה לדבר איתה.

degas

New member
אז ככה..

זה לא שלפני כן היא היתה כל כל מינית..אני תמיד הייתי מיני ואוהב סקס והיא היתה יחסית אדישה לזה (ואל תשאלו אותי אז למה התחתנו - אני אוהב. אבל תמיד הקטע של הסקס שיגע אותי.. פעם כמעט "נשברתי" עם מישהי אחרת..) חברה שלה אמרה לה שאשה בהריון לא צריכה לעשות סקס וזהו. לא עזר כל המאמרים והמחקרים שהראיתי לה. והיום הגעתי למצב שאני פשוט מ ש ת ג ע.. אם אין לי סקס בשבוע הקרוב אני כנראה אשתגע סופית. ואל תגידי לי לחכות בסבלנות.. לא מכיר הרבה אנשים בגילי (32) שלמעלה מחצי שנה לא עשו סקס

דבר איתה

תגיד לה מה אתה חושב, מה אתה מרגיש, ובעיקר מה אתה רוצה. רק כך היא תבין מה עובר עליך ואולי משהו ישתנה. הידברות זה הבסיס לקשר טוב ובריא.

../images/Emo45.gif

ואפשר לתאם פגישה אצל הרופא שלה,אותו רופא שעושה לה את הבדיקות התקופתיות, כדי שיסביר על המצב...מחקר על דף זה לא אותו דבר כמו שיחה עם בעל מקצוע שסומכים עליו. בכל מקרה,שיחה צריכה להיות פה, כי יש הרבה הסברים אפשריים לזה שהיא לא רוצה לשכב איתך.

../images/Emo18.gif אני הולכת להיות ממש רעה

אז אם אתה מעדיף להתחרט עכשיו ולא לקרוא את זה זה הזמן לסגור את ההודעה ולחזור הביתה בשלום. . . . . . . טוב. אתה עוד כאן. אז ככה. אתה לא הראשון ולא האחרון שזה קורה לו. ישנן נשים שסקס למרבה הצער זה לא היעד הנכסף שלהן בחיים, בלשון המעטה. את המעט סקס/אהבה שהן עושות לפני ואחרי החתונה הן עושות כדי לרצות את הגבר שאיתן כדי שישאר בסביבה ויעשה להן ילדים. אז עכשיו שהיא כבר מעוברת בשביל מה היא צריכה להזדיין???? רוב הסיכויים שהמצב לא רק שלא ישתפר אחרי הלידה. הוא יֵעשה רע ממה שהיה לפני ההריון. אלא אם אתה מסוגל להצית איזו אש חדשה, שמעולם לא היתה שם (לדבריך). ויש לי ספק בכך (ונדמה לי שגם לך). יש לי ידיד שהתחתן גם הוא מאהבה וחשב שה"בעיה" של הסקס תפתר במשך הזמן. כלומר שאשתו תעשה לפתע פתאם חרמנית ויוזמת. פעם הוא ניסה לא ליזום כלום אז הוא חיכה 3 חודשים ונשבר. פשוט לא אכפת לה. זה כנראה מה שיש גם לך בבית. אני לא אייעץ לך בפורום הזה איך לפתור את זה. אני בטוחה שתגיע לפתרון לבד.
יעזור?

חיים הכט בתגובה: ../images/Emo6.gif

את פושעת, את חוליגן....אותך......למשטרה
בפעם הבאה שאת הולכת להיות רעה תעשי את זה כמו שצריך...מה זה בלי עצות... הוא בקש עצה וזה מה שיש לך לנדב לו - את באמת רעה

batman

New member
אחד מהשניים

או שתביא ביד. אבל תפתח את האוננות לרמת אומנות. תצטייד בסרטים טובים, תשחרר את הפנטזיות שלך. או (בעלות של 200-300 ש"ח) תלך לנערת ליווי. יש כאלה שמארחות בדירה, דיסקרטי, נחמד , מחיר סביר ובהחלט משחרר לחצים.

batman

New member
אני ממש מתפלא

דווקא הנשים שבחבורה שואלות "למה היא לא רוצה?" האם גם בחורה בדייט שאומרת "לא" , אז יש טעם לשאול אותה למה לא ? לא, בנות יקרות , זה לא. חוץ מזה, אני משער שהשואלות לא היו בהריון אף פעם. ההורמונים השופעים גורמים לקיצוניות. או חרמנות מטורפת (ראיתם ב"סקס והעיר הגדולה") או חוסר חשק מוחלט. ככה זה בחיים

ספרניתוש, כאחת שעברה את זה

בחודשים מתקדמים לרוב מחודש חמישי ואילך ישנו חשש מסויים לאם שמא חלילה יגרם נזק לשקיק.<קרו מיקרים , אין לי משוג אם כתוצאה ישירה מכך> מעבר לכך תחושת אי נעימות טוטאלית בשל הגודל,השינוי העצום הזה במימדים. נכון, זה אינדיוידואלי לכל אישה, אבל הוא קיים. ומעבר לכל זה,החל מחודש חמישי לערך מאוד קשה לשכב בתנוחה מיסיונרית, התנוחות הנוחות ביותר לאם ההרה הן : ישיבה, או בשכיבה על הצד, כל תנוחה אחרת גורמת לכאבים ולהתכווציות באיזור המותניים והגב.<וזה כואבבבבבבבב> ובנוסף לכל.. רמת החומציות בצוואר הרחם מאוד נמוכה, מכאן נשים הרות סובלות לעיתים תכופות מדלקות וזיהומים. לגביי הבעל השואל...מעבר לשינויים ולתחושות יש גם את החלק הפסיכולוגי. הלחץ,הפחד, התהיות,השאלות, שמאוד מעסיקות כל אם בשלב זה אואחר של ההריון. הכל בגישה נכונה, הרבה סבלנות,תמיכה ואהבה. כי מצידה היא עוברת שינוי פיזי,שינוי מעמד,שינוי הורמונלי,פסיכולוגי ועוד הרבה ,וכל זה תוך פרק זמן מאוד קצר. תשמח ותחייךלרגע....בחודש תשיעי חייבים לעשות סקס והרבה הרבה על מנת להקל על היולדת ולגרום לפתיחה מקסימלית ושיחרור כמה שיותר של צוואר הרחם והאישה ....אז תשמור את הכוחות שלך לחודש הנ"ל.

הספרנית

New member
אהההההההההההה../images/Emo163.gif

הספרנית חשבה חצי שנה אחרי הלידה.
מובן! מובן!

דלון

New member
זה לא מסביר את

החודשים הראשונים. אבל לא משנה.. הבנתי את הפואנטה.. החשש האמיתי שלי הוא שהחולמנית צודקת.. ואז אני רק בקצה הקרחון..

אממממממ לפי החשבון היא בחודש

פברואר אמורה ללדת???????
לא נורא ...קבל "ארכה" של עוד שלושה חודשים בערך בלי , ו|אישלג כאילו אייקון של חסידה עם תינוק| יבוא הביתה,קבל "ארכה של עוד שלושה חודשים בערך לשיחזור של כל הקונסטרוקציה שלה והבאתה למצב קודם. <אם לא יותר....
> עד אז תתחבר טוב למקלחת, תקים קשר
, כי אתה עומד לעשות הרבה עבודות שיפוץ ידניות
. נחזיק לך
......לזכר ימי הזיונים שלא יחזרו כקודמם עוד. עד שהצוציק יגיע לגיל מצווה. משתתפת בשימחתך.

למעלה