חצי מאושרת

olya448

New member
חצי מאושרת

פגשתי מישו מדהים ועזהו את הגיל אנחנו בני 17 והוא מאוהב בי מעל ומעבר להכול ואומר לי שאנחנו לנצח ביחד שכשאנחנו מתעוררים בבוקר הוא רואה את האשה שרוצה להתעורר איתה כל יום משך כל חיו , שהוא רוצה שאנחנו לנצח ביחד הוא מתכנן שכשאני יהיה בת 18 אני ייעבור לגור איתו מהמרכז לדרום כי הוא בגיל 18 מקבל דירה מההורים שלו , אני מרגישה שאני אוהבת אותו מאוד , אבל יש תפרטים הממש קטנים שמפריעים לי בסיפור המאוושר הה , אולי מישו יעזור לי , אנחנו מכירים בערך חודשיים וחצי כולה ואנחנו חודש ביחד כולה ואני שבוע שלם משבות רצחו אותי איזה מתנה לקנות וכל מיני כאלו ובסוף קנית מחזיק מפתחות לב חצי לי חצי לו ובקיצור כתוב תשמות שלנו ומאחורה ביחד לנצח והכול מתנה סביר בשביל חודש ביחד , באתי אליו והכול ביום חודש שלנו והבאתי לו תמתנה , הוא לא קנה לי כלום , אני דווק סבבה אם זה , אני לא זקוקה למתנות אבל המחשבה מאחורי מתנה יותר חשובה לי אם הוא היה נותן לי כרטיס ברכה מחורבן כל דבר לא אכפתללי מה הייתי מאושרת כי הייתי מבינה או הינה הוא חשבת עליי כל השבוע וכו' וזה אכזב אותי באיזשהו מקום ממש , וחוצמיזה אני לא מבינה מה הוא מצא בי בכלל אני לא הכי יפה יש בנות כאלו כוסיות עם גוף מושלם הוא היה יכול למצוא כזאת בקלות אבל הוא תקוע איתי ויש כל כך הרבה בנות טובות יותר מימני .. למה אני .. אני לא מבינה את זה..וזה אוכל אותי.. ושאלתי אותו למה דווקא אני .. למה.. ואפילו התשובה שלו אכזבהאותי הוא ענה לי , כי את יפה ואת יודעת לבשל ולנקות ולא יודע , אני פשוט מאוהב בך ואז הסביר לי שאי אפשר להסביר התאהבות שהוא פשוט מאוהב בי וזהו.. אני מתחילה לערער בהכול .. ומצד אחד אני מאמינה לו בהכול ומצד שני אני מפקפקת , גם הבחור הזה הוא הראשון שלי בהכול . אני נתתי לו הכול.. נשיקה ראשונה פעם ראשונה . אני ממש אוהבת אותו ואני כניראה ממש ניקשרתי אליו ואני פוחדת שאני יקשר אליו יותר מאשר שהוא אליי שאני יצטרך אותו יותר ממה שהוא יצטרך אותי .. ואז אני יפגע..
מה אני עושה!?

LightMyWay

New member
לolya448

את כל כך צעירה, כל החיים לפנייך. למה לך לעבור לגור עם בחור שאת מכירה רק חודשיים?
עצה שלי - קחי את הזמן בנושא המגורים המשותפים. תתרכזי בבנייה עצמית.
את לא חייבת לעבור לגור איתו כדי להמשיך להיות איתו ביחד וזה גם משהו שהוא יכול להבין.
כמו שאת צעירה כך גם הוא ולכן כשעימתת אותו אם השאלה "למה אתה בכלל אוהב אותי" הוא נתן לך תשובה של חוסר וודאות.
נראה שהוא בעצמו לא יודע להגדיר את הסיבה שבגללה הוא התאהב בך.
אולי הוא נתן לך תשובה של מודל האישה שהוא רואה בבית שלו, הלא היא אמא שלו. אז אמא שלו מנקה ומבשלת וכך גם נראה לו שהאישה שהוא צריך תהיה.
אני חושבת שהוא מאוד בוסרי בהתפתחות הרגשית שלו ויש לו עוד דרך לעבור כדי להבין את כל המחשבות האלה שלך.
את יכולה גם לראות את הבוסריות הזאת בעובדה שהוא לא הביא לך מתנה לחודש הראשון שלכם ביחד.
לכאורה זה נראה כאילו הוא צריך לחשוב על זה, אבל הוא לא חשב שזה חשוב לך כי הוא בעצמו לא מבין מה כל כך חשוב בלחגוג חודש ביחד.
בגיל צעיר שמים יותר מידי דגש על החודשים הראשונים ועל חגיגת כל אחד מהם. ככל שתתבגרי כבר לא יהיה חשיבות לחודש או לחצי שנה ביחד. אתם כבר תחגגו את השנים.

ועוד טיפ קטן - אל תפקפקי בעצמך.
את סתם עושה השוואות בינך לבין אחרות שנדמה לך שהוא אמור לצאת איתן.
הוא איתך כי מצאת חן בעיניו.
חבל שתשדרי לו את החוסר ביטחון העצמי הזה.

לסיכום - פשוט תהני ותחווי את הקשר הזה, אבל תקחי את זה לאט ואם משהו בהתנהגות שלו לא נראה לך אז תדברו על זה.

בואי נפרק הכל לאט לאט ותראי שזה לא כזה מסובך:

1. מגורים משותפים: את צעירה, גם הוא. עוד לא התנסיתם במערכות יחסים אחרות וגם הזוגיות הזו מאוד טרייה, כך שאין כאן שאלה בכלל. זה לא רלוונטי כרגע. בטח לא כשאין יציבות. אז תורידי את זה מהראש שלך לבנתיים.

2. מתנות וציפיות: שימי לב שאת ציפית - והתאכזבת. הוא בסדר גמור. מבחינתו חודש הוא אולי לא אירוע מספיק חשוב לציון והוא התנהג בהתאם. מבחינתך חודש זה מועד מיוחד ומרגש שכדאי לציין וזה מה שעשית. איפה הכל נפל? שציפית שהוא יהיה כמוך. אבל הוא לא כמוך, הוא - הוא. את אוהבת אותו? אז כדי שתלמדי לקבל מהתחלת הקשר את העובדה שבני הזוג שלנו לא תמיד יתנהגו כמו שנרצה, וכמה שנקדים להנמיך ציפיות בנוגע לאיך שאנחנו רוצים שהם יהיו ופשוט ניתן להם להיות הם - הזוגיות תהיה טובה יותר ובריאה יותר, ואנחנו נתאכזב הרבה פחות.
אגב, זה שהוא לא אמר, לא אומר שהוא לא חשב עליך כל השבוע או התרגש. אולי הוא פשוט יותר מופנם?

3.חוסר בטחון: החבר שלך צודק. אם אוהבים באמת, אז אוהבים בלי תנאי, או כמו שאת קוראת לזה "בלי סיבה" כביכול. הוא אוהב אותך כי את - את. הוא לא משווה אותך לאחרות כי זה לא רלוונטי. בעיניו את הכי וזה מה שחשוב. במקום להלחם בזה, תקבלי את זה. את מספיק שווה כדי שהוא יאהב אותך. אולי כדאי שגם את תתחילי לאהוב את עצמך...

4.אמון: תראי, אם את רוצה אהבה גדולה ואמיתית, את תצטרכי גם לתת אמון. אמון הוא חלק בלתי נפרד בחבילה הזו. וזה אומר, שאת לא יכולה להתחשבן איתו על מי אוהב יותר, מה הוא נתן לך ומה את נתת לו. מערכת יחסים זה לא "קח ותן". מערכת יחסים מורכבת משני אנשים שאוהבים אחד את השני וסומכים זה על זה.

לסיכום, רוצה זוגיות מוצלחת?
תאהבי את עצמך.
תאמני לבן זוגך.
תתני מהלב (בלי חשבונות).
אל תצפי לתמורה.

בהצלחה!

olya448

New member
וואו את פתחת לי תעיניים ,

התשובה שלך לגמרי פתחה לי תעיניים , את צודקת ב 100% אני לא בנאדם חומרי באמת שלא חשבוה לי המחשבה מאחורי זה , חשבתי שהוא לא חשב עליי בכלל אבל מסתבר שכן . את צודקת לגמרי במה שכתבת לי ואני יפנים

שלום

אוהבים בעיקר את האופי, לא את היופי. זה תלוי בהתאמה. אם טוב לך אתו, היי אתו. העירי לו בעדינות על שלא קנה לך, אולי שכח או לא חשב על זה.

Megie

New member
היי

ברוכה הבאה

לא כולם רואים בחודש הראשון סיבה לחגיגה..את לא צריכה לצפות שיראה את הדברים כמוך.. זה יפה מצידך שהשקעת, ואני בטוחה שהוא יותר מהעריך.. הרצון שלו לתת צריך לבוא לידי ביטוי לא בהכרח במתנות חומריות..ואם את מרגישה את זה ממנו, זה מתעלה על כל מתנה חומרית.

אל תפקפקי בעצמך לעולם.. מה שאת משדרת, זה מה שאחרים רואים.
כנראה שיש בך יותר ממה שאת יכולת למצוא.. אבל הדבר הכי חשוב, זה שתכירי את עצמבך ותביני שהיופי שלך אולי שונה מאלו עם הגוף היפה..אבל יכול להיות שהמכלול של כולך-מתעלה על כל אחת כזאת בכמה רמות.

תביני שמראה חיצוני זה רק פוסטר, והרבה גברים לא מחפשים נשים שיהיו פוסטר..אלא הרבה מעבר.. תאהבי את עצמך לפני הכל.. את מספיק טובה וכל אחד שיהיה איתך יזכה בך..וזה מה שאת חייבת להפנים.

תקחי את הקשר לאט ובכיף, אל תפתחי ציפיות כדי שלא תפגעי במידה ודברים לא ילכו כפי שאת רוצה.. תזכרי שאת מתבגרת כרגע ולומדת, חווה ומפנימה..כל הדברים האלו יבנו לך את ניסיון החיים לבצע את הבחירות הכי נכונות בשבילך

בהצלחה!

למעלה