חצי שנה אחרי ניתוח

miatal

New member
חצי שנה אחרי ניתוח

היי לכולם! אני חצי שנה אחרי ניתוח ולפני כשלושה חודשים כל הכאבים חזרו בעוצמה יותר גדולה. אני כל יום על אקרוקסיה וזה לא עוזר. אני לא מתפקדת ביום יום. רציתי לדעת האם מקבלים נכות על המחלה הזאת בביטוח לאומי? האם מישהי פנתה? בתודה מראש על התשובות.

זואילי

New member
הי...

היכן נותחת? ומה עשו בניתוח? ומה עשית מאז הניתוח - היית על דיכוי? ועכשיו? האם מאז הניתוח היית בביקורת? נשמע לא אנושי לסבול ככה. את חייבת לבדוק מה המצב. אני מעולם לא פניתי לביטוח לאומי. ככל הידוע לי, לא מקבלים נכות על המחלה. אולי מי שפנתה והצליחה - אשמח לשמוע גם אני פרטים בנושא.

miatal

New member
תגובה לזואילי

אני נותחתי ע"י ד"ר סוריאנו בפרטי. אחרי זה טופלתי ע"י יסמים ואח"כ דפופרוברה. הייתי אצלו בביקורת עוד לפני שחזרו הכאבים. כשהתחילו הכאבים לא הייתה לי אפשרות לנסוע, כי הכאבים חזקים ואני בא מהדרום, אז נתנו לי זריקות נגד כאבים במיון, אבל מחר יש לי תור אליו. אני בהתמוטטות נפשית ופיזית. .... נראה לי לא צודק שביטוח לאומי לא מכיר בנו ואני חושבת שאולי צריך לפנות לגורמים שאולי יעזרו לנו בהכרה הזאת. מי שלא סובל מאנדו, לא מבין את מה שאנחנו עוברות.

אומנם לא רופאה

אבל אם את על גלולות ברצף לא נראה לי שיש עוד מה לעשות. תעדכני מה סוריאנו יגיד לך מחר. האם הניתוח היה מוצלח? האם הוצאו כל המוקדים והוסרו ההידבקויות?

זואילי

New member
אז בהחלט אל תחסכי בתיאורים

וספרי לו הכל מחר. נשמע לי לא הגיוני לגמרי לסבול ככה. מקווה שתימצא איזושהיא הקלה. לא ידעתי שעדיין נותנים דפופרוברה. חשבתי שזה פאסה לאור הלוקרין והדקפפטיל. את יודעת איזו דרגת אנדו יש לך? לגבי הלפנות לגורמים.... טוב, זה משהו שנטחן רק במילים ולא בעשייה. צריך הרבה כוח וזמן לזה. לי באופן אישי אין את 2 אלה..
את מוזמנת להרים את הכפפה. אבל קודם חשוב יותר שתרגישי טוב. כל מה שיש לי זה לשלוח חיבוק של הבנה

miatal

New member
לזק המקורית! את שאלת בביטוח לאומי או ...

הגשת תביעה וסירבו לך?

למעלה