חצי כוס חלב

התמ-ים

New member
חצי כוס חלב

לאחר שלמדנו מה אפשר לעשות עם שתי פרות, נמשיך בשיעורנו, עם התוצרת של הפרות, החלב. יצאנו לרחוב ושאלנו: חצי כוס חלב הושארה על השולחן, מה יש לך לומר על זה? אופטמיסט: הכוס חצי מלאה פסמיסט: הכוס חצי ריקה טרמפיסט: נשפך לי ... תוכניתן פסקל: אההה.... מאיזה סוג (type) החלב? תוכניתן C: לא תודה ... אני שותה ישר מהקופסא תוכניתן אסמבלר: לא תודה ... אני שותה ישר מהפרה תוכניתן בייסיק: לא תודה ... אני עדיין יונק ... תוכניתן פרולוג: אני יודע ששתיתי, אל תשאל אותי איך תוכניתן: איך אפשר לעשות דבר כזה? משתמש ווינדוס: איפה התפריט ``התחל``? משתמש מקינטוש: איפה העכבר? משתמש יוניקס: שטויות ... יותר מידי קל ביל גייטס: יש לחלב ממשק לחלונות? אין? אז יהיה ... בכיר בי.ב.מ: צריך להוציא תקן לחצי כוס חלב ... מהנדס פנטיום באינטל: שתיתי 0.499999 מהכוס, אבל אל תתפוס אותי במילה יענק`לה שחר, הבעלים של מכבי חיפה: נשאיר את החלב אצלנו שנתיים, ואח``כ נמכור אותו לאירופה בשני מיליון דולר. גד זאבי, הבעלים של בית``ר ירושלים: לא רוצה עכשיו, מקסימום, עוד שנתיים נקנה את זה מיענקלה שחר בשלוש מיליון דולר ... כסף קטן ... ביל קלינטון: לא קיימתי יחסי מין עם הכוס הזאת !! איציק מרדכי: לא נגעתי בכוס הזאת, והחלב בכלל לא היה טעים ... אריק שרון: הסיבה ששתיתי מהחלב היא מ-ה-מ-ו-צ-ד-ק-ו-ות ביותר. בנימין נתניהו: בכיר בליכוד, בעל רקע פלילי השאיר את זה כאן בשביל להפליל אותי. שרה זאת את? זה בשבילי ... אההה ... תודה ... בני אלבז: זה לא דרעי, הוא זכאי ירוק: החלב פנוי? בלונדיני? הקנטאור המעופף: זה לא חלב, זה עראק עם מים ... מתנקש: שותק, כאילו חתכו את הלשון עגל שלו הילד: שותק, כי אריק איינשטיין לא שר על זה אף פעם ... קיש: אני וחלב זה כמו חלב עם הרוח ... סירטוק: מה שיש לי לומר, אני אגיד עוד 990 שבתות ... קפה הפוך: נו ...באמת ... ירושלמי22: בת כמה? מאיפה? שומרת נגיעה? Kיציק: המשתמש חצי כוס חלב נזרק ע``י Kיציק ככה זה, אדם ניכר בכיסו, כעסו וחצי כוס חלבו ...

turbo

New member
נחמד מאד...

בס``ד אולי כדאי שתעלול והילד יהיו חברותא ? ותחשבו על זה...

התמ-ים

New member
מממ... תח, יכול להיות דבר כזה ...

כמו שנאמר: ``הו דון קישון, אל תהיה כ``כ תמ-ים`` מנסים לבטל את תמימותי ... אבל אני לא אתן ... וכן: ``בעולם, ילד, אין מקום לסתם חולמים``, ואני לא סתם, למרות שרוב הזמן אני ישן, וכשאני לא - אז חולמני ... אבל כמו שמישו אחר שר: דון קישון, אתה יכול לנוח, אין כ``כ הרבה תחנות רוח ... (נחשו מי :) , בעיקר אתה, טרמפי :)

מיקי*

New member
פחות טוב מהקודמים

אולי בגלל מצב הרוח (שאין ממש) אולי בגלל שלא הוזכרתי (לא בגלל זה), אבל לפי דעתי זה פחות טוב מהקטעים הקודמים שלך, למרות שהוא בהחלט חמוד. אבל אל תתפוס אותי במילה ותמשיך לפרסם לנו דברים.

התמ-ים

New member
ועוד כמה תגובות ...

שייקה לוי, גשש במיל`: שוב השק``מיסט שתה לי חצי? אסטרונאוט בחללית מיר: שוב הישראלים קיצצו בחצי את התקציב לפרסומת? אח של קיש: אימא .... ת`עלול: זה לפני החקירה של ר` חיים בריסקר? ניצנוץ: שיט, שוב נתתי לילדים לשתות את הצבע לקירות ...

התמ-ים

New member
ועוד כמה ... לפני שבת ...

גלאט-בוט: עזוב חלב, הילד לא הזכיר אותי ... אני אשים לו באן ... רובוט-חיפוש: הודעה פרטית מרובוט-חיפוש: המשתמש חצי כוס חלב נמצא בחדר: גלאט-צ`אט סיסרא: בשבילי רק חצי, מכוס מלאה אני מאבד את הראש שלמה המלך: לא תודה ... אכלתי יערי עם דבשי, שתיתי ייני עם חלבי, קיבלתי קילקול קיבה ... בוריס ילצין: תוסיף וודקה לחלב, ואז יש על מה לדבר

התמ-ים

New member
ועוד אחת ...

לרגל ירידתה מעל סדר היום הציבורי, סרפרי: זה מה שנשאר לך מהרוחב פס, אחרי הפרסומות ... אכן שווים כל שקל.

טרמפיסט

New member
משהו לסוף

אני מכיר את הקטע עם שתי הפרות. זה מופיע באיזהשהוא ספר פסיכומטרי. אבל על הכוס חלב עוד לא שמעתי. כתבת בעצמך? מי שלא מתכנת בטח לא הבין את מה שאמר כל אחד מהמתכנתים...קראתי ונהניתי :)

התמ-ים

New member
אז זה הולך ככה ..

את הקטע של הפרות, כפי בציינתי בהודעה המקורית (על הפרות), קיבלתי פעם באימייל, והוספתי לה משו משלי (המעניין זה, שהתגובה של מיקי* היתה זהה, בטח גם הוא העתיק אותה :). את החצי כוס חלב, הדפסתי פעם איפשהו, הכנסתי לכאן את הטובים שבמגיבים, ואת אלה שלא ``נאבדים`` בתרגום מאנגלית. והוספתי מגיבים משלי ... ועוד כמה תגובות ... ועוד כמה ... :))) בקשר למתכנתים, זה נחון, רציתי להוסיף תגובה כזאת למיקי*, אבל הקדמת אותי :) וזה נחון לדעתי למי שלא מעורה קצת בעולמות מהם לקוחים המגיבים ... זה נחון לגבי המתכנתים למי שלא מעורה בעולם התכנות והמחשבים, ושחר וזאבי, למי שלא מעורה קצת בעולם הכדורגל, וכן הלאה ...

מיקי*

New member
נסיון אחרון!!!

ניסיתי אתמול ארבע פעמים להעלות את ההודעת תגובה הזו לפורום זו פעם אחרונה אני מקווה. אז ראשית, לא העתקתי את התגובה כתבתי אותה בעצמי (ואפילו במיוחד להודעה זו) - אבל כנראה יש דברים בגו. שנית, אני דוקא די מבין הן למחשבים והן לספורט - אבל בכל זאת חשבתי שזה פחות טוב מההודעות הקודמות שלך (אמנם על טעם ועל ריח אין להתווכח, אבל זו דעתי האישית) זה מה שקורה כשמרגילים אותנו לטוב ביותר. דבר אחרון אני מתנצל על הציניות אבל זה בגין מצב הרוח של העת האחרונה. בכל מקרה חסר לך אם תפסיק לכתוב אנחנו אוהבים אותך כפי שאתה.

צחוקיה!!!

כמעט נפלתי מהכיסא כשקראתי את ההודעה! זה ממש מצחיק! טוב שיש מישהו שעוד כותב דברים מצחיקים (חוץ מטרמפיסט). התמים- אל תגיד לעולם- שלום לתמימות, טוב?! תגיד, אפשר להדפיס את זה ישר, או שצריך להעתיק את זה לוורד או משהו? (נשאלת השאלה, אם מישהו יענה לי!!!!!) מקווה לתשובה, לפחות אחת! (אישי, אולי אתה?!)

יעלי צדיקה...

חושבני שאפשר ישר להדפיס. דרך אגב.... שאלה לי אלייך....הבשמחה את??? ברכה והצלחה ויום טוב

למעלה