חצי עדכון

עופר 123

New member
חצי עדכון

זוכרים את המכתב הזה? היום הגיעה לידי התשובה המרתקת והמעמיקה שבתמונה. נו, שוין. יש לנו סבלנות
עופר

lb22

New member
אם זה יגרום לתוכנית לא לחזור

אללי..... עוד הפקה מפגרת (ואני מדבר על הפקה לא על התוכנית הרזיה).....

אוקי. שלב אחד מאחורינו כבר.

הם קיבלו את המכתב ואף שלכנו לנו אסמכתא. אני חושבת שכמו שנאמר בשרשור כאן כדאי ואף רצוי להתייעץ על זה עם עוד ארגונים גדולים כמו ארגון הדיאטניות בישראל, מכון ווינגייט וכו'. כי רעש וספין תקשורתי עושים על ידי הבעת הנושא לסדר הציבורי היומיומי, ואני חושבת שלא כדאי להסתפק במהלך אחד תחשוב על זה. ושיהיה בהצלחההמטרה מבורכת. ~לינע~

lb22

New member
יש בעיה אחת עם וינגייט...

הוא הספונסור של תוכנית ההרזיה ווינה לייף...הם לא יצאו כנגד התוכנית שלהם... אבל מה שאותי מדאיג יותר (וראי אולי את התגובות שלי בעבר) איך מקום כמו מכון וינגייט המקום הכי גבוה של הספורט בישראל (האתלטי בעיקר) מציע כזאת תוכנית הרזיה משהו מאוד מוזר ומסריח...

סלח לי, אבל יש הבדל גדול בין תוכנית

"ווינלייף" של וינגייט לבין התוכנית "לרדת בגדול". המשתתפים ב"ווינלייף" לא עושים מה שעשו ב"לרדת בגדול", ולהפך. בתוכנית "לרדת בגדול" המשתתפים נמצאים בתחרות, ולכן עושים דברים לא בריאים ולא הגיוניים כדי לרדת במשקל... כל הדברים שהם עושים - לא קשורים למכון וינגייט, המשתתפים עושים זאת על דעת עצמם! וב"וינלייף" יש תוכנית ספורט וגם אוכל נורא בריאה ומאוזנת כך שאין קשר... תלמד לעשות את ההפרדה :) אומנם וינגייט קשורה ל"לרדת בגדול" אבל אך ורק בנושא הספורט - ובנושא האוכל גם שהמדריכים אמרו למשתתפים לאכול בריא זה לא עזר <מה לעשות, רצו לזכות>...

lb22

New member
אה וואלה?

התוכנית לרדת בגדול פירסמה את וינה לייף בתור מה שהמתמודדים שלה עושים ועוברים... אז לא לחבר בינהם? אם הם לא עושים מה שעושים בוינה לייף אז למה לעזאזל מקשרים את זה ביחד? למה המתמודדים מפרסמים שזה מה שהם עושים.. מישהו פה אינו דבר אמת....השאלה מי....................................

כל עוד אתה לא נמצא בתוכנית וינלייף

ולא יודע מה הם עושים שם, אין לך מה לדבר. ואני אקטע את הויכוח הזה כאן - אין לך מה לענות לי .. יומטוב.

lb22

New member
מה הקשר שאני לא שם

אני בתור צופה ערוץ 10 ותוכנית של שנה שעברה , ראיתי שהם אומרים שהתוכנית משתמשת בוינלייף הזה... וגם על פי השרשור שהיה פה הראו שהתוכנית יורדים בגדול עובדת עם וינלייף הזה אז מכאן מסיקים ש.....הם עובדים ביחד!!! מה לא ברור... ד"א בחיים שלך אל תגידי בדיון "אין לך מה לענות לי" כי לכל אחד יהיה מה לענות על זה.....(וגם זה סתם טיפשי להגיד את המשפט הזה ככה בכלליות)

בתור "חניכת" ווינלייף

יורדים בגדול לא מתאמנים שם.. תוכנית הטלויזיה רק מקבלת חסות מווינלייף.... ככה ווינלייף מקבלים פרסום... ותוכנית הטלויזיה נראית כאלו היא מגובה בצורה בריאותית

כולכם מדברים ונשמע כאילו אף אחד לא

יודע על מה הוא מדבר... אני מציעה לכם להיכנס יותר לעומק ולברר יותר את הנושא לפני שאתם מסיכים מסקנות. לגבייך מיכל 222 גם לך אני מציעה לעשות שיעורי בית. אני לא באה לקחת צד אבל באמת אומרת לכם שאתם זורקים באוויר הרבה שטויות אז קודם כל תנסו לברר מה הקשר בין ווינלייף ללרדת בגדול, ולא סתם לזרוק השערות שאין בינהם קשר כי אני יודעת שקיים קשר הדוק. בכל אופן אני לא מבינה על מה המלחמה כאן בכלל יש אנשים שמעוניינים לעשות את התוכנית הזאת אני בטוחה שהתוכנית בבקרה אני חושבת שאתם צריכים לשוג אחורה. בכל אופן אני לא מתכוונת להיכנס לדיון הזה רק בא לומר שכדאי באמת שתבדקו את תוכן התוכנית מאשר להסיק מסכנות. בהצלחה. אורית.

לירני

לפי דעתי התכנית "ווינלייף" של ווינגייט, רק נתנה חסות ע''מ להתפרסם ולהגיע לתודעת הציבור... אז נכון שעובדה זו מעלה תהיות ושאלות בקשר לבריאות התכנית הזו, למהירות של הירידה במשקל, לעלות שלה, לתוצאות שלה וכו'... וכמובן שהמסר סותר... כי נאמר שהתכנית היא בפיקוח רפואי... ואני תוהה, איזה רופא שפוי בדעתו ייתן אוקיי ל"לרדת בגדול" ולירידה כזו דרסטית במשקל, בפרק זמן כה קצר.. לפי מה שאני יודעת מטושטוש, ווינלייף היא תכנית בריאה ונכונה לירידה במשקל, המשלבת ספורט והדרכה לאורח חיים בריאות ונכון על ידי הרצאות וכאלה... אבל שוב כמו שאמרתי... אם המניעים של ווינלייף היו טהורים ולא רק חומריים [פירסום ותודעה של הציבור], הם היו מחפשים דרך אחרת להתפרסם ולא דרך התכנית עצמה ועל ידי לקיחת חסות, כיזה מביא לבילבול רציני אצל הציבור... המטרה בסופו של דבר נכונה-אבל הדרך לא משו.... לצערי..
~לין~

לימור777

New member
בואי נאמר שלא צריך להאמין

לכל מה שרואים בטלוויזיה.....אני אישית חושבת ושוב רק דעתי האישית שנכון שיש אנשים שחושבים שזה גועל נפש ועושים מאיתנו השמנים צחוק אבל את יודעת מה בלי כל קשר לטלויזיה לפי דעתי זה יכול להציל אנשים מסוימים מכל מיני בעיות שנובעות מהשמנה....הם לא מרעיבים אותם שם לפי מה שראיתי באתר של התכנית 1200 קלוריות לנשים ו1500 לגברים נכון שזה נראה מעט מאד כי מי שרגיל לאכול בלי חשבון זה קשה לו וכנ"ל גם לגבי הכושר אני יודעת כמה זה קשה להתאמן כמה שעות ביום אבל יש לזה מטרה טובה ונכון שנתפס פה וכואב שם אבל התוצאות לא מאחרות לבוא....ואל תשכחי שזה בחירה של אותו אדם אם ללכת לתכנית הזאת או לא...ויש עוד מיליון ואחד דברים שהייתי רוצה לומר וכרגע לא יכולה לנדב יותר מדי מידע..... וחוץ מזה שיש עוד הרבה תכניות ראיליטי כמו הדוגמניות או נולד לרקוד אפילו שפוגעים אבל מישהו אומר משהו?? אין מה לעשות הכל קשור לרייטינג . בכל אופן אני לא באה להתווכח או משהו כזה רק אומרת את דעתי ולפני ששולחים אצבע מאשימה כלפי מישהו צריך לבדוק לעומק ובאמת לא צריך להאמין לכל מה שרואים כי לא תמיד זה נכון.

zivziv25

New member
נו באמת..??

נראה לי שמשעמם לכם מאוד... כמו שתמיד הציקו לנו השמים באיך שאנחנו נראים אוכלים מתנהגים ושמנו על כולם וחלקנו לקחנו ללב וחלקנו שמנו זין... אז יש כאילו הרפתקאנים שרוצים שינוי וחלקנו טוב להם עם עצמם. אז למה הקטנוניות?? כל אחד בוחר בדרך שלו ועושה מה שטוב לו. ואנשים שבחרו ללכת לתוכנית אילו אנשים עם אומץ אמביציה ובחר להיות שם מתוך בחירה אישית וצלולה, אז למה להרוס להם את החלומות?? אם לכם טוב להיות שמנים ולחלקנו רע להיות שמנים ובחרו להשתתף בתוכנית (שעזבו את העובדה שאין לכם מושג בגרוש מה הולך שם באמת!! ותאמיני לי שתתחיל התוכנית אתם תראו שכל הבלאגן שאתם עושים פה עם המכתבים הוא טעות כי באמת מנסיון ומידע של מה שקורה שם בעונה החדשה אתם תבינו שאתם עושים טעות) זה בחירה שלהם ובמקום להתלונן על "השמנים" והמדהימים שעושים את זה תלכו תכתבו מכתב על כל הראליטי המשפיל של הדוגמניות ופרויקט וואי ששמים אנשים יפים ורזים רק בוילה שכולה תתככים שלא מקבלים שם שמנים בגלל גזענות לשמה, ולכל התוכניות שלא מראות בכלל אנשים שמנים כי זה לא "איכותי" עלק.. אתם פוגעים בשמנים שכן רוצים לעבור את החויה הזאת... אז עופר עם כל הכבוד לך ויש כבוד! נראה לי שאתה זה שאנטי שמנים ובתוך תוכך רוצה שכולם יהיו שמנים כידי שתוכל להתלות על עצם היותך שמן ובמקום להיות בריא ולעשות משהו עם עצמך אתה כל החיים תשב ותכתוב מכתבים , כי אתה הגזעני פה שטוען שהתוכנית מביישת שמנים ולא בריאה... אז עופר תן לי לחדש לך דבר אחד או שתיים, אתה רואה במצלמות משהו אחר ממה שקורה שם, מטפלים שם בצורה הכי בריאה, ספורט אימונים תמיכה נפשית מדהימה ממאמנים (למרות שאתה רואה רק 2 מאמנים יש יותר) טובים עם ניסיון חיים מרשים, תזונה נכונה... אז מה שאתה לא רואה בטלוויזיה בתוכנית לא אומר שזה לא קיים!!! אני גיליתי שספורט הוא התחילף הכי מדהים לנשמה במקום אוכל משמין- כל החיים אכלתי מרגשות ופעם לראשונה בחיי אני אוכלת רק שצריך מרגישה שבעה ועם אני מדוכאת או עצבנית אז אני במקום לרוץ למקרר אני רצה כמה ק"מ. אז חברה לא לשפוט אנשים כמו ששפטו אותנו כל החיים.. ואגב מי כמוכם יודע שטלוויזיה לא מראה את כל מה שצריך להראות .. יום מקסים ובריא לכולם..

למעלה