נו באמת..??
נראה לי שמשעמם לכם מאוד... כמו שתמיד הציקו לנו השמים באיך שאנחנו נראים אוכלים מתנהגים ושמנו על כולם וחלקנו לקחנו ללב וחלקנו שמנו זין... אז יש כאילו הרפתקאנים שרוצים שינוי וחלקנו טוב להם עם עצמם. אז למה הקטנוניות?? כל אחד בוחר בדרך שלו ועושה מה שטוב לו. ואנשים שבחרו ללכת לתוכנית אילו אנשים עם אומץ אמביציה ובחר להיות שם מתוך בחירה אישית וצלולה, אז למה להרוס להם את החלומות?? אם לכם טוב להיות שמנים ולחלקנו רע להיות שמנים ובחרו להשתתף בתוכנית (שעזבו את העובדה שאין לכם מושג בגרוש מה הולך שם באמת!! ותאמיני לי שתתחיל התוכנית אתם תראו שכל הבלאגן שאתם עושים פה עם המכתבים הוא טעות כי באמת מנסיון ומידע של מה שקורה שם בעונה החדשה אתם תבינו שאתם עושים טעות) זה בחירה שלהם ובמקום להתלונן על "השמנים" והמדהימים שעושים את זה תלכו תכתבו מכתב על כל הראליטי המשפיל של הדוגמניות ופרויקט וואי ששמים אנשים יפים ורזים רק בוילה שכולה תתככים שלא מקבלים שם שמנים בגלל גזענות לשמה, ולכל התוכניות שלא מראות בכלל אנשים שמנים כי זה לא "איכותי" עלק.. אתם פוגעים בשמנים שכן רוצים לעבור את החויה הזאת... אז עופר עם כל הכבוד לך ויש כבוד! נראה לי שאתה זה שאנטי שמנים ובתוך תוכך רוצה שכולם יהיו שמנים כידי שתוכל להתלות על עצם היותך שמן ובמקום להיות בריא ולעשות משהו עם עצמך אתה כל החיים תשב ותכתוב מכתבים , כי אתה הגזעני פה שטוען שהתוכנית מביישת שמנים ולא בריאה... אז עופר תן לי לחדש לך דבר אחד או שתיים, אתה רואה במצלמות משהו אחר ממה שקורה שם, מטפלים שם בצורה הכי בריאה, ספורט אימונים תמיכה נפשית מדהימה ממאמנים (למרות שאתה רואה רק 2 מאמנים יש יותר) טובים עם ניסיון חיים מרשים, תזונה נכונה... אז מה שאתה לא רואה בטלוויזיה בתוכנית לא אומר שזה לא קיים!!! אני גיליתי שספורט הוא התחילף הכי מדהים לנשמה במקום אוכל משמין- כל החיים אכלתי מרגשות ופעם לראשונה בחיי אני אוכלת רק שצריך מרגישה שבעה ועם אני מדוכאת או עצבנית אז אני במקום לרוץ למקרר אני רצה כמה ק"מ. אז חברה לא לשפוט אנשים כמו ששפטו אותנו כל החיים.. ואגב מי כמוכם יודע שטלוויזיה לא מראה את כל מה שצריך להראות .. יום מקסים ובריא לכולם..