חצי משרה,אני?!

פנינה21

New member
חצי משרה,אני?!

אז נתפס לי הגב והעוברתי לעבודה קלה יותר שמירות במקום טיול
הגעתי הביתה היום והלכתי לראות רופא
ימי מחלה והפניה לרופא תעסוקתי!
הרופאה כתבה שלדעתה אני יכולה לעבוד רק בחלקיות משרה איתי היא דיברה על חצי-הסיבה כל פעם שעבדתי אפילו חודש אחד במשרה מלאה הייתה הדרדרו במצב..אני אקבע תור לרופא תעסוקתית בתחילת השבוע
וקיבלתי אישור לקנאביס (בשילוב עם אתופן וגאבאפנטין -עם כל זה יחד לא יעזור אני בבעיה)..
ומשרד הביטחון אישר לי בנתיים דרכו טיפולים

למרות שדברים מתחילים להסתדר בים הבריקורטיה ..
אני קצת מתוסכלת -אני בת 25 ואני לא יכולה לעבוד במשרה מלאה..

Sigal H

New member
את בחברה טובה, נראה לי

אני כבר שנה וחצי לא עובדת, וכל פעם שאני מנסה לחזור שוב מתגלה שאני לא עומדת בעומס של לוחות זמנים. עכשיו אני עושה כמה שעות בחודש בעבודה משרדית קטנה מהבית, וזה כל כך לא מספיק, כאילו הזמן פה זז אחרת. מצד שני, את הגרושים האלה אני מרוויחה בכבוד ושורדת אותם בלי ליפול למשכב, אז כנראה שיש בזה משהו

ברכות על האישור. מקווה שתמצאי בקנביס הקלה לפחות כמוני (שזה הרבה
).
חיוכים מלוא החופן.

פנינה21

New member
תודה

איך שורדים אני פשוט מרגישה בתוך סרט שאין לי שליטה בקצב הריצה שלו.. צריכה בערך 6 אלף בחודש לא אכפת לי מאיפה יכולה להתמודד כל עוד יבוא כסף מאיפה שהוא..
מצאתי כמה הצעות לבערך 75% משרה אני פשוט בדילמה מטורפת כי מחזירים לי טלפון על כל 3-4 שליחת קורות חיים אבל לא רוצה למצוא משהו שאני לא יכולה להתמיד בו.

מצד שני אני רואה איך אחרי יומיים וחצי בבית אני אומנם לא מרגישה יותר טוב אבל יודעת בדיוק איפה כואב לי (יש רשימה) והנפיחות ירדה גם בגפיים וגם בעמוד השידרה הלכתי לרופאה כי הרגשתי שהחוליה שמחברת את הצוואר לגב נפוחה וזה עבר ..

מבינה אותך מאוד!

וכמו שאמרה סיגל, גם אני מכירה את זה.
היו לי יות רמ-5 שנים בלי עבודה,אחרי הניתוח.
אבל לא מזמן חזרתי לעבודה חלקית מאוד.
אני יכולה לומר שלמדתי אחרי הרבה מאוד זמן שבאמת, עבודה במשרה מלאה - זה לא משהו שאני יכולה לעשות. כמה שאני רוצה, נלחמת, מתכוונת - זה לא מספיק, והאמת, גם לא ממש שווה את המאמץ.
המחיר שאני משלמת על מאמץ יתר הוא מחיר כבד ביותר, ואולי באמת עדיף לוותר.
אני מבינה את הצורך בכסף, שזה הולך ונהיה מרכזי יותר כשאת לבד, ולא מפורנסת על ידי עוד מישהו,בינתיים.
מצד שני, כמו שאומרת סיגל, צריך למצוא עבודה שמאפשרת לך קצת לעבוד מהבית, קצת שעות גמישות, ק ת ימם שבה ם יש יותר עומס וקצת פחות, בקיצו ר- עבודה שאת יכולה להתאים ליכולות שלך.
מה שברור לי יותר ויותר הוא שאנשים שיש להם כאב כרוני, שהוא כל כך מרכזי בהוויה שלהם = לא יכולים לעבוד בעבודה של אנשים "רגילים", משמונה עד חמש או מתשע עד שש.
העבודה צריה להכיל את התנודות במצב הפיזי שלנו, ולהיות יכולה להבין אותן.

אולי כדאי להתחיל באמת מהחיפוש הזה.
אגב, אם הרופאה התעסוקתית תקבע שאת יכולה לעבוד רק בחצי משרה, את זכאית לתבוע את ההמשך מביטוח לאומי. יש לך אוחוזי נכות מביטוח לאומי?

פנינה21

New member
הנכות שלי ממשרד הביטחון

אני בתהליך מולם כבר כמה שנים, יש לי אחוזי נכות על הפציעה עצמה 10 אחוז. וכל שאר התיק עדין בברור זה כבר שנים .. וזה זז נורא לאט .. אני צריכה לפחות 20 אחוז בשביל לקבל עזרה מהם בכל דבר .. לפחות בנתיים אישרו לי את הטיפולים הרפואים.

פנינה21

New member
היה לי יום ממש מוזר

הכל כואב לי מזמן לא כאב לי ככה
מצד שני היה לי יום פעיל באופן מוזר
מכונת כביסה שלישית (!) עוד שניה מוכנה
בישלתי וניקיתי קצת

עשיתי מהבית מהמיטה את כל הסידורים שרציתי לעשות היום-יצאתי החוצה רק כדי לשלוח פקסים..
ולמדתי קצת
הגשתי מעומדות לכל עבודה אפשרית-אמרתי לא לכמה שהתקשרו כי זה משרה מלאה..
הכנתי מכתב לרופאה התעסוקתית-מה לדעתי אני צריכה.
והודעתי שאני חוזרת ללמד שיעורים פרטים באתר שפירסמתי בו פעם-ממש שמחו.
וקבעתי פגישה עם עורכת דין כי הבנתי שלמרות שאין לי כסף אין לי ברירה..

שאלה: איך מסתדרים מבחינה כלכלית? זה מה שמטריד אותי בתכלס כי אני יודעת שזה יותר בריא שאני יהיה קצת בבית ואני ממש לא מרגישה צורך היסטרי להיות בעבודה אבל ..שכירות שכ"ל אוכל ..

bimbo.

New member
פנינה, היה לך באמת יום מלא וגדוש פעילות,

אבל עם כל הקושי, אני בטוחה שאת מלאת סיפוק שעשית.
זה נפלא כשמצליחים להתגבר על כאבים וחולשה ולעשות משהו.
ואת עשית הרבה!

תרגישי טוב.

למעלה