חצי פני בריטי

buzzy44

New member
חצי פני בריטי

שלום, ברשותי מטבע בערך של חצי פני, מבריטניה, משנת 1806, במצב מצויין. האם מישהו יכול להעריך את שוויו? תודה.

powo

New member
שלום בועז

ראשית ברוך הבא.חצי פני שנת 1806 במצב fine זה 2 דולר. ובמצב xf זה 20 דולר.מאוכזב?ספר האם אתה אספן או סתם במקרה יש לך את המטבע הזה.אברהם

buzzy44

New member
תודה רבה

תודה רבה. אני לא כל כך מאוכזב. אני אספן של מטבעות ושטרות. יש לי קטלוג, אבל רציתי להיות בטוח. אתה אספן?

powo

New member
כן בועז

אוסף שטרות ומטבעות רק מישראל.מה כולל האוסף שלך

buzzy44

New member
מדינות

האוסף שלי כולל שטרות ומטבעות מכל העולם. אני לאחרונה שם דגש על הוספת יותר ויותר מדינות ומנסה גם ללכת אחורה בשנים.

saudi

New member
זה בדיוק מה שאני אוסף

שלום, אני אספן שטרות ואני מנסה להשלים אוסף שבו יש לפחות שטר אחד מכל מדינה. האוסף שלי כולל שטרות מ 220~ מדינות ועדיין חסרים בו שטרות מ 50~ מדינות. אם תרצה להחליף שטרות - שלח לי מסר. אודי

אודי - אולי תעלה רשימה של כל

המדינות מהן אין לך שטרות? אפשר בקובץ אקסל, או סתם בוורד. אולי יש למישהו (נגיד לי) שטר שסר לך?

saudi

New member
../images/Emo124.gif הנה הרשימה....

בעמודת "שטרות באוסף שלי" מסומנות המדינות שמהן אין לי אף שטר ב "-".

coincollector

New member
שאלה לאודי (ולמביני Excel)

איך גרמת לשורת הכותרת להישאר מקובעת למקום גם שגוללים את הטבלה כלפי מטה?

saudi

New member
Excel

הי, תסמן את אחד התאים בשורה אחת מתחת לשורה שאתה רוצה לקבע. בסרגל העליון תבחר ב Window ובאופציה Freeze Panes. בהצלחה.....

דדר43

New member
ואיך אתה גורם שהכותרת תהיה בכל

עמוד אני לא מתכוון " בהתאמה אישית"

דדר43

New member
יש לי בשבילך עוד שטרות

לדוגמא רומניה מלפני 30 שנה או ברית המועצות כלומר משנת 1890+- עד היום בנוסף מארצות אחרות בתמורה אני צריך מישראל/מנדט

דדר43

New member
יש לי בשבילך עוד שטרות

לדוגמא רומניה מלפני 30 שנה או ברית המועצות כלומר משנת 1890+- עד היום בנוסף מארצות אחרות בתמורה אני צריך מישראל/מנדט

buzzy44

New member
רשימה מכובדת

מתוך הרשימה שלך, יש לי שטר מטג'יקיסטאן

הלו בעז,

יש קרבה לבורשטיין האחר אצלנו? זה המכונה דוקטור? ספר קצת יותר על האוסף שלך, תמונות יועילו. וברוך הבא!

buzzy44

New member
אני האח הקטן

כן, אני אחיו הקטן (בן 28). האוסף שלי כולל שטרות ומטבעות מכל העולם. יקח קצת זמן להעלות תמונות, אבל אעשה זאת בקרוב. תודה רבה על קבלת הפנים החמה :)

תמיר1991

New member
שלום בועז!

שמי תמיר, ואני אספן בולי ישראל וחלל, בן 13, מת"א. יש לך משהו בנושא? אין לי מטבעות (בני!!!), ויש לי כמה שטרות ישראלים שבוודאי ישנם לך כבר. בכל אופן, תדע לך שאחיך אדם מדהים, ואני מקווה שזה עובר בגנים. בהצלחה עם האוסף! תמיר.

למעלה