חצי נחמה!!!!!!!!

וסל

New member
חצי נחמה!!!!!!!!

בינתיים בעודכם מחכים לדיסק הבא של מאריה בקוצר רוח,בדיוק כמוני אתם יכולים(וחייבים!!!!!!!!!!) לקנות את הדיסק החדש של נטליה אוריירו הדיווה הלטנית המדהימה!(וכוכבת "בובה פראית")!היא ממש מהווה תחרות למריה !!! אגב-לדעתי הטקס של אם טי וי היום יהיה סתם משעמם כי לא יהיו הופעות של בריטני וג´ניפר וגם לא מאריה!חבל שאם טי וי קברו את מאריה ולדעתי-בפעם הבא שתוציא סינגל לא יריצו אותו באם טי וי אלא רק בערוץ "הזקנים" VH1!!!!כי האמת-רוב הצעירים-קהל היעד של MTVמעריצים יותר את שאקירה פינק קיילי וג´יניפר ומאריה נתפסת בעיניהם כמו מייקל ג´קסון כ"זמרת שידעה זמנים טובים יותר. אגב-זה נכון שמאריה בהריון? ושוב-לכו לקנות את הדיסק של נטליה בייייייייי

Shir Life

New member
היא לא....

א. נטליה לא מהווה תחרות- אני אוהבת אותה, אבל היא לא כזאת זמרת טובה... ב. מראיה לא (!) בהריון...

mcrlz

New member
על נטליה

יש ללי את 2 הדיסקים שלה... היא לא משתווה למראיה...

eranmc

New member
ששש, כן לי ולמראיה היה מסיבה קטנה

היא בהריון... אני אהיה אבא´לה? *שוב חולם בהקיץ, מחכה לכאפה שתחזיר אותו לארץ* טוב אל תפגע אבל בהתחלה בימים הראשונים חשתבי שאתה בן 25+ היום אני בטוח שאתה מקסימום 14-15. ד"א אתה יודע שירדו על האמא של נטליה אחרי שהיא התחתנה? וסלין דיון בקושי משודרת ב MTV ומדי פעם ב VH1 וקורעת את כל הפראחות של MTV במכירות.

galmc

New member
אני אנהל במקומך, עד שתחלים

או שאתה מעדיף כאפה משיר 2?

galmc

New member
את שיר מצויינת!

פשוט הכאפות שלך לא

Shir Life

New member
../images/Emo123.gif

אני נורא מתפתה (?) לשאול אותך אם את רוצה הוכחה... But I think that I´ll stick with the lady image...

galmc

New member
לא לא, אני אוותר על ההוכחה

אני לא רוצה שיכאב לך :)

וסל

New member
לערן

למה אתה חושב שאני בן 14?טוב האמת היא שלא ממש איכפת לי מה אתה או כל אחד אחר פה חושבים!גם לך היו לא מעט הערות עוקצניות שטחיות וילדותיות אבל בסה"כ אתה עושה את עבודתך נאמנה ועובדה שהפורום לא גוסס!!! בכל מקרה מדי פעם אני אכן מוסיף הערות טיפה ילדותיות ורדודות סתם בשביל לעורר עינין וליצור הדים!אולי זה טיפשי מצידי ואולי אפסיק עם זה...ואולי לא.. בכל מקרה רציתי לשאול אותך: 1-כמה עותקים מכר עד כה הדיסק החדש של סלין?האם הוא הצליח? 2-מתי יוצא הדיסק הצרפתי הבא של סלין דיון? 3-האם אתה מתכוון לקנות את הדיסק של שאנייה טווין,פייט היל וג´יניפר לופז לכשיצאו? 4-האם לדעתך הדיסק הבא של פייט היל ייצא כאן בארץ בחנויות או לא(כי היא לא כ"כ מפורסמת בישראל)-אני חייב לדעת האם להזמין באינטרנט או לחכות... (אם מישהו אחר יכול לענות לי על שאלותיי אשמח גם כן) האאאאאא ושכחתי:האם יש אתר שאפשר לקרוא בו על נתוני מכירות של דיסקים בעולם?אפשר לקבל קישור? ולילה טוב

eranmc

New member
...

כי אתה מעריץ גם את בריטני וגם את ג´ניפר... לצערי כל ההודעות האחרונות שלך דורשות את הצומי, האמת התעלמתי וקיוותי שלא יגיבו אבל הגיבו... אתה לא חייב להפסיק אם זה באמת מה שאתה אוהב. אבל עוד מעט זה ישבר פה לכבשים והן בעצמן יתעלמו מזה. 1. יותר מ 8 מיליון, וכמעט 2 מיליון בארה"ב. 3. ממש לא! אולי את של ג´ניפר אבל אני לא יודע. 4. לא שמעתי עליו בכלל. ד"א בריטני נתנה אירוח אופנתי למייקל ג´קסון ובכללי

roimc

New member
תמשיך לחלום בהקיץ

1) אף פעם לא חרשו על סלין דיון ב-MTV. השיר של הטיטאניק ועוד איזה 2 קליפים. זהו. 2) מאריה שודרה משהו כמו 19348437436335353363 פעמים עם כל קליפ. 3) אכן תהיה בעייה אם זו תהיה בלדה, כי משום מה MTV לא משדרים בלדות אבל למאריה הם ייעשו פרוטקציות. 4) כולם מחשיבים משום מה את האלבום של סלין לכישלון. 2 פלטינות היום זה מעולה. 5) זהו.

למעלה